Početna Članci Duhovnost i psihologija Svemir šalje ono što želite kada to najmanje očekujete: Prvo morate izbaciti ovu energiju iz sebe!

Svemir šalje ono što želite kada to najmanje očekujete: Prvo morate izbaciti ovu energiju iz sebe!

Datum objave: 30.09.2021

Dobre se stvari događaju kada ne doživljavate energiju potrebe. Ukoliko želite da Zakon privlačnosti funkcionira, usredotočite se na svoje namjere, ali zapamtite da energiju oskudice koju ste stvorili trebate otpustiti. Kada to učinite, dobre stvari će se pojaviti u vašem životu.

Jeste li primijetili da se dobre stvari događaju u vašem životu neočekivano? Veliku prednost ste stekli kada ste prestali težiti prema cilju i razmišljati o nečemu u što ste uložili veliki trud.

Dobre stvari često dolaze kada ljudi zaborave na potrebu stjecanja onoga što žele. Takvo iskustvo doživljavate kada ste okupirani s djelatnostima koje nisu povezane s vašim ciljem.

Možda spremate krevet ili šećete svog psa kad odjednom shvatite kako riješiti problem.

U tom trenutku može vam se činiti čudno što odjednom znate rješenje problema budući da ste zadubljeni u sasvim drugi zadatak, ali na sličan način pisci i umjetnici često dođu do svojih najboljih ideja.

Kada radite sa Zakonom privlačnosti, formulirati ćete svoj cilj ili namjeru i zamisliti kako ostatak prepuštate svemiru. Međutim, ako nastavite grčevito misliti na svoj cilj i mučiti se kako bi došlo do njegovog ostvarenja, svemir će vam poslati više mogućnosti za nastavak mučenja.

Usredotočite se na svoju namjeru, predajte je vječnoj energiji svemira. Nećete biti vezani za želju; dakle, automatski ćete biti u boljem položaju za primanje.

Ponekad ćete se fokusirati na privlačenje prekrasnog odnosa, posla, novca ili dobrog zdravlja, ali nešto će vas omesti.

Baš poput onih trenutaka kada se ideje i rješenja neočekivano pojavljuju, iznenada će vam se ostvariti željeno.

Možda ćete opisati situaciju svojim prijateljima kao ironičnu, budući da ste prestali biti vezani za postizanje cilja.

Situacije u kojima izgleda kao da svemir ne reagira na tuđe želje, unatoč tomu što pokušavaju privući rezultate, javljaju se zbog njihovih misli i stvorene energije.

Ako očajavate u želji da imate nešto, vi ste u stanju potrebe. Dakle, umjesto da postanete uspješni vi ostajete potrebiti.

Svemir prima vašu potrebitu energiju i pristojno vam šalje još više potrebite energije, jer je programiran da dostavi vaš primarni fokus.

Dobre se stvari događaju kada ne doživljavate energiju potrebe.

Ukoliko želite da Zakon privlačnosti funkcionira, usredotočite se na svoje namjere, ali zapamtite da energiju oskudice koju ste stvorili trebate otpustiti.

Kada to učinite, dobre stvari će se pojaviti u vašem životu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: Atma.hr

Foto: Pixabay.com