Online arhiva
      

*|FACEBOOK:LIKE:http://facebook.com/IndigoSvijet|*  |  proslijedi na mail prijatelja  |  pregled u web browseru  |  ispiši me
U SKLOPU SAJMA MYSTIC – u rujnu 1. ZAGREB YOGA FEST
24.07.2012

U SKLOPU SAJMA MYSTIC – u rujnu 1. ZAGREB YOGA FEST

ZAGREB YOGA FEST – 1. Conference & Show novi je projekt Zagrebačkog velesajma kojeg organiziramo u sklopu 3. međunarodnog sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti MYSTIC.

Zagreb Yoga Fest službeno počinje svečanim otvaranjem u petak 21. rujna na Međunarodni dan mira i traje do nedjelje 23. rujna 2012.. Premijerno održavanje Zagreb Yoga Fest-a po visokom je organizacijskom standardu Conference & Show, a sadržajno započinje i prije službenog otvorenja s programom Yoga za djecu - Rainbow Kids metodom (srijeda,19.9.2012.) te Kongresom Europske Yoga Federacije(četvrtak,20.9.2012.).

Po klasičnim organizacijskim načelima ZYF nije sajam već konvencija u kojoj su jednako zastupljeni izložbeni segment i stručno-edukativni program u kojem mogu sudjelovati svi posjetitelji (predavanja, radionice, vježbanje, demonstracije, meditacije i druga tematska događanja). Na toj osnovi pod naslovom "Jedinstvo u različitosti "okupili smo  najznačajnije yoga škole u Republici Hrvatskoj i istaknute pojedince te zajednički uspjeli organizirati tematsko događanje jedinstveno u široj regiji.

Svoje sudjelovanje na ZYF između ostalih potvrdili su vrsni domaći i strani učitelji: Swami Suryananda, Kamal Singh, Mark Kan, Žarko Andričević, Jadranko Miklec, Ben Jahmin, Petra Friganović, Marco Bianco, Emina Kurtagić, Valentina Stojković, Sandra Petra Pintarić, Snježana Nišević, Danijela Biondić Vidaković, Sandra Đidara Bianco, Renata Reiner, Petra Carmichael i dr.

Ukupna ponuda sajma Mystic, pored yoge, obuhvaća razne nekonvencionalne metode i terapije - prirodne, energetske i duhovne, zdravu hranu, organski uzgoj hrane, ljekovito bilje i pripravke od ljekovitog bilja, apiterapiju, dodatke prehrani, prirodnu kozmetiku, masažu, feng shui, kristale, stručnu literaturu i još puno toga. Cjelokupan izložbeni segment ima prodajni karakter, tako da će se moći kupiti što je izloženo uključujući odjeću, prostirke, knjige, CD-e, razne uređaje, zdravu hranu, ljekovito bilje i preparate i ostalo.

Kao dodatnu prostornu atrakciju ističemo piramidu dimenzija 8 x 8 metara u bazi u kojoj će biti moguće meditirati i osjetiti energiju piramide. Također, za meditaciju i postizanje unutrašnjeg mira i
zadovoljstva tu je i energetski labirint.   

Također u subotu 22. rujna, u suradnji s Hrvatskim udruženjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu (HUPED), partnerom sajma, pod naslovom Mir-Duhovnost-Tolerancija, organiziramo Svjetski Duhovni Summit čija je misija izravno i javno promicanje duhovne obnove, napretka, druženja i duhovnog ozdravljenja.

Željeli bismo istaknuti i osnovni programsko-sadržajni okvir sajma Mystic: više od 80 sati predavanja i edukacije, dr Semir Osmanagić s najnovijim činjenicama o piramidama u Visokom; Subotnje popodne na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom koji ugošćuje Gorana Marjanovića i Ljubu Ristovskog na temu misterija Nikole Tesle te Anju Petrović s prezentacijom Teslametamorfoze; radionica Astralnog putovanja; koncert duhovne glazbe s poznatim Peterom Hessom na tibetanskim zdjelama i s mnogim drugim izvođačima. U stručnom programu sudjeluju certificirani terapeuti, duhovni učitelji, doktori medicine, znanstvenici…

Sve to kao i niz drugih sadržaja čini 5 sajamskih dana (19.-23.9.2012.) slikovito rečeno jednom erupcijom pozitivne energije i dobrih vibracija. Cilj je najširoj javnosti ukazati na postojanje načina i stila života sukladnog prirodnim i duhovnim postulatima te dobrobiti koje prakticiranje istih donosi pojedincima, ali i društvu u cjelini.

VIŠE NA: www.zv.hr

LJETNI TEČAJ ZEN KARATA
16.07.2012

Okupljamo novu grupu za ljetni tečaj zen karata u prirodi u okolici Zagreba, koji bi započeli negdje početkom kolovoza.
(Za one van Zagreba uvijek postoji opcija dopisnog tečaja i tečaja putem skypea.)

BESPLATNA PREZENTACIJA TEČAJA: četvrtak, 19.07.2012. u 19 sati, Gredice 7, Zagreb. Potrebno je najaviti se!

Ovo je tečaj za sve one koji žele naučiti bolje služiti se Oshovim zen kartama za stjecanje uvida u nejasne situacije, odnose i izazove života. Zen karte su putokaz na stazi osobnog razvoja. One nisu nikakav mistični ezoterijski alat, već jednostavno psihološko pomagalo koje svojim sugestivnim slikama odražavaju stanje vašeg nesvjesnog, baš poput slikovitih simbola snova koje doživljavate tijekom sna.
Vidi zen karte ovdje:
http://carobna-suma.com/category/zen-karte/

POGODNOST ZA POLAZNIKE LJETNOG TEČAJA: jedno besplatno osobno savjetovanje kod voditelja tečaja i jedno besplatno sudjelovanje na svjesnom planinarenju, iskoristivo do kraja godine.

✯ ✯ ✯

Koliko se puta nađemo u situacijama ili odnosima koji su nam nejasni, gdje smo zbunjeni proturječjem emocija i razuma, glasovima koji se kovitlaju u našim glavama, a još više savjetima okoline!? Pokušavamo naći izlaz, tražimo smjernice izvana i odgađamo donošenje odluke u strahu da ne pogriješimo. Neki pak zovu tarot linije i nadaju se da će im proreći svijetlu budućnost (što se obično ne dogodi). A odgovori su zapravo već (i samo) u nama. Postoje načini kako doprijeti do njih, a mi vam predstavljamo jedan način u kojem smo iznimno vješti. Možda poželite i sami steći tu vještinu…

Razvijte svoje psihičke sposobnosti i duhovne darove na svoju i dobrobit vaših bližnjih kroz upoznavanje i rad s Oshovim zen kartama. Na ovom, inače vrlo zabavnom tečaju upoznavat ćete i skrivene dijelove sebe, otkrivat pozadinu nekih vaših životnih situacija, doći ćete u kontakt s vlastitim višim Ja na prisniji način nego dotad, te potaknuti procese transformacije prema samoostvarenju.

Na tečaju se upoznajete s Oshovim zen kartama i razvijate slobodne asocijacije na slike karata, razumijevanje, intuiciju i inspirativno tumačenje karata. Upoznajete se i sa složenim otvaranjima (za analizu različitih tipova odnosa, problema, situacija, snova, dilema itd.), te učite povezivanje značenja karata s pitanjem i pozicijom u otvaranju, kao i razumijevanje odnosa među kartama u otvaranju.

+++

Četiri su varijante tečaja:

Tečaj u prirodi je intenzivni program za najmanje četiri osobe koji se održava kao prilagođena varijanta svjesnih planinarenja. Četiri ili pet subota ili nedjelja za redom odlazimo do obližnjih lijepih i energetski snažnih lokacija na Medvednici i Samoborskom gorju, ili do obala nekog od obližnjih jezera (Jarun, Orešje), gdje proučavamo zen karte podržani energijama prirode. Hodanje od automobila do lokacije je u trajanju oko 30-ak minuta.
Cijena: 500 kn

Grupni tečaj je istovjetan tečaju u prirodi, ali se održava u našim prostorijama tijekom hladnijeg dijela godine ili za lošeg vremena.
Cijena: 500 kn

Individualni tečaj možete započeti bilo kada jer se održava “jedan na jedan”, a voditelj je posvećen samo vama. Ovo je pogodan oblik tečaja i za sve one koji nisu u Zagrebu, pa fizički ne mogu prisustvovati tečaju, jer se tada tečaj odvija preko video veze na internetu (skype). Trajanje tečaja je individualno.
Cijena: 1000 kn

Dopisni tečaj namijenjen je svima onima kojima je ovo draži oblik učenja, ali traži više osobnog angažmana oko proučavanja. Polaznik je kroz tečaj vođen putem modula koje dobiva mailom, s uputama, zadacima i pitanjima na koja mora odgovoriti prije nego može prijeći na sljedeći modul. Na taj način polaznikovo učenje je praćeno od voditelja tečaja i uz njegov feedback. Trajanje tečaja: 8 modula, intenzitetom koji odgovara polazniku.
Cijena: 500 kn

Polaznici dobivaju pisani materijal – skriptu A4 formata od 114 stranica, a na kraju tečaja i certifikat.

Slobodno se informirajte i prijavite već sada:
Boris Pecigoš
mob. +385 92 30 90 550
e-mail: boris.pecigos@gmail.com

+++

Orgonski proizvodi po super cijeni
10.07.2012


Posebno izdvajamo:Piramida Lemuria 449 > 250 Kn

Piramida Atlantis 449 > 250 Kn

Velika piramida 399 > 200 Kn

Veliki podmetač 199 > 100

Medaljon 110 > 70 Kn

Privjesak buba mara 69 > 35 KnINDIGO SVIJET d.o.o.

Tel. (01) 38 64 664

Mob. 091 25 30 687Posjetite: http://indigo-svijet.hr/proizvodi/Orgonski-uredaji/

Anemona brainwave CD-ovi - Popust 59 %
29.06.2012

Ljetni popust Anemona brainwave izdanja!

Puna cijena = 120 kn
Cijena na popustu = SAMO 49 kn

Posjetite:

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]