Početna Moje obavijesti

Moje obavijesti

Ova stranica sadrži pregled vaših obavijesti. Obavijesti su oglasi koje možete postaviti na naslovnicu portala i/ili proslijediti na medius-info mailing listu.

1. Za dodavanje nove obavijesti kliknite na donje dugme [DODAJ] .    
2. Nakon dodavanja slijedi odabir prikaza obavijesti. Odaberite željenu opciju iz desnog padajućeg izbornika "Dodaj novu uslugu" i zatim kliknite na dugme "Aktiviraj uslugu". 
3. Za odabir više paralelnih usluga prikaza ponovite korak 2.

Za editiranje unesene obavijesti kliknite na njen naziv u donjem popisu.
Za pregled obavijesti na stranicama kliknite na link "pregled", ispod samog naziva obavijesti. Za povratak na stranicu aktivacije u svom web pregledniku kliknute na povratak.

NAPOMENA ZA ISTAKNUTE OGLASE: Top pozicija oglasa na naslovnici portala automatski se određuje prema zadnjem datumu nečijeg UNOSA (a ne prema datumu aktiviranja prikaza oglasa). Ukoliko želite osigurati prvo mjesto na naslovnici, prije same aktivacije ručno unesite svoj oglas bez obzira na to da li ga već od prije imate spremljenog u bazi.

VAŽNO:
Obavijesti i banneri se na medius-info listu proslijeđuju ponedjeljkom i četvrtkom u ranojutarnjim satima, stoga vas molimo da  pravovremeno pošaljete obavijest. U nekim slučajevima mail server primatelja zna odbaciti pojedino izdanje liste (bouncing- prepun inbox ili privremeno neaktivan server primatelja), zbog čega ne možemo garantirati dostavu liste na sve ukupno upisane adrese po jednom slanju. Kako bi bili sigurni da je lista poslana i da je vaš oglas objavljen, provjerite online arhivu liste na linku : www.indigo-svijet.hr/newsletter-arhiva

Broj primatelja liste trenutno iznosi: 

KUPI BODOVE