Početna Članci Zanimljivosti i aktualnosti Zvoni vam u ušima u zadnje vrijeme? Ova ezoterična teorija nudi spiritualno objašnjenje!

Zvoni vam u ušima u zadnje vrijeme? Ova ezoterična teorija nudi spiritualno objašnjenje!

Datum objave: 13.01.2022

Čujete li zvonjavu u ušima u posljednje vrijeme? Koriste li sile svjetla i sile tame spiritualne tonove da pomognu ili ometu prosvjetljenje vaše duše prema istini? Ono što se događa je da kako se mnogi od vas uspinju stepenicama iz trodimenzionalne stvarnosti u 4. i 5. dimenziju, je to da sile svjetla i sile tame koriste spiritualne tonove da bi pomogli ili onemogućili prosvjetljenje vaše duše do istine.

Čujete li zvonjavu u ušima u posljednje vrijeme? Jeste li znali da je to oblik slušne vidovitosti? Za one koji ne znaju što taj termin znači, to je mogućnost slušnog percipiranja onoga što je nečujno.

Ono što se događa u svijetu, kako se mnogi od vas uspinju stepenicama iz trodimenzionalne stvarnosti u 4. i 5. dimenziju, je to da sile svjetla i sile tame koriste spiritualne tonove da bi pomogli ili onemogućili prosvjetljenje vaše duše do istine.

Spiritualni tonovi su nešto čega želimo da budete svjesni i da na njih obratite pažnju. Ako ste na duhovnom putu i oslobađate se lažnih vjerovanja i svih mračnih emocija koje vas sputavaju, te ulazite u svoje svjetlo istine, moguće da primjećujete različite tonove od vrlo visokih do dubokih.

Neki tonovi su visoki, a neki nisu. Zvonjava može trajati duge periode vremena ili može dolaziti u kraćim intervalima.

Oni koje se duhovno ne bude također mogu primijetiti ovaj fenomen ili mogu primijetiti samo niske vibracijske frekvencije.

Važno je primijetiti kako se zbog njih osjećate. Primjećivanje i prepoznavanje tonova je vrlo važno. Zašto? Zbog toga što oni od vas traže da posvetite pozornost svojim emocijama, kako se osjećate u trenutku kada primijetite tonove i njihove frekvencije koje pokreću. Neki tonovi će vas učiniti sretnima, a neki će vas učiniti nemirnima, ljutima, tužnima (tonovi s tamom u sebi).

Ono što se događa jest da se nešto nadmeće za vašu pažnju. Nemojte se bojati zbog toga. Imate kontrolu nad tonovima koje čujete, bez obzira želite li ih uopće čuti. Ako vam se sviđaju, dobro. Ako vam se ne sviđaju i to je u redu.

Međutim, ako ih čujete, a vaše raspoloženje previše varira ili su tonovi previše jaki, pitajte vaše anđele i vodiče ili vaše više jastvo, najviši red najvećeg dobra, da ih utišaju. Recite im da su tonovi previše glasni ili previše intenzivni. Počet ćete primjećivati razliku kako se vaše molitve uslišavaju.

Viši tonovi obično čine da se osjećate bolje. Kada se ovo događa, primate nadgradnju na vaše frekvencije, kodove svjetla i vaš DNA. Zbog toga ih prihvatite sa zahvalnošću prema anđelima, vodičima i učiteljima.

Kada čujete vrlo visoke frekvencije tonova, netko govori ili misli nešto vrlo pozitivno o vama. I obratno, kada čujete niske tonove, ovisno koliko su glasni, određuje koliko glasno netko govori o vama.

Ako je netko stvarno ljut na vas ili je nervozan zbog vas, to ćete čuti u niskim tonovima, a njihova namjera bit će mi vam jasna.

Ukoliko su stvarno usmjereni prema vama, tonalna frekvencija postaje toliko jaka da znate da se morate duhovno zaštititi od duhovnog napada.

Naučite kroz ova negativna iskustva tonalnih frekvencija da ih možete kontrolirati i da ne morate znati tko reagira negativno na vas. Nije vaša briga što drugi misle.

Sjetite se da je naš svijet zona slobodne volje, unaprijed smo upozoreni da možemo napraviti izbor kako bi ostali u pozitivnom stanju uma – ili pak reagirati negativno.

Kada reagiramo pozitivno i ukorijenjeni smo u ljubavi, stojimo u višoj frekvenciji (u 4D ili 5D stvarnosti).

Kada reagiramo negativno, tamne sile se hrane na tome i kupe negativnu energiju takve emocije i onda se ona širi među nama.

Uvijek imamo izbor!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: Atma.hr

Foto: Pixabay.com