Početna Članci Duhovnost i psihologija Visak - od pronalaska vode do otkrivanja energetskih blokada

Visak - od pronalaska vode do otkrivanja energetskih blokada

Datum objave: 30.03.2023

Visak je alat koji se koristi u praksi radiestezije. Radiestezija je praksa koja se koristi za pronalaženje različitih stvari, poput vode, minerala, podzemnih objekata ili osoba, korištenjem različitih uređaja za detekciju energije, uključujući radiestezijski visak.

Visak može biti izrađen od različitih materijala, poput metala, drva, plastike ili kristala. Kada se visak nalazi iznad područja energije, on se obično počinje kretati prema dolje ili prema gore, ovisno o vrsti energije koju detektira. Kako bi se koristio, potrebno ga je prvo "kalibrirati".  Ovo se može učiniti držanjem viska iznad nečega što je poznato i utvrđivanjem pokreta viska, npr. postavljanjem pitanja poput - Da li je ovo stolica?. Kalibriranje se može napraviti i instrukcijom - pokaži mi moje Da, pokaži mi moje Ne.

Evo deset razloga zašto bi trebali razmotriti korištenje viska u vašem životu:

  1. Pronalazak izvora vode - ako ste ikada željeli izgraditi vrt ili postaviti bunar, visak vam može pomoći da pronađete izvor vode ispod zemlje.
  2. Pronalaženje izgubljenih predmeta - ako ste izgubili ključeve ili druge predmete, visak vam može pomoći u pronalasku tih predmeta pomoću energije koju emitiraju.
  3. Pronalaženje podzemnih objekata - ako ste u potrazi za podzemnim objektima poput špilja ili tunela, visak vam može pomoći u pronalaženju ovih skrivenih mjesta.
  4. Otkrivanje zemljinih zračenja - zemljino zračenje može biti štetno za ljudsko tijelo. Korištenjem viska, možete otkriti područja s visokim razinama zemljinih zračenja i izbjegavati ih.
  5. Otkrivanje energetskih blokada - visak se može koristiti za otkrivanje neravnoteža u vašem energetskom tijelu, što može dovesti do fizičkih i emocionalnih problema.
  6. Pronalaženje područja s lošom energijom - ako se osjećate umorno, depresivno ili tjeskobno, visak vam može pomoći u pronalaženju područja s lošom energijom i omogućiti vam da ih izbjegavate.
  7. Povećanje svjesnosti - korištenjem viska, možete postati svjesniji svoje okoline i otkriti stvari koje su vam ranije promakle.
  8. Povećanje vlastite intuicije - korištenjem viska, možete naučiti slušati svoju intuiciju i vjerovati u svoje instinkte.
  9. Pronalaženje idealne lokacije za meditaciju - visak vam može pomoći u pronalaženju mjesta s pozitivnom energijom koje će vam pomoći u meditaciji.
  10. Osnaživanje vaših radiestezijskih sposobnosti - korištenjem viska i prakticiranjem radiestezije, možete razviti svoje vlastite sposobnosti i postati sve vještiji u otkrivanju različitih stvari.

Kristalni visak - upotreba u radiesteziji i holističkim terapijama

Kristalni visak je vrsta radiestezijskog viska koji se izrađuje od kristala ili minerala. Ovaj visak se obično koristi u prakticiranju radiestezije, kao i u alternativnoj medicini i holističkim terapijama.

Kristali se smatraju energetski snažnim i mogu se koristiti za usmjeravanje i pojačavanje energije koja se koristi u radiestezijskim praksama. Kristalni visak se obično koristi za pronalaženje energija, poput podzemne vode, zemljinog zračenja, te za otkrivanje neravnoteža u energetskom tijelu osobe.

Postoje mnoge vrste kristala koje se mogu koristiti za izradu kristalnih viskova. Svaki kristal ima svoje jedinstvene energetske karakteristike i može se koristiti za različite svrhe u radiesteziji. Na primjer, kristalni visak napravljen od kvarca smatra se vrlo snažnim i koristi se za pojačavanje i usmjeravanje energije, dok se ametist visak koristi za smirivanje i balansiranje energija.

Kristalni visak se koristi na isti način kao i bilo koji drugi radiestezijski visak.

Foto: https://pixabay.com/photos/pendulum-map-navigation-compass-1934311/

Ponudu viskova i biotenzora u web shopu Indigo svijeta možeš pogledati ovdje.