Online arhiva
      

Novo u Indigo svijetu - Ozonator po vrlo pristupačnoj cijeni!
02.05.2014

Što je ozon?

Po kemijskom sastavu ozon je alotropska modifikacija kisika. Za razliku od stabilnije, češće, dvoatomne molekule kiska - O2 ozon je troatomna molekula – O3. Zbog svoje strukture ozon je vrlo moćan oksidans. Nestabilan je i u atmosferi ima kratko vrijeme poluraspada. Prelazi u stabilniji oblik dvoatomne molekule 2 O3 -> 3 O2

Mogućnost primjene ozonatora:

- Pročišćavanje zraka (prostorija).
- Pročišćavanje vode.
- Priprema hrane - uklanjanje toksina s površine voća i povrća.
- Sterilizacija igračaka, četkica za zube i pribora za jelo.
- Uklanjanje neugodnih mirisa iz hladnjaka.
- Pročišćavanje akvarija.
- Što radi ozonator?
- Zaustavlja rast bakterija i ostavlja iza sebe pročišćen zrak u prostorijama.
- Uklanja pesticide i toksine s površine voća i povrća.
- Održava hranu svježom.
- Pročišćava i energizira vodu dodavanjem dodatne molekule kisika.
- Uklanja ustajale mirise, miris dima, miris hrane (luk, češnjak, riba...), štetno isparavanje svježe lakirane boje te miris kućnih ljubimaca.
- Iskorjenjuje gljivice, alge i lišajeve.
- Jača organizam.

Puna cijena: 499,00 kn
Akcijska cijena : 399,20 kn + dostava

Više informacija i narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/ozonator-291/

INDIGO SVIJET d.o.o.
01 / 38 64 664
091 25 30 687

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna –tecajevi u Lovranu
16.05.2014

OSNOVNI DNK 04.- 06.07. 2014.
RAD S BILJKAMA 07.06. 2014.
RAD SA ZIVOTINJAMA 08.- 09.07. 2014.
NAPREDNI DNK 11. - 13.07. 2014.
IGRA ZIVOTA 14. - 16.07. 2014.

Mjesto odrzavanja: Lovran, Oraj, Tuliševica 64

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

OSNOVNI DNK
Na Osnovnom tecaju iz Theta tehnike se uci kako:
se povezati s Najvisom Svijesti i postici theta stanje uma u roku od 30 sekundi
raditi na pojedinacnim i grupnim iscjeljenjima kao i iscjeljenjima na daljinu
intuitivno ocitavati tijelo
aktivirati uspavane djelove DNK te kromosom mladosti i vitalnosti
raditi na genetskim ostecenjima
ocitavati buducnost
kontaktirati andele cuvare
ocistiti auru i tijelo od implantata, negativnih energija i entiteta
povratiti fragmente duse koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima
manifestirati ono sto zelimo postici u zivotu
regulirati serotonin, noradrenalin i dopamin
ocistiti tijelo od radijacije i toksina
regulirati cakre.
Bitan dio tecaja je rad na vjerovanjima i osjecajima koji nam omogucuje da otkrijemo i zamijenimo duboka podsvjesna vjerovanja na Osnovnom, Genetskom, Povijesnom nivou i na nivou duse. Ta vjerovanja i osjecaji cesto su glavni uzroci tjelesnim oboljenjima i utjecu na nase reakcije prema svijetu, kako dozivljavamo sebe i druge.Mijenjanjem tih programa mi mijenjamo svoju percepciju stvarnosti i biramo svijet u kojem cemo zivjeti.

RAD S BILJKAMA
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj
Ovaj jednodnevni tecaj uvest ce vas u cudesan biljni svijet, svijet vila i vilenjaka. Otkrijte kako biljke medjusobno komuniciraju, kako vode brigu jedna o drugoj, kako se stite, prenose znanja, kako prepoznaju vase osjecaje, zasto ih napadaju kukci, zato biljkama treba cistiti auru, zasto se takmice za vasu paznju, kako ih ocitavati i iscjeljivati, cistiti od radijacije te kako im povecati ljekovitost i potenciju.
Sanajte kako iscijeliti tlo u vasem vrtu i pripremiti ga za uzgoj prirodnim sredstvima.
Na tecaju ce se ucesnicima dati prirucnik na hrvatskom jeziku.

RAD SA ZIVOTINJAMA
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj
Naucite sve o ljepoti zivotinjskog svijeta i kako ga ocitavati i iscijeljivati. Saznajte kako i zasto zivotinje iscjeljuju ljude, kako mogu osjetiti kad su ljudi bolesni i pod stresom, zasto se zivotinje razboljevaju, kad ih je dobro drzati u svojoj blizini a kad nije, sto je zajednicko ljudima i zivotinjama, zasto gospodar pocinje sliciti svom ljubimcu i obrnuto. Naucite kako sa zivotinjama raditi Pjesmu srca, kako im ici u prosle zivote i iscjeljivati ih, vratiti fragmente duse, kako komunicirati s njihovim Visim Sebstvom, raditi na njihovim vjerovanjima i osjecajima i sl.
Na tecaju cete raditi vjezbu polaganja kristala koja ce vas odvesti u prosle zivote kako biste vratili sebi osobine koje ste nekoc imali a koje vam mozda nedostaju u ovom zivotu ili osobine koje su imali vasi preci a vi biste ih htjeli osnaziti kod sebe.
Radit cete takodjer vjezbu Mocna zivotinja kojom cete otkriti svoje mocne zivotinje koje vas stite i imaju vaznu poruku za vas zivot.

NAPREDNI DNK
Preduvjet: Osnovni DNK tecaj
Na Naprednom DNK tecaju cete detaljnije uciti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obvezama i zavjetima, te kako raditi s njima kroz Stvoritelja svega sto jest. Ucit cete kako ubrzati i usporiti vrijeme, iscijeliti slomljenu dusu, osloboditi se predrasuda i zamjeravanja kao i proslih trauma. Takodjer cete uciti kako kontaktirati svoje pretke, iscijeliti fetalna sjecanja, raditi na strahovima i drugim negativnim emocijama, ocistiti dom od energija niskih vibracija, iscijeliti biljni i zivotinjski svijet kao i nezivu materiju. Goran ce poduciti vasu podsvjest vise od 900 programa direktno sa Sedmog nivoa postojanja. Primjerice "Ja znam i razumijem sto to znaci zivjeti u sadasnjem trenutku " ili "Ja znam kako vjerovati svojoj intuiciji". Ta znanja, razumjevanja i osjecaji kreirat ce nove neuronske veze i omoguciti emocionalne, duhovne, mentalne i tjelesne promjene.

IGRA ZIVOTA
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj

Ako se mucite, upinjete i borite ne bi li se popeli stepenicu vise u karijeri ili cak ne znate ni kako poceti - ovaj tecaj pruzit ce vam nevjerojatan uvid i prakticno iskustvo koje ce vam omoguciti da se transformirate u uspjesnog igraca u igri zivota.
Naucite kojih je to 5 stupova uspjeha u zivotu, kako grupno raditi bozansko tempiranje, kako otpustiti prosle neuspjele poslove, odnose i vezanost za njih, kako otpustiti obveze prema roditeljima i ogranicenja koja smo stekli u odnosu s njima, kako biti uspjesan i biti prihvacen od kolega, obitelji, partnera, klijenata, kako se osloboditi utjecaja ljubomore i zavisti drugih, kako izaci iz svoje zone udobnosti i prihvati bezgranicno obilje koje nam Stvoritelj nudi, kako kreirati i realizirati velike snove i prestati blokirati sebe, kako prestati odlagati stvari i biti spremni preuzeti rizik, koristiti svoju stvarnu moc i shvatiti da je zivot igra u kojoj je moguce sve kreirati.

www.thetaway.com

BESPLATNA PROMOCIJA na www.indigo-svijet.hr
25.03.2013

Proslijedite svoj oglas ili članak velikom broju ciljanih korisnika na našim web stranicama.

Ukoliko održavate radionice, bavite se terapeutskim radom ili prodajete proizvode ovo je pravo mjesto za vas.

Kako bi se upoznali s mogućnostima našeg sustava za oglašavanje, svim korisnicima besplatno i trajno nudimo slijedeće opcije oglašavanja:

1. REGISTRACIJA - upis vaših djelatnosti + slika
2. UNOS SPONZORIRANIH ČLANAKA
3. UNOS OBAVIJESTI na naslovnici portala

Klikni na link za više informacija:

http://indigo-svijet.hr/vase-oglasavanje/

SHIVINO OKO - novi proizvod u Indigo svijetu
13.05.2014

Treba li vam psihička zaštita? Ako je tako, ovo je pravi kamen za vas!
Kamen ahata mnoge su kulture koristile kao moćnu zaštitnu amajliju od negativnih utjecaja.

Hinduističko božanstvo Shiva najčešće se prikazuje s tri oka. Dok lijevo i desno oko simboliziraju sunce i mjesec, treće oko simbolizira duhovno znanje i moć.

Vjeruje se da Shivino (treće) oko od ahata ima magična svojstva:
- eliminira negativnosti,
- štiti od napada psihičkih vampira,
- čisti auru i
- šalje negativnu magiju natrag na njen izvor!

Ahat također pomaže u otvaranju i stimuliranju trećeg oka / šeste čakre. To je izvrstan kamen za nošenje ako radite s energijom ili razvijate svoju intuiciju. Ahat služi balansiranju, tako da ćete za vrijeme meditacije osjetiti kako njegova smirujuća energiju raspršuje anksioznost.

Držanjem ahata u ruci kao posrednika prilikom meditacije pospješuje se koncentracija i vizualizacija. Stavljanje ahata noću pod jastuk često će izazvati ​​živopisne i ponekad proročanske snove.

Promjer: 2.5 cm + ogrlica

CIJENA: 99 kn + dostava

NARUDŽBE:
INDIGO SVIJET d.o.o.

01 / 38 64 664
091 25 30 687

WEB SHOP LINK:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/kristali/ogrlice-i-narukvice/shivino-oko-287/

Alarm za bicikl - Potpuno nova sigurnosna metoda protiv krađe bicikla
17.04.2014

Koliko ste puta strahovali da će vaš bicikl biti ukraden unatoč tomu što ste kupili lanac, sajlu ili U lock?
Vaš je strah opravdan, jer ove su zaštite samo polovična rješenja koja profesionalnim kradljivcima najčešće ne predstavljaju stvarnu prepreku.

Zvučni alarm predstavlja potpuno novu sigurnosnu metodu protiv krađe bicikla. Već i sam pogled na ovaj alarm definitivno će odbiti svakog potencijalnog kradljivca.

Na sam dodir vašeg dvokotačnog mezimca uključuje se alarm upozorenja, a u slučaju ponovnog pokreta oglasit će se kontinuirani alarm jačine 110db u trajanju od 15 sekundi.

Zbog glasnog i karakterističnog zvuka koji privlači pozornost prolaznika ni jedan se kradljivac neće više htjeti zadržavati u blizini. Korištenjem ovog alarma u kombinaciji s vašom dosadašnjom zaštitom napokon ćete se riješiti brige.

PUNA CIJENA: 129 kn
CIJENA NA AKCIJI (-25%)= 96,75 + dostava 30 kn

NARUDŽBE:

INDIGO SVIJET d.o.o.
01 / 38 64 664
091 25 30 687

DODATNE INFORMACIJE I WEB SHOP NARUDŽBA :
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/alarmi-i-detektori/alarm-bicikl-290/

OSTVARITE NEVJEROJATAN POPUST OD 75 % NA KOMPLET ANEMONA BRAINWAVE CD-OVA
03.03.2014

Vjerojatno ste primijetili kako je dosta truda i vremena potrebno kako bi se smireno stanje uma postiglo putem joge ili klasičnih meditativnih tehnika.

Umjesto toga, binauralna tehnologija rada sa zvukom drastično ubrzava ovaj proces putem stimuliranja naše moždane aktivnosti da radi na određenim frekvencijama koje su inače teško dostupne.

* Za razliku od mnogih konkurentskih brainwave CD-ova na tržištu koji zvuče odbojno, naglasak prilikom kreiranja Anemona brainwave CD-ova stavlja se upravo na samu slušljivost. Autor ovo postiže dobrim osjećajem za mjeru, te ubacivanjem laganih instrumentala i prirodnih zvukova. U ove naslove uloženo je preko 15 godina: napornog rada, eksperimentiranja s frekvencijama i duhovne prakse.

* Iako samostalna, može se koristiti i kao pozadinska glazba za vrijeme masaža i ostalih tehnika samorazvoja.

* Izrazito učinkovito djelovanje unutar manje od 20 minuta.

* Ne zahtijeva nikakvo predznanje. Jednostavna primjena – sve što trebate su stereo slušalice i udoban kauč.

* Nova generacija spirutualne glazbe- sva muzika je komponirana s intencijom.

* Daleko učinkovitija od klasične glazbe.

* Ne sadrži subliminalne poruke.

* Djelotvornost Anemona CD-ova potvrđuju naši brojni korisnici, terapeuti, medicinski radnici i doktori. 10 godina iskustva i postojanja ove glazbe na hrvatskom i svjetskom tržištu govori samo za sebe. Pridružite se preko 10.000 korisnika u Hrvatskoj i preko 114.000 korisnika u svijetu!

SAVRŠENO POGODNO:

- ako ste iscrpljeni ili bolesni
- ako ste pod stresom
- ako loše spavate
- ako težite dubokim duhovnim iskustvima
- ako želite ubrzati svoj duhovni razvoj
- ako volite New Age glazbu
- ako trebate muzičku podlogu za Reiki, masažu, vježbanje joge, razne iscjeljujuće tretmane, hipnoterapiju itd.
- ako želite kvalitetnu brainwave glazbu

OVAJ NEVJEROJATAN KOMPLET OD 17 NASLOVA SADRŽI UKUPNO 24 AUDIO CD-a.

Saznaj više na linku:

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/komplet-anemona-cd-ova-216/

Orgonska piramida - Akcija
23.01.2014

ISCRPLJENI STE ZBOG STRESA, NAPORNOG POSLA ILI LOŠEG MJESTA SPAVANJA?

ORGONSKA PIRAMIDA UČINKOVITO POMAŽE U OBNAVLJANJU VAŠE ENERGIJE I ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA!

> IZUZETNA ANISTRESNA ZAŠTITA. Nema čišćenja, punjenja i održavanja. Nema roka trajanja.

> RADIJUS DJELOVANJA prema radiestezijskom testiranju iznosi cca 3-4 metra.

> UČINAK DJELOVANJA ORGONITA OD 2007. POTVRĐUJE PREKO 5000 NAŠIH KORISNIKA - alternativaca, terapeuta, zdravstvenih radnika, glumaca i doktora. Indigo svijet je prvi proizvođač orgonita u Hrvatskoj!

> POKLON SVAKOM KUPCU.

> 200 % GARANCIJA. U slučaju nezadovoljstva vraćamo puni iznos unutar 365 dana, a poklon možete besplatno zadržati!

> BRZA DOSTAVA u vaš dom ili na radno mjesto unutar 1-5 radnih dana.

Cijena 399 kn.
Cijena DANAS samo 239 kn.

Za više informacija i narudžbu posjetite:

www.orgonskiproizvodi.com/piramida.html

INDIGO SVIJET d.o.o.
T. 01 / 38 64 664
M. 091 25 30 687
(9-13h)

ANEMONA: «MARIJUANA BINAURAL BEAT» CD
18.09.2013

POSEBNO PROGRAMIRAN BRAINWAVE CD KOJI GENERIRA BETA VALOVE.
PRIDRUŽITE SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 114.000 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!

Marihuana (Cannabis Sativa, konoplja) djelotvorno pojačava moždane alfa valove, zbog čega se osobe koje ju konzumiraju u obliku pušenja osjećaju opušteno. Međutim, problem se nalazi u mogućim štetnim popratnim posljedicama koje marihuana, ukoliko sadrži visoki postotak THC-a, može izazivati (npr. halucinacije, poremećaj motoričkih sposobnosti itd.).

Pošto konzumenti marihuane žele postići opušteno stanje svijesti, možemo zaključiti da oni nesvjesno pribjegavaju moždanim alfa valovima, tj. svim onim frekvencijama koje korespondiraju s osjećajem opuštenosti i radosti. Svi mi prirodno i spontano težimo nečemu što će s nas ukloniti osjećaj tereta svakidašnjice.

Moj cilj jest stvarati i promovirati alternativne i potpuno bezopasne načine postizanja opuštenosti, a brainwave glazba, zbog specifičnosti njenog kreiranja, predstavlja jednu takvu djelotvornu metodu.
Glazba koja se nalazi pred vama ne može u punom smislu riječi zamijeniti marihuanu jer zvuk ne može sadržavati kemijske supstance.

Zbog specifičnih zvučnih frekvencija Marijuana Binaural Beat replicira samo one pozitivne učinke koje psihoaktivne tvari mogu imati na nas te nudi alternativu njihovom korištenju u izvornom obliku, koje bi moglo biti štetno ili zakonski zabranjeno.

Moja je poruka jednostavna – drogi reci NE, ali zato glazbi reci jedno veliko DA.

Ukoliko ćete se kroz slušanje ove glazbe duboko opustiti, razveseliti ili raznježiti, uspio sam u svojoj nakani.

Daniel Postružin

UKUPNO TRAJANJE: 01:01:49

Paper bag izdanje.

Upute o korištenju:
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opustite se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Glasnoću glazbe podesite prema vlastitom osjećaju te se prepustite glazbenim vibracijama.

Upozorenje:
Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA CD-a obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporuča korištenje CD-a za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.
Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučamo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.
Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti CD-e.
CD-ovi nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.
Obzirom na sve navedeno, ANEMONA CD-e koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

NARUDŽBA:

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-marijuana-binaural-beat-cd-275/

INDIGO SVIJET d.o.o.
T. 01 / 38 64 664
M. 091 25 30 687
(9-13h)

Indigo svijet - Magnetski ulošci za cipele
01.02.2013

Magnetski ulošci za cipele

Magnetski ulošci su jedinstveni terapijski proizvod koji kombinira magnetsku terapiju i refleksologiju s ciljem stimuliranja refleksnih i akupresurnih točaka za poboljšanje zdravlja i vitalnosti. Oni su idealno rješenje za poslovne ljude koji nemaju vremena za vježbanje. Jednostavno dodajte magnetske uloške u svoje cipele i masirajte se dok hodate!

- funkcija tradicionalne thenar masaže
- opušta umorna stopala, može potaknuti cirkulaciju i olakšati bolove u mišićima
- prilagodljiva veličina 35-43 (225-265mm)
- materijal: silikon i magneti
- pakiranje sadrži 2 uloška

Upute o korištenju:
Izrežite uloške na odgovarajuću veličinu, a za bolji učinak koristite udobne cipele.
Održavajte uloške pranjem u mlakoj vodi uz upotrebu blagog sredstva za čišćenje.

Ovaj proizvod nije namijenjen:
* Trudnicama
* Osobama kojima je ugrađena srčana premosnica (pacemaker) ili bilo koji drugi električni usadak (implantat).

Napomena uvoznika:
Proizvod nije namijenjen za iscjeljivanje i kao takav nije zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Navedene osobine su preuzete sa web stranice proizvođača i osobnih iskustava korisnika te, koliko nam je poznato, nije provedeno nijedno službeno znanstveno istraživanje o njegovim učincima. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

Narudžba:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/magnetski-ulosci-cipele-252/

ili
01/ 38 64 664
091 25 30 687

www.indigo-svijet.hr

Indigo svijet - Nožno prstenje za mršavljenje
01.02.2013

Nožno prstenje za mršavljenje

Japanski stručnjaci osmislili su jedinstveno silikonsko prstenje za nožni palac sa magnetima koji dodiruju i stimuliraju određene točke, za koje se, prema refleksologiji, tvrdi da imaju moć kontroliranja apetita.
Ovaj proizvod u isto vrijeme koristi magnetizam, akupresuru i masažu; može pomoći u poboljšavanju cirkulacije i ubrzavanja metabolizma s ciljem poticanja gubitka kilograma.

- Pakiranje uključuje 2 prstena izrađena od mekanog antialergijskog silikona
- Svaki prsten ima ugrađen magnet snage cca 1100 Gauss-a

Uputa o upotrebi:
Prstenje istovremeno nosite na nožnim palcima
Magnet postavite ispod palca
Preporučeno vrijeme korištenja je 10-20 minuta dnevno
Prstenje održavajte pranjem u mlakoj vodi s blagim sredstom za čišćenje

Ovaj proizvod nije namijenjen:
* Trudnicama
* Osobama kojima je ugrađena srčana premosnica (pacemaker) ili bilo koji drugi električni usadak (implantat).
* Osobama koje koriste inzulinsku pumpu

Napomena uvoznika:
Proizvod nije namijenjen za iscjeljivanje i kao takav nije zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Navedene osobine su preuzete sa web stranice proizvođača i osobnih iskustava korisnika te, koliko nam je poznato, nije provedeno nijedno službeno znanstveno istraživanje o njegovim učincima. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

Narudžba:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/nozno-prstenje-mrsavljenje-251/

INDIGO SVIJET d.o.o.
T. 01 / 38 64 664
M. 091 25 30 687
(9-13h)

radionica ANĐELI, NAŠI BOŽANSKI POMAGAČI
07.10.2012

Anđeli su uvijek pored nas, poslani iz samog Srca Božjeg da nas štite i vode, pruže nam pomoć, utjehu, iscjeljenje i bezuvjetnu ljubav. Ova Božanska vojska nam je u svakom trenutku dostupna da nam pomogne, potrebno je samo da ih zamolimo i tu su da nam pomognu u bilo kojem aspektu života.

Na ovoj radionici možete...
- naučiti komunicirati s anđelima
- upoznati svog anđela čuvara
- naučiti kako koristiti snage arkanđela
- naučiti kako se zaštititi od neskladnih energija iz okoline
- osjetiti Ljubav koju nam anđeli pružaju beskrajno i bezuvjetno!

subota, 31.5.2014., od 9 do 16h
TrueSelf centar
ZAGREB, Ožegovićeva 17

PROGRAM RADIONICE

od 9 - 12 sati
RAD S ANĐELIMA
- tko su anđeli
- osnove komunikacije s anđelima
- kako raditi s anđelima
- meditacija za upoznavanje svog anđela čuvara

od 13 - 16 sati
RAD S ARKANĐELIMA
- tko su arkanđeli
- 15 arkanđela
- iscjeljivanje s arkanđelom Rafaelom
- zaštita arkanđela Mihaela
- opraštanje uz pomoć arkanđela Uriela
- jačanje intuicije uz pomoć arkanđela Gabriela

Cijene
pola dana 200 Kn
cijeli dan 350 Kn

Voditeljica: Ana Kubla

Informacije i prijave:
091 1515 521
ana@trueself.hr
www.trueself.hr/andjeli

U cijenu radionice uključena je detaljna skripta, zakuska i piće.
Molimo ponesite papuče i dođite otvorena srca O:-)

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]