Početna Članci Zanimljivosti i aktualnosti 5 magičnih svojstava kristala – Tesla je govorio da su živa bića!

5 magičnih svojstava kristala – Tesla je govorio da su živa bića!

Datum objave: 29.09.2017

U posljednje vrijeme počeo sam shvaćati kristale na nov način. Dok sam oduvijek znao da su snažni iscjelitelji i da nose čistu energiju, čini se da su kristali mnogo više od toga.

 

Zapravo, čini se da svaki kristal ima vlastitu osobnost i možda čak i svoju vlastitu svijest.

Je li moguće da kristal imaju vlastiti um?

Da ste me to upitali prije nekoliko mjeseci, vjerojatno bih negativno odgovorio, ali sad se ne bih iznenadio da kristali imaju neku vlastitu vrstu svijesti.

Dok sam tugovao zbog gubitka moje sestre, kristali su mi postali dobri saveznici, a rad s njima tijekom tog razdoblja žalosti pomoglo mi je da ih razumijem na jednoj sasvim novoj razini.

Evo 5 magičnih sposobnosti kristala koje sam uočio:

1.) Kristali imaju svijest

Mnogi vjeruju da kristali imaju neku vrstu svijesti. Iako ta razina svijesti nije ni blizu razini svijesti prosječnog čovjeka, vjeruje se da kristali, baš kao i svi drugi u ovom Svemiru, imaju “vlastiti um”, piše Forever conscious.

Možda nećemo moći razumjeti ili shvatiti “um” koji posjeduje svaka stvar u ovom Svemiru, ali vrlo je vjerojatno da sve što je u ovom Svemiru, uključujući kristale, ima neki oblik svijesti.

Prema Nikoli Tesli – “U kristalu imamo čistu evidenciju egzistencije formativnog životnog principa iako pored svega ne možemo razumjeti život kristala – to je ipak živo biće.”

Prema svojim kristalima ne morate se odnositi kao prema svojim kućnim ljubimcima, ali kada se brinete za njih i odnosite se prema njima s poštovanjem, bolje rade i učinkovitije – pokušajte.

2.) Kristali mogu komunicirati

Kristali su dobro poznati po svojoj sposobnosti liječenja, ali zapravo mogu komunicirati i prenositi poruke.

Kristali su poput uređaja za pohranu i sadrže informacije koje osoba može preuzeti. Nakon rada s određenim kristalima, možda ćete otkriti nove informacije ili primati nove informacije.

Jedan od načina na koji ljudi koriste kristale za komunikaciju je korištenje viska.

Kristal ide na kraj lanca ili trake i može se njime prelaziti preko tijela kako bi se pronašla područja napetosti, boli i ustajale energije. Mjesto koje privlači visak je mjesto gdje je potrebno iscjeljenje.

Kristalnim viskom također se može prelaziti preko karte kako bi se pronašli stvari / ljudi, ili čak kako bi pronašli savršeno odredište za putovanje.

Također možete koristiti kristalni visak kako bi pronašli vodstvo.

3.) Kristali mogu biti portal

Jednom sam dobio kristal koji je koristio psihički medij. Ona je osjećala da je završila s tim ​​kristalom i proslijedila mi ga je. Te noći sam stavio kristal pored mog kreveta i imao najneobičnije snove! Putovao sam kroz različite dimenzije i susretao se s božanskim bićima, to je bilo nevjerojatno iskustvo!

Kad sam se ujutro probudio, shvatio sam da sam zaboravio očistiti kristal i vjerojatno da još uvijek ima zaostalu energiju u sebi. Kontaktirao sam s medijem i otkrio da je kristal koristila kao portal za pristup višim dimenzijama.

Te noći sam odlučio opet ispitati svoju sudbinu i spavao sam s kristalima po mom krevetu. Ponovno sam putovao kroz različite dimenzije u mojim snovima i upoznao sve vrste svjetlosnih bića.

Bilo je to strašno iskustvo, ali nakon druge noći, znao sam, međutim, da je vrijeme da očistim kristal i učinim ga svojim. Nakon čišćenja kristala, snovi su nestali, ali od tog trenutka sam shvatio koliko su moćni kristali!

4.) Kristali mogu putovati

Čuo sam bezbroj priča o ljudima koji su izgubili kristale da bi im se oni mjesecima ili godinama kasnije pojavili niotkud!

Također sam jednom poslao kristal prijatelju u Australiju, ali kad je otvorio omotnicu, kristal nije bio unutra! Danas još uvijek nemam pojma gdje je taj kristal, ali kamo god da je otišao vjerojatno je tamo gdje treba biti.

Kristali su privučeni određenim mjestima i ljudima i gotovo kao da imaju sposobnost da sami odu kamo žele ići. Možda ste to doživjeli sami i osjećali da ste se privučeni kristalom i da ga trebate kupiti ili možda dati nekome.

Odvajanje od kristala može biti teško, ali kada dođe vrijeme da kristal ode, zaista se čini da ima vlastiti um.

5.) Kristali mogu promijeniti boju

Nakon što je moja sestra preminula, kupio sam lijep komad Apofilita. Bio je sasvim proziran i bio sam doista privučen njime.

Pročistio sam kristal i zatim sam počeo spavati s njim pored jastuka.

Nakon nekoliko noći primijetio sam da je kristal počeo dobivati smeđe pjege. Isprva sam mislio da je kristal postao prljav, ali onda sam shvatio da se smeđe mrlje pojavljuju iznutra.

Nakon nekog istraživanja, otkrio sam da kristali mogu promijeniti boju ovisno o energiji osobe koja ga koristi.

Smeđe mrlje predstavljaju gustu energiju koja se prenosi u kristal kao dio procesa ozdravljenja. Kristal je pomagao da se iscijelim, a smeđe mrlje su bile dokaz toga.

Kristali mogu također dobiti svjetliju ili tamniju boju ovisno o energiji osobe koja koristi kristal.

Ja ću nastaviti raditi s kristalom Apofilita kako bih mogao proučiti kako se i dalje mijenja kroz mjesece – bit ćete obaviješteni što se događa sa smeđim mrljama!

Foto: pixabay.com

Autor: Tanaaz

Izvor: Foreverconscious.com

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Preuzeto s: Atma.hr