Početna Članci Zdravlje i prehrana Polarizacijski diskovi: Ključ za postizanje energetskog balansa i boljeg zdravlja

Polarizacijski diskovi: Ključ za postizanje energetskog balansa i boljeg zdravlja

Datum objave: 27.03.2023

Polarizacijski disk temelji se na originalnom dizajnu višestrukog valnog oscilatora (MWO) koji je izumio ruski znanstvenik Georges Lakhovsky. Diskovi se koriste za postizanje energetskog balansa u tijelu, a to je omogućeno posebno konstruiranim prstenovima koji privlače vitalnu energiju. Smatra se da protok vitalne energije unutar i izvan tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost.

Prema riječima Lakhovskyja, sve stanice u živim bićima emitiraju i primaju zračenje, a mijenjanje njihove prirodne vibracije uzrokuje gubitak vitalnosti i oštećenje. Korištenjem polarizacijskih diskova, stanice se smještaju u polje višestrukih vibracija koje im omogućuje da ponovno počnu normalno oscilirati kroz fenomen rezonancije.

Polarizacijski diskovi mogu biti korisni u tretiranju mnogih tegoba, poput simptoma povezanih sa štetnim elektromagnetskim zračenjem i drugih stanja kojima bi uzrok mogao biti energetski disbalans. Diskovi se jednostavno postavljaju preko bolnog dijela tijela na određeno vrijeme.

Upotreba polarizacijskih diskova ima mnogo prednosti. Oni pojačavaju dotok vitalne energije u organizam, štite od štetnog zračenja te pojačavaju psihičke i duhovne sposobnosti. Također, polarizacijski diskovi emotivno smiruju i pomažu kod nadvladavanja depresije, tuge i strahova. Djeluju antistresno, omogućavaju smirenije i sretnije raspoloženje te energiziraju vodu.

Osim navedenih prednosti, primjena polarizacijskih diskova je beskrajna. Na primjer, ako stavite ruku oko ili iznad polarizacijskog diska, stvorit će se snažno polje koje možete koristiti za dobivanje energije ili opuštanje. Držite polarizacijsku ploču u desnoj ruci i stavite je na leđa ili trbuh djeteta i osjetite kako se smiruje. Stavite polarizacijsku pločicu u svoju postelju ili ispod jastuka kako biste lakše zaspali i imali bolji san.

Uz to, polarizacijski diskovi pomažu u održavanju energetskog balansa u vašem domu i radnom okruženju. Možete ih postaviti na električne uređaje kako biste zaštitili svoje tijelo od elektromagnetskog smoga.

Osim toga, polarizacijski diskovi se mogu koristiti za poboljšanje kvalitete vode koju pijemo. Mnogi ljudi nisu svjesni koliko kvaliteta vode može utjecati na njihovo zdravlje, a polarizacijski diskovi mogu pomoći u poboljšanju te kvalitete. Kada se disk postavi na vrhu boce s vodom, voda se energizira i postaje zdravija za piće.

Ukratko, polarizacijski diskovi mogu biti vrlo korisni u održavanju energetskog balansa u tijelu i zaštiti od štetnog zračenja. Njihova primjena je jednostavna i mogu se koristiti na mnogo različitih načina. Ako patite od bilo kakvih zdravstvenih problema koji bi mogli biti uzrokovani energetskim disbalansom, svakako razmislite o korištenju polarizacijskog diska kako biste podržali svoje tijelo i ublažili simptome.

Našu ponudu polarizacijskih diskova pogledajte na linku:
https://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/mwo-antene/