Početna Članci Zdravlje i prehrana Hidrokolon terapija - kompletno čišćenje debelog crijeva!

Hidrokolon terapija - kompletno čišćenje debelog crijeva!

Datum objave: 02.05.2015

Imate li neredovitu stolicu, patite li od zatvora i prekomjerne količine plinova, kroničanog umora i osjećaja nedostatka snage, imate česte glavobolje, probleme s kožom, poremećaj tjelesne težine, alergijske reakcije - sve su to znaci da je organizam zagađen i da mu je potrebno čišćenje! Proljeće je idealno vrijeme za cjelovitu detoksikaciju organizma, stoga vam donosimo članak o hidrokolonu, metodi čišćenja koja svojom efikasnošću i jednostavnošću pobjeđuje sve druge metode! Hidrokolon terapija osigurava dugotrajne rezultate i odmah pruža osjećaj lakoće!

 

Predstavlja jednostavnu metodu čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno pravljenim vodenim otopinama pomoću suvremenog sofisticiranog uređaja koji dovodi do detoksikacije cijelog sustava. U našim crijevima se godinama nagomilava otpad u obliku mukoidnih naslaga, nakupljenih fekalnih tvari i crijevnih plinova te se procesom raspadanja pretvara u toksičnu masu.

Prosječan čovjek može imati 3-8 kg ovakvih tvari dok debljina ovih masa, prema nalazima kirurga, može biti i do 1 cm. Kada se stvori određena razina toksina dolazi do autotoksemije. Tijelo postaje zasićeno toksinima te ih ne može eliminirati i tako počinje trovati samo sebe uzrokujući mnoge zdravstvene probleme (reumatizam, prekomjernu tjelesnu težinu, kroničnu glavobolju, kronični sinusitis, bronhitis i astmu, kronični umor, probleme kože).

Hidrokolon terapija ili crijevno ispiranje, bezbolna je i nježna unutrašnja kupka u kojoj se koristi topla filtrirana voda pod blagim pritiskom. Pomoću nje se ispiru skladišteni fekalni materijal, plinovi, sluz i toksične naslage iz debelog crijeva. Na ovaj način ne postiže se samo čišćenje debelog crijeva, već se koristi osjećaju i u vidu poboljšanja stanja kože koja postaje čistija i vitalnija, prorjeđuju se ili sasvim nestaju glavobolje, cjelokupan organizam je u boljoj formi jer se efikasnije prazni, krvni protok postaje bolji, smanjuje se razina triglicerida i kolesterola, otpornost organizma se povećava, regulira se tjelesna težina...

Terapija je potpuno bezbolana i opuštena. Traje 45 min tokom kojih velika količina vode kontinuirano ispire crijevo. Koristi se monitorna tehnologija sa zatvorenim sistemom dovođenja vode u debelo crijevo i odvođenja otpada direktno u odvod čime je postignuta maksimalna higijena pa nema nikakvih mogućnosti zagađenja niti neugodnih mirisa.

Više o terapiji hirokolonom pročitajte ovdje:
http://www.centar-origo.hr/hidrokolon_terapija.html