Početna Članci Duhovnost i psihologija Pinealna žlijezda otvara oči za istinski prikaz stvarnosti!

Pinealna žlijezda otvara oči za istinski prikaz stvarnosti!

Datum objave: 15.09.2022

Pinealna žlijezda je skriveno blago koje se nalazi u blizini hipotalamusa i kontrolira vitalne funkcije tijela i duše. Poznata je i kao treće oko, a duhovnjaci ga smatraju alatom za postizanje višeg sebstva, kolektivne svijesti koja nas povezuje s cjelinom i putem koji vodi do Akasha zapisa. Jednom aktivirana, ona nam otvara oči za istinski prikaz stvarnosti.

Pinealna žlijezda

Pinealna žlijezda regulira našu inteligenciju, psihičke sklonosti, opsjednutost, mentalnu otpornost, više ja, duhovno znanje, energiju i još mnogo toga. To je zemlja informacija i većeg razumijevanja.

Ovo su neki od simptoma aktivacije pinealne žlijezde.

Dobro razvijena intuicija

Moći vaše intuicije značajno će se poboljšati. Prije ste primali slab signal iz vašeg trbuha. Niste ga mogli protumačiti i umjesto da vas vodi prema vašoj sudbini, odveo vas je na pogrešan put.

Ali kada se treće oko otvara; vaše tijelo koordinira s vašom dušom na mnogo bolji način. Sada možete predvidjeti budućnost s iznenađujućom preciznošću.

Počinjete vjerovati u svoje predosjećaje.

Vaše se mentalne sposobnosti šire

Vaši mentalni horizonti se šire. Sada imate izvanrednu sposobnost koncentracije. Sve što je zamračivalo vaš um se raspršilo.

Jasno vam je što želite i kako se osjećate. Vaše emocije i uvjerenja više vas ne drže zarobljenima u dilemi.

Postajete psihički medij

Postajete psihički medij i počinjete shvaćati da ste uvijek imali tu sposobnost komuniciranja s duhovima i slušali njihove glasove i oblike. Te skrivene moći konačno su se očitovale i učinile vas sposobnima za stvari o kojima ste mogli samo sanjati u prošlosti.

Došli ste do više razine percepcije, a sve što je zamagljivalo vaša osjetila više ne postoji. Sada možete vidjeti izvan fasade materijalizma. Znate što morate učiniti u životu da biste ispunili svoju sudbinu. Zato više ne osjećate potrebu za traženjem besmislenih karijera.

Tijekom otvaranja epifize možete osjetiti snažan nagon da napustite dosadašnji posao i promijenite karijeru.

Osjećate i doživljavate stvari na dubljoj razini

Sve je više živo oko vas, čak i zrak. Možete osjetiti da vas dodiruje, miluje ili čak da komunicira s vama. Dok dodajete više frekvencija svom duhu tijekom aktiviranja vaše pinealne žlijezde, sada se možete uskladiti s više prirodnih sila.

Počinjete identificirati sve kao energiju. Vidite energiju koja se vrti oko vas i pokreće cijeli svemir. To razvija u vama kolektivnu svijest. Daje vam mogućnost komuniciranja sa svima i svime. Daje vam duboki mentalni uvid.

Promjena u prehrambenim navikama

Jedan od simptoma aktivacije pinealne žlijezde je promjena u obrascima prehrane. Oprezniji ste s onim što sada jedete.

Kad shvatite da se sve sastoji od energetskih paketa, postajete svjesni onoga što se događa unutar vas. Vi samo želite konzumirati hranu koja je dobra za vaše tijelo i um.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: Atma.hr

Foto: Pixabay.com