Početna Članci Zdravlje i prehrana Otkrijte tajnu boljeg vida uz rupičaste naočale!

Otkrijte tajnu boljeg vida uz rupičaste naočale!

Datum objave: 09.02.2023

Rupičaste naočale su inovativni proizvod koji omogućuje ispravljanje vida bez korištenja tradicionalnih korekcijskih naočala. 

Ove ayurvedske naočale koriste mikroskopske rupe koje blokiraju dio nepotrebnog svjetla, što omogućava da se jače koristi vidna funkcija oka.

Rupičaste naočale funkcioniraju tako da izravno fokusiraju svjetlo na mrežnicu oka, čime omogućuju korištenje prirodnih procesa refrakcije za ispravljanje vida. Osobe koje ih nose iskazuju značajno poboljšanje vida, bez potrebe za stalnim nošenjem korekcijskih naočala ili kontaktnih leća.

Rupičaste naočale - potpuno novi pogled na svijet

Korištenje rupičastih naočala može smanjiti simptome povezane s miopijom, hiperopijom i astigmatizmom, što čini ih savršenim rješenjem za ljude koji žele smanjiti ovisnost o korekcijskim naočalama ili kontaktnim lećama.

Naočale s rupicama za poboljšanje vida su ekonomične i dostupne su po pristupačnim cijenama, što ih čini idealnim rješenjem za ljude kojima je važno da se zdravo i efikasno brinu o svom vidu.

Prednosti korištenja rupičastih naočala:

  • Poboljšanje vida u slabije osvijetljenim uvjetima
  • Povećanje vidne funkcije oka
  • Smanjenje ovisnosti o lećama 
  • Povećanje prirodnosti vida
  • Mogućnost korištenja za miješane dioptrije (dvojno vidno zaobljenje)
  • Korištenje rupičastih naočala može pomoći u ublažavanju simptoma poput nesanice, glavobolje, umora očiju i migrena 
  • Osim toga, ova tehnologija je prikladna i za one s povećanim zahtjevima na vid, poput vozača ili radnika s računalima
  • Međutim, rupičaste naočale neće biti učinkovita za sve vrste korekcije vida i potrebno je savjetovanje s oftalmologom kako bi se odredilo je li ova tehnologija prikladna za vas.

Ukratko, rupičaste naočale predstavljaju inovativnu alternativu za ispravljanje vida bez korištenja klasičnih leća. Prednosti korištenja uključuju poboljšanje vida, prirodnost vida i smanjenje ovisnosti o drugim proizvodima za korekciju vida. 

Svoj primjerak rupičastih naočala za vid možete naručiti OVDJE.