*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

Uživaj zdravo uz Sana delikatese!

Sana delikatese namijenjene su svima koji cijene svoje zdravlje i vole jesti ukusno, a posebice djeci, sportašima te osobama s posebnim prehrambenim potrebama.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/uzivaj-zdravo-uz-sana-delikatese/1363/

Otkrijte: Kako pronaći kompatibilnog ljubavnog partnera? Kako poboljšati postojeći odnos?

Za mnoge od nas pronalazak pravog partnera može se činiti kao nemoguća misija, iako osjećamo da bi kvalitetan ljubavni odnos za nas bio znak pripadanja i ispunjenja. I sretnicima koji su pronašli "srodnu dušu" jasno je da je odnos rijetko jednostavan i nikada savršen, kao i da povremeno stvari ne idu "glatko"; to je često zbog različitih očekivanja partnera, zaokupljenosti drugim problemima ili nedostatka jasne komunikacije. Ponekad nam jednostavno nedostaje znanja što nam je činiti, iako imamo snažnu volju da naša veza uspije. Kako bismo pronašli i izgradili kvalitetan intiman odnos, možemo zatražiti konzultaciju sa psihologom.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/otkrijte-kako-pronaci-kompatibilnog-ljubavnog-partnera-kako-poboljsati-postojeci-odnos/1382/

Zapeli ste i treba vam neutralno viđenje i smjernica „izvana“?

Nisko samopouzdanje, osjećaj manje vrijednosti i neuspješnosti, tjeskoba, usamljenost, depresivnost, inhibiranost u samoizražavanju, neodlučnost, blokiranje vlastitih potencijala, stres, slaba koncentracija, nezadovoljstvo vlastitim životom i nelagoda u socijalnim situacijama samo su neke od psihičkih stanja s kojima se mnogi od nas u nekom trenutku svog života susrećemo.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/zapeli-ste-i-treba-vam-neutralno-videnje-i-smjernica-izvana/1383/

Razmišljate o promjeni karijere? Kako otkriti svoje pravo zanimanje? 

U današnje vrijeme mnogi se suočavaju s temom promjene posla ili profesije. Razloga za to je mnogo, ali samo je jedan ispravan način prije donošenja odluke – istražiti svoje sposobnosti, talente, sklonosti i istinske želje.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/razmisljate-o-promjeni-karijerekako-otkriti-svoje-pravo-zanimanje/1381/

Kako olakšati život vašem tinejdžeru?

Djeca su naše najveće blago i gotovo da nema roditelja koji ne bi sve poduzeli za njihov boljitak. No ponekad jednostavno nismo dovoljno sposobni pomoći im u prijelomnim i teškim trenucima, a što je znak za prihvaćanje stručne pomoći. 
Suočava li se vaš tinejdžer sa sljedećim temama?

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/kako-olaksati-zivot-vasem-tinejdzeru/1380/

Personalizirane subliminalne poruke - reprogramiraj svoj podsvjesni um!

Cilj korištenja subliminalnih poruka je zaobilaženje svjesnog uma i upućivanje sugestija direktno u podsvjesni um, bez rezoniranja ili prosuđivanja svjesnog uma.
Tehnologija subliminalnih poruka postoji već desetljećima te se istražuje na području marketinga (posebno područja neuromarketinga) i psihologije. Mnoga su istraživanja pokazala da one mogu proizvesti željene efekte, od odvikavanja od štetnih navika do poboljšanja osobne učinkovitosti. Dokazano je također da subliminalni podražaji aktiviraju specifične regije mozga.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/personalizirane-subliminalne-poruke-reprogramiraj-svoj-podsvjesni-um/1385/

Oglašavaj se u Indigo svijetu - registracija i postavljanje obavijesti na našoj web stranici je besplatno!

Proslijedi svoj oglas velikom broju ciljanih primatelja na našim web stranicama i ovom newsletteru.
Ukoliko održavaš duhovne radionice, baviš se terapeutskim radom ili prodaješ zdrave proizvode ovo je pravo mjesto za tebe!

Saznaj više na:
http://indigo-svijet.hr/oglasavanje/

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/besplatna-promocija-na-wwwindigo-svijethr/875/

Medicinski fenomen? Prestala stariti u tridesetoj najviše zahvaljujući ovoj namirnici! (FOTO)

Pameli najviše smeta što smatraju da je ona u stvari djevojka svog dvadesetjednogodišnjeg sina. Kada je vide, ljudi prvo pomisle da Pamela Jacobs (UK, 52 godine, porijeklom je iz južne Azije) ima oko 30-ak godina. Međutim, njena osobna iskaznica pokazuje čak 22 godine više! Sa svojih 52, Pamela izgleda skoro pa savršeno.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/drevna-znanja-moderna-saznanja/medicinski-fenomen-prestala-stariti-u-tridesetoj-najvise-zahvaljujuci-ovoj-namirnici-foto-540/

Umnožavanje Zakona privlačnosti – Pazite na druženje s ljudima koji pričaju o oskudici!

Jeste li čuli za izraz “treba trošiti novac da bi zaradili novac?” Uobičajena je ideja da obilje, bilo u obliku sredstava ili nematerijalnih odlika, proizlazi iz gibanja. Doista, kada imate nešto, lakše je generirati više tih istih stvari.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/umnozavanje-zakona-privlacnosti-pazite-na-druzenje-s-ljudima-koji-pricaju-o-oskudici-541/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska