Početna Članci Zanimljivosti i aktualnosti Izaberite sliku i otkrijte poruku vašeg anđela

Izaberite sliku i otkrijte poruku vašeg anđela

Datum objave: 18.10.2018

Ako ste odabrali broj 1

Vrijeme da zastanete i dobro promotrite sebe. Vi u drugim ljudima vidite prekrasne osobine i divite im se. Iako je ovo divna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama. Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što jeste. Dakle, nemojte se omalovažavati.

Kad prepoznate nešto dobro u drugome, podsjetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas. Često mislite da su drugi bolji od vas. Vrijeme je da otpustite takva razmišljanja o sebi i da prepoznate vlastitu ljepotu, talente i kreativnost.

Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postat ćete snažna sila pozitivne promjene u ovom svijetu. I kada dopustite da vaše istinsko ja zasjaji, otvorit će vam se vrata obilja, uspjeha i beskrajnih blagoslova. Vidjet ćete!

Ako ste odabrali broj 2

Ako ste se zadnje vrijeme malo više opuštali i uživali u hrani, odnosima, materijalnim posjedima i potajno osjećali krivnju zbog toga … prestanite. Sve dok ne pretjerate, malo zadovoljstva je savršeno u redu, piše Spirtual posts. Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost. U životu treba i uživati.

Da, višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji. Potreban je uravnotežen pristup. Potražite ravnotežu u svom životu i radite na balansiranju vaše energije.

Istodobno, nemojte se kažnjavati ni za što. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate povratiti ravnotežu.

Ako ste odabrali broj 3

Sada je stvarno dobro vrijeme. Možda možete već osjetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osjetiti. Energetski uvjeti su pogodni za uspjeh u bilo kojem projektu u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san je sada istina.

Nije bilo lako doći do ove točke. Ponekad ste sumnjali u vaš uspjeh. A ipak je došlo vrijeme da dobijete plodove vašeg napornog rada.

Sada možete graditi svoje uspjehe, postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo. I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i svojim sljedećim koracima. Putovanje bi moglo biti uključeno u vaš posao.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Foto: Spirtualposts.com

Izvor: Spirtualposts.com

Preuzeto sa: Atma.hr