Aktivacija DNK

Datum objave: 11.02.2010

U istraživanjima ljudskog genoma (nedavno je zabilježen trijumfalni prodor u razbijanju genetskog koda) znanstvenici su otkrili da veliki dio našeg genetskog materijala ništa ne radi.Jednostavno spava. Ne poznavajući njezinu ulogu jednostavno su je nazvali "junk DNA" ili razdiobna DNK. A po mišljenju mnogih upravo je ta DNK ona koja sadrži latentnu informaciju o čovjekovim kozmičkim vezama i neslućenim potencijalima.

U istraživanjima ljudskog genoma (nedavno je zabilježen trijumfalni prodor u razbijanju genetskog koda) znanstvenici su otkrili da veliki dio našeg genetskog materijala ništa ne radi.Jednostavno spava. Ne poznavajući njezinu ulogu jednostavno su je nazvali "junk DNA" ili razdiobna DNK. A po mišljenju mnogih upravo je ta DNK ona koja sadrži latentnu informaciju o čovjekovim kozmičkim vezama i neslućenim potencijalima.

Ljudsko tijelo je samo po sebi univerzum. Oko 75 trilijuna stanica organizirano je na sliku i priliku Stvoritelja u funkcionalnu cjelinu. Svaka od stanica nalik je na satelit na nebu ili brod na moru, u komunikaciji sa svima drugima, a ipak potpuno samostalna, inteligentna jedinica života. U jezgru svake stanice nalazi se DNK, biološki zapis života s pohranjenom informacijom o tjelesnim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim potencijalima čitave cjeline. Holografski princip!
DNK je kratica za dezoksiribonukleinska kiselina, a radi se 0 dugačkoj makromolekuli sastavljenoj pretežito od osnovnih kemijskih elemenata ugljika, kisika, dušika i fosfora. Njezin bi informatički sadržaj, kad bi bio ispisan na papiru, zauzeo golemu knjižnicu od 10.000 tomova. Ipak, genij prirode pohranio je taj sadržaj u nekoliko nanometara stanice. DNK je po obliku dvostruka spirala, uvijena poput telefonske žice i raspoređena u 46 štapičastih tvorbi - kromosoma. Kromosomi se uvijek drže u paru a nasljeđujemo ih od svojih biloških roditelja - 23 od oca i 23 od majke. Radne jedinice DNK zovu se geni a ima ih prema konzervativnim procjenama oko 100.000. Sveukupni broj gena u jednoj stanici zove se genom. Geni su nanizani cijelom dužinom DNK a glavna im je zadaća sudjelovanje u proizvodnji proteina neophodnih za rast i održavanje ljudskog tijela.
U istraživanjima ljudskog genoma (nedavno je zabilježen trijumfalni prodor u razbijanju genetskog koda.) znanstvenici su otkrili da veliki dio našeg genetskog materijala ništa ne radi.Jednostavno spava. Ne poznavajući njezinu ulogu jednostavno su je nazvali "junk DNA' ili razdiobna DNK. A po mišljenju mnogih upravo je ta DNK ona koja sadrži latentnu informaciju o čovjekovim kozmičkim vezama i neslućenim potencijalima. Prema nekim izvorima, iz nekog još nedokučivog razloga, čovjek je u davnoj prošlosti dopustio da se dio njegovog DNK potencijala jednostavno prekrije, uspava. Sada je sazrelo vrijeme da se taj virtualni materijal otkrije i aktivira.


LATENTNA STRUKTURA DNK


U duhovnim krugovima smatra se da ljudsko biće nema samo jednu dvostruku spiralu DNK već još barem pet viših uzvojnica koje su trenutačno u virtualnom obliku iznad fizičke uzvojnice DNK. Ta latentna struktura DNK aktivacijom se dovodi u stanje djelovanja. Imena za pet virtualnih spirala dobivena su intuitivnim putem:
DNK komunikacija (rastapa komunikacijske barijere)
DNK savršenstva (brine o replikaciji stanica i savršenom zdravlju)
DNK emotivnosti (deblokira tok energije u tijelu, iscjeljuje emocionalno i mentalno tijelo)
DNK kreativnosti (potiče razumijevanje životne svrhe i svjesno manifestiranje ciljeva)
DNK besmrtnosti (uspostavlja vezu sa višim dimenzijama postojanja i omogućava spontani i radosni život u vječnom ovdje i sada)

ČETIRI AKTIVACIJE DNK


Tako se u prvoj aktivaciji DNK bude ovi viši nizovi puni vitalnih informacija preko aktivacije dva kromosoma arhetipskih kromosoma vitalnosti i mladosti. U drugoj se aktiviraju, usavršavaju i proširuju u svaku stanicu tijela svi preostali kromosomi. U trećoj se ciljano aktivira tzv. kromosom vaše jedinstvenosti koji čuva zapis o vašem poslanstvu na ovom planetu. U četvrtoj se aktivaciji balansiraju elektromagnetski potencijali na razini DNK (vaši unutarnji muški i ženski potencijali.
Ako je naša DNK inteligentni kod života tada je s njom moguce komunicirati sa svjesnom namjerom iz srca. Ova premisa čini osnovu tehnika aktivacija i iscjeljivanja DNK. Baš kao što to radimo kad svjesno zapovijedamo sustavima od kojih se sastojimo da mijenjaju svoje parametre, tlak, broj otkucaja srca, tjelesna temperatura, probavni procesi, a rezultati su mjerljivi na biofeedback instrumentima.
DNK je mjesto gdje se u svim zivim bićima na ovom planetu životna sila vezuje na materiju, tj. točka u kojoj stvaralački princip (Otac/Majka Jedno) produhovljuje zemaljsku tvar, a tvar zauzvrat omogućava materijalizaciju Duha.

KAKO SE OBAVLJA AKTIVACIJA DNK?


Osoba se dovodi u profinijenjeno stanje svijesti jednostavnim vježbama disanja i vizualizacijom - nepravedno omalovažavanim oruđem ljudske vrste koje je u osnovi svakog stvaranja. Mozak snižava svoju aktivnost te smireno radi unutar raspona tzv. theta moždanih valova, odnosno frekvencija od 4 do 7 Hertza. U tom stanju duboke opuštenosti, intuitivnosti i kreativnosti izdaju se zapovijedi svojem Višem ja (koje je de facto dio stvaralačkog principa Otac/Majka Jedno) te osoba postaje svjesni sustvaratelj života (kokreator). Zapovijedi se odnose na aktiviranje latentne strukture DNK.

TEHNIKE ISCJELJIVANJA DNK

Nakon šo je osoba primila prvu aktivaciju DNK s njom se može raditi na njenom zdravstvenom problemu. U seansi iscjelitelj smješta svoju energiju iznad osobe i blago ulazi u njezin energetski prostor kroz vrh glave. S njim ulaze iscjeliteljske energije iz viših dimenzija koje obavljaju posao iscjeljivanja. U tom unutarnjem prostoru iscjelitelj traži da mu se pokaže žlijezda epifiza u kojoj je smještena Velika matična stanica. To je stanica koja je nastala prva pri zacecu a u sebi čuva izvorni nacrt osobe. Tada iscjelitelj traži da mu se pokažu kromosomi unutar jezgre i njihova DNK gdje obavlja provjeru aktiviranih nizova DNK a zatim slijedi intuitivne naputke koji se pojavljuju tijekom iscjeljivanja.
Može krenuti od skeniranja suptilnih tijela oko fizičkog tijela a zatim se spuštati s jedne razine na drugu kroz samo fizičko tijelo. Drugim riječima, skenira organe, sustave, stanice, molekularnu strukturu pa se spušta sve do točke gdje su materija i energija jedno. Zadržava se tame gdje osjeti da je potrebno - na mjestu specifičnog problema (prijelom, bol, maligni proces ...) gdje provodi one što je intuitivno osjetio kao potrebu; aplicira boju, zvuk, bojanje, ili razgovara sa stanicama kako bi ih naveo da se iscijele

NEŠTO O POVIJESTI

U povijesti je mnogo velikih duhova koji su svojim uvidima i radom pripremili tlo za metode rada s DNK. Tako, na primjer, J. J. Hurtak u knjizi "Ključevi Enocha" iz 1977. godine, govori o tome kako čovjek ima na raspolaganju cijeli niz dvostrukih spirala osim one fizičke. Prije desetak godina Barbara Marciniak ušla je u duboko razmatranje 12-nizne DNK u svojoj knjizi "Bringers of the Dawn". U posljednje vrijeme, nastanku i oblikovanju ovih tehnika doprinjelo je više osoba. Izdvajam Viannu Stibal, medicinskog senzitiva iz Idahoa, SAD, koja je intuitivno primila upute za prvu i drugu aktivaciju DNK. te Roberta Gerarda, vizionara iz Kalifornije, pisca knjige "Change Your DNA, Change Your Lifer, koji je prepoznao potencijal aktivacije DNK te ih oblikovao u pristupačnu tehniku iscjeljivanja. Jedno su vrijeme surađivali a zatim su se njihovi putevi razdvojili. Danas svaki od njih ima svoju publiku i vlastiti krug suradnika s kojima usavršavaju metodu. Osobno cijenim rad jednoga i drugoga te nastojim i sama dati svoj doprinos širenju ovih djelotvornih tehnika kod nas i u Europi.
Aktivacije DNK sadrže i filozofsku poruku - ljudsko tijelo je savrseni instrument prema kojem se ne treba olako odnositi. Ono je svemir samo po sebi a svaki je čovjek doslovce Bog ili Božica tog univerzuma od 75.000.000.000.000 stanica. Ne ponašajte se stoga kao odsutno božanstvo koje je otišlo na godišnji u neki udaljeni sektor svemira vec preuzmite odgovornost za univerzum kojem predsjedate. Prvom prilikom aktivirajte svoju DNK!

Autor: Mirjana Gračan, mr. praktičarka Aktivacija DNK