Početna Članci Duhovnost i psihologija Otkrijte tajnu Alpha meditacije: Kako pretvoriti svoj život u život pun mira, energije i sreće u samo dvadesetak minuta dnevno!

Otkrijte tajnu Alpha meditacije: Kako pretvoriti svoj život u život pun mira, energije i sreće u samo dvadesetak minuta dnevno!

Datum objave: 23.02.2023

Alpha meditacija je vrsta meditacije koja se bazira na reguliranju Alpha valova u mozgu. Alpha valovi se obično javljaju kada ste u opuštenom i relaksiranom stanju, kao kad ležite na kauču ili čitate knjigu.

Cilj Alpha meditacije je postići dublju razinu opuštenosti, smanjiti stres i povećati osjećaj unutarnjeg mira i uma. To se postiže kroz kombinaciju tehnika disanja, vizualizacije i fokusiranja na određene zvukove ili afirmacije.

Alpha meditacija se često koristi za poboljšanje spavanja, smanjenje anksioznosti, povećanje kreativnosti i jačanje imunološkog sustava. Istraživanja su pokazala da Alpha meditacija može imati pozitivne učinke na ljude, uključujući povećanje osjetljivosti na stres i jačanje mentalne učinkovitosti.

Ukratko, Alpha meditacija je vrsta meditacije koja se bazira na reguliranju Alpha valova u mozgu i koja ima cilj postići dublju razinu opuštenosti, smanjiti stres i povećati osjećaj unutarnjeg mira i uma. Istraživanja su pokazala da Alpha meditacija može imati pozitivne učinke na ljude.

Postizanje alpha stanja uz pomoć Anemona brainwave glazbe

Slušanjem Anemona "Alpha" mp3-ce u trajanju od svega 20 minuta možete ući u blagotvorno Alpha stanje i otključati svoj puni mentalni potencijal.

  • Kada ste istinski opušteni, aktivnost mozga usporava iz bržih Beta obrazaca u nježnije Alfa valove. Vaša svjesnost se širi. Svježa kreativna energija počinje teći. Strahovi nestaju. Doživljavate iskustvo oslobađajućeg osjećaja mira i blagostanja.

  • Alpha program se najčešće preporučuje kod tretiranja stresa. On je izvrstan za rješavanje problema, pronalaženje novih ideja i prakticiranje kreativne vizualizacije.

  • Odaberite Alpha program kada želite postići duboku razinu opuštenosti koja je toliko bitna za vaše zdravlje i blagostanje.

  • Analgetsko djelovanje, bolje pamćenje i postizanje smirenosti samo su neke od dobrobiti koje se postižu slušanjem ove glazbe. Posebno se preporučuje kod slučajeva hiperaktivnosti.

“Alpha” skladba pripada seriji brainwave glazbe pod zajedničkim nazivom Anemona. Anemona glazba je djelo autora Daniela Postružina iz Zagreba, prepoznata je širom svijeta i trenutno broji preko 177.000 downloada.

Narudžbu Anemona glazbe možete izvršiti na ovom linku.

Foto: https://pixabay.com/photos/music-headphones-volume-to-play-5190768/