Početna Članci Zdravlje i prehrana Nove metode obnavljaju organe

Nove metode obnavljaju organe

Datum objave: 04.07.2011

Znanstvena senzacija


"Ovaj fenomen ima svoje polazište u vremenu Isusa Krista" - glasio je komentar genetičara Petra Garjajeva na spektakularne iscjeliteljske uspjehe triju ruskih znanstvenika – Arkadya Petrova, Igora Arepjeva i Grigoria Grabovoia. Ova tri znanstvenika formirala su energetsko-informativne metode, putem kojih čovjek može obnoviti organ odstranjen operativnim putem.
U kakvom li vremenu živimo?! Odjednom je davno operirana žuč ili maternica ponovo vidljiva putem ultrazvuka!
Također je uz pomoć navedenih metoda moguće otkloniti kronične bolesti , a posve „usput“ čitavo tijelo se podmladi. Objektivni znanstveni nalazi potvrđuju ove uspjehe, potvrđujući i ideju trojice znanstvenika o nastupanju Novog doba.


Kad je Svetlana Smirnova 1995. godine doputovala iz rodnog Sibira u Njemačku, nije ni slutila da će nakon 15 godina biti voditelj njemačkog centra za spektakularne iscjeliteljske metode, razvijene u Rusiji. U njenoj obitelji su svi liječnici, ona sama je neurolog sa desetogodišnjim radnim iskustvom. U potražnji za alternativnim metodama liječenja, kako bi izbjegala ili umanjila utjecaj high-tech medicine, "progutala" je niz knjiga, među kojima je se najviše dojmila trilogija Arkadya Petrova "Spasi sebe", "Spasi svijet u sebi" i "Spasi svijet oko sebe". Arkady Petrov je u prvom redu znanstvenik, potom vidovnjak i iscjelitelj. U Moskvi i ostalim ruskim gradovima Petrov je osnovao institute, u kojima putem seminara obrazuje zainteresirane. U osnovi ovog obrazovanja jest mentalna snaga, jasnoća duha i aktiviranje samoiscjeliteljskih snaga. On i njegove kolege govore o "harmoniziranju" individualnog (unutrašnjeg) i kolektivnog (vanjskog) svijeta, povezanom sa novom Sviješću i u cilju ostvarenja životnopodržavajuće koegzistencije i spasenja Zemlje.

Svetlana Smirnova i njen kolega i partner, Sergey Eletski, prolaze sve stupnjeve obrazovanja u institutu Arkadya Petrova, razvijajući time osobne mentalne i vidovnjačke sposobnosti. Na tom putu susreću i druge ruske eksperte s navedenog područja, kod kojih se dalje obrazuju. Jedan od njih je i Igor Arepjev, koji je bio odlučujuća podrška Arkadyu Petrovu u njegovim eksperimentima obnavljanja organa (1998).Oni su uspjeli putem mentalne snage obnoviti žuč i slijepo crijevo Arkadya Petrova. Ovi organi su nekoliko godina ranije bili operativnim putem odstranjeni.
Arkady Petrov i Igor Arepjev razvijaju zajedno mentalne tehnike i iscjeliteljske metode, institucionaliziraju ih i stavljaju pod kritičku lupu znanstvenika. Pozvani liječnici i znastvenici su u početku skeptični, potom prinuđeni priznati iscjeliteljske uspjehe, koje djelomično osobno medicinsko – tehnički analiziraju i dokumentiraju. Mnogi iscjeliteljski uspjesi su ovjereni od strane javnih bilježnika.

Najčešće spominjano ime posljednjih godina jest Grigori Grabovoi, poznat po metodama brojčanih nizova u svrhu iscjeljenja bolesti, obnavljanja ograna i upravljanja događajima. Zabilježeni su mnogi praktični primjeri iscjeljenja putem navedenih metoda. Grabovoiev priručnik "Obnavljanje čovječjeg organizma putem brojčanih nizova" uskoro će biti preveden i izdan na hrvatskom jeziku. Priručnik za svaki dan u mjesecu "Metode koncentracije", nalazi se u prodaji od 14.06.2011.
Putem ovih vježbi koncentracije svakom je čovjeku moguće profiniti osjetila, postići jasnoću razuma, te ojačati koncentraciju i snagu volje. Ove vježbe služe postizanju ili održanju dugoročnog duhovnog, mentalnog i fizičkog zdravlja..

Ova tri ruska znnstvenika, koji su istovremeno i iscjelitelji, utiru vrlo jedinstven put, koji se izdvaja od svih dosadašnjih puteva. Njegova osobnost sadržana je upravo u sposobnosti obnavljanja operativnim putem odstranjenih organa i istovremene regeneracije, tj. podmlađivanja čitavog organizma, onako "usput".
Njihovo obrazloženje je vrlo jednostavno: svaki organ, kao i svaki drugi objekt percepcije, sadrži individualno informativno polje, božansku matricu, koja predstavlja osnovu čitave egzistencije. Ova matrica je po svojoj prirodi perfektna „norma“ Stvoritelja. Bolest predstavlja tzv. umjetnu matricu, koja odstupa od prvobitne matrice Stvoritelja.
Rezultati navedenih metoda često se ne mogu objasniti racionalnim putem. Ipak, ruski znanstvenici su veoma djelotvorni u svom nastojanju navedene metode i tehnike približiti "običnom čovjeku", sa željom da što više ljudi bude upućeno u Znanje Novog doba.

Značaj ovog Znanja moguće je spoznati tek kroz vlastita iskustva, kao kod 57-godišnje Tatjane Piroshnikova, kojoj je 1992. godine operativno odstranjena maternica. Čuvši za nove ruske metode, Piroshnikova je počela sa obrazovanjem kod Arkadya Petrova. Nakon četiri mjeseca primjene dobivenih metoda, ustanovljeno je rentgenskim putem da je maternica ponovno izrasla.
Kod Alekseya Gurasheva konvencionalna medicina nije mogla riješiti problem trombophlebitisa (tromboze i upale površinskih vena), jer su gangrenozni procesi već bili u toku. Liječnici su savjetovali amputaciju noge s čim se Gurashev nikako nije htio složiti. Već nakon prvog dana tretmana kod Arkadya Petrova, oteklina se povukla, a na mjestu gdje je bila crna gangrenozna fleka, počela se stvarati nova koža. Gurashevi zdravstveni problemi se viže nisu pojavili.

56 godišnja Galina Nesheretova je čitajući Trilogiju A. Petrova ("Spasi sebe", "Spasi svijet u sebi", "Spasi svijet oko sebe") u dijelu koji govori o regeneraciji zuba, poželjela da joj davno izvađeni zubi ponovo narastu. Nakon nekog vremena zubno meso je nateklo, potom su izrasli "treći" zubi.
Petrov i njegove kolege su polagali veliku pažnju na to da svi njihovi eksperimenti budu popraćeni medicinsko –analitičkim provjerama. U moskovskom "Centru za sistemski razvoj na polju medicine", uspješno su provedene mnoge njihove analize. Pri tom je direktor Anatolij Milov stavio na raspolaganje svoje najveće stručnjake, koji su posjedovali najviša obrazovanja kako u tehničkom tako i u medicinskom smislu. Oni su uz pomoć najsuvremenijih aparata evidentirali stanje prije i poslije tretmana, bivajući pri tom uvijek iznova iznenađeni brzinom otklanjanja zdravstvenih problema, čak i u slučajevima kad konvencionalna medicina više nije nalazila rješenje problema.

Sergey Kasakov, specijalist u moskovskom „Centru za sistemski razvoj medicine“ navodi da je njega osobno najviše impresioniralo da se već nakon 15 - minutne primjene navedenih mentalno-informativnih metoda, na tkivima raznih organa evidentiraju upadljivi regenerativni procesi. I ne samo to, sva prijašnja oboljenja se također gube. Prema izjavama Petrova, ozbiljne statistike evidentiraju vidno podmlađivanje čitavog organizma kod osoba koje su bile izložene tretmanima. "Moglo bi se reći da je sve Science Fiction, ipak je realnost." govori Petrov "dovoljno je vjerovati, doći s tim znanjem u kontakt, upotrijebiti ga i već se događa."
Po njemu se ne radi o novoj medicini, već o novom poimanju svijeta, novom samorazumijevanju čovjeka, njegove psiho-fizičke strukture, njegove osobnosti, njegovog mjesta u Univerzumu. "Očito je vrijeme zrelo za otvaranje vidovnjačkih sposobnosti kod mnogih ljudi. Rekao bih da je svaki čovjek sposoban za to" (Petrov).
Direktor internacionalnog Centra za valnu genetiku u Luxemburgu, Petr Garjajev, smatra da je na znanstvenicima da objasne sve ove fenomene.

Nastavak na www.vastuveda.eu

Izvor: Svet – centre Hamburg

Prijevod i obrada: Ljubica Jelaca Renner