Početna Članci Zanimljivosti i aktualnosti 2016. – Godina Devetke, odnosno KARME : Kako najbolje iskoristiti vrijeme do kraja perioda?

2016. – Godina Devetke, odnosno KARME : Kako najbolje iskoristiti vrijeme do kraja perioda?

Datum objave: 04.09.2016

Svaka godina u numerologiji nosi svoj osobni broj i obilježena je njegovim karakteristikama.

Ova godina je do sada bila, i nastavit će biti – naporna. Ako zbrojite sve njene znamenke (2 + 0 + 1 + 6) dobiva se broj 9. Dakle, 2016. godina je godina devetke. To je posljednji broj u numerologiji i predstavlja završetak ciklusa.

 

Nakon nje očekuje nas 2017. čiji zbroj znamenki daje broj 1 i predstavlja godinu početka.

Radi se o ciklusima koji se ponavljaju, a ljudi lako zaborave teške godine. Takve godine bile su 2007. i 1998.

U godini devetke ne valja ništa važnije započinjati, savjetuju numerolozi. Ovo definitivno nije najpovoljnije vrijeme za uvođenje većih promjena u život.

Također, ovo je godina u kojoj će mnogi poslovi propasti, a veze se raskinuti. Osim što ova godina nije previše povoljna numerološki, ona je i s astrološkog aspekta vrlo teška, zahtjevna, a za mnoge i “baksuzna”, s obzirom na retrogradne planete koje je prate. Posljednji u nizu glavnih cijelih brojeva, 9, je broj potpunosti duše, kraja ciklusa života i smrti i smatra se mističnim.

Zato što je obilježena ovim brojem, 2016. se smatra karmičkom godinom.

Ona je godina završetaka, ali i praštanja i oproštaja. S obzirom da ovaj ciklus u kojem se nalazimo (započet 2008. godine) cijelim svojim trajanjem nije bio najpovoljniji, njegova završnica predstavlja zaista stresan i nepovoljan period, kulminaciju događaja započetih prije 9 godina.

U prethodnih nekoliko godina možda vam se činilo kako vam sve ide prilično lako. U 2016. sve to dolazi na naplatu, ali nemate se čega plašiti jer je ovo godina u kojoj će se zaokružiti sve što ste uradili u prethodnih osam. Možda ćete iskustvo koje ste stekli u prethodnom periodu prenijeti na druge, ali ako smatrate da tih 8 godina nisu bile dobre, sada je vrijeme da sve preokrenete u svoju korist.

Kako?

Postoje 2 staze kojima možete još uvijek krenuti, ovisno jeste li zadovoljni s onim što ste postigli ili niste.

Ako ste iz prve priče, sada se trebate odužiti ljudima koji su vam pomogli na vašem putu.

Osim toga, možete se baviti dobrotvornim radom – uvijek, a posebno sada vrlo je važno pomagati drugima.

Ako smatrate da život ipak nije bio darežljiv prema vama, sada napravite planove za narednu godinu i slijedeći životni ciklus. Do tada pokušajte popraviti sve što se da popraviti.

Vrlo je bitno i da do kraja 2016. stalno učite nove stvari i bavite se stvarima koje volite. Pronađite ono što vas usrećuje i posvetite se tome. Kad jednom shvatite što zaista želite, to će vam pomoći da što pripremljeniji dočekate novi životni ciklus.

Broj 9 predstavlja brojku obnavljanja ali i refleksije, ovisno kako tumačite svoj život. Ili primijenite onu ” dobro se dobrim vraća” ili promijenite ono što vam se ne sviđa.

Što god vam se bude događalo, na kraju budite sigurni da ste izvukli maksimum iz 2016.

Do kraja ove godine iskoristite vrijeme da razmislite o željama i planovima za budućnost kako biste već sljedeće godine, koja će biti u znaku broja 1 i označavati početak novog ciklusa, mogli početi i da ih realizirate.

Zatvaranje jednog numerološkog kruga (ciklusa) označava svođenje računa. Ovo je definitivno godina plaćanja karmičkih dugova i sudbinskih preokreta.

Donosi završetak, ali i najavljuje – drugu šansu.

besnopile.rs
Preuzeto sa: Atma.hr