Početna Članci Duhovnost i psihologija Kako povećati vibraciju na moćnih 528 Hz, frekvenciju koja obnavlja sve, čak i DNA

Kako povećati vibraciju na moćnih 528 Hz, frekvenciju koja obnavlja sve, čak i DNA

Datum objave: 30.03.2020

Sve u ovom Svemiru, uključujući vas vibrira na frekvenciji. To je zato što ste energija vi i sve što se oko vas nalazi. Energija Zemlje vibrira na frekvenciji od 528Hz koja je jednaka frekvenciji Ljubavi, Univerzalnog iscjelitelja.

Vjeruje se da je frekvencija 528Hz tako moćna da može popraviti i obnoviti DNA, da može donijeti mir i sklad i vratiti ravnotežu svemu.

528Hz je zvuk Ljubavi, međutim, postoje mnogi teoretičari zavjere koji vjeruju da su moderna glazba, TV reklame i slično, programirani na nižoj i neprirodnoj frekvenciji od 440Hz, koja je dizajnirana da stimulira strah, bolest i tjeskobu.

Teorija je da je frekvencija od 440Hz usvojena tijekom nacističkog režima kako bi se kontrolirali zatvorenici i kako bi se smanjila njihova svijest. Tada su 1940. godine SAD uvele frekvenciju od 440Hz kao standardnu ​​frekvenciju.

440Hz je neprirodna ugođajna frekvencija i prema Dr. Leonardu Horowitzu “glazbena industrija koristi tu nametnu frekvenciju koja dovodi populaciju do veće agresije, psiho-socijalne uznemirenosti i emocionalne uznemirenosti koja predisponira ljude na fizičku bolest”.

Kada vaše okruženje i vaše tijelo počinju vibrirati na nižoj ili neprirodnoj frekvenciji, to može uzrokovati bolest u cijelom tijelu, umu i duhu.

Zapravo, bolest se često manifestira na energetskoj razini, a potom prelazi u fizičku razinu.

Vjeruje se da vaše tijelo kada je u harmoniji vibrira na oko 62-68Hz, a sve niže od toga može pridonijeti oslabljenom imunološkom sustavu.

Vjeruje se da prehlade i gripe počinju na oko 58 Hz, dok se rak može pojaviti na frekvenciji od oko 42 Hz. Prije nego što smrt nastupi,  vjeruje se da se vaša energija spušta ispod 20 Hz.

Postoje mnogi čimbenici koji mogu smanjiti vašu vibraciju, a to uključuje:

  • Negativne misli ili okruženost negativnim ljudima
  • Gledanje nasilnih ili horror filmova i gledanje televizije općenito
  • Elektromagnetske frekvencije iz mobitela, računala itd.
  • Zračenje od mikrovalova, wi-fi veza itd.
  • Stres, bijes i anksioznost
  • Loša prehrana, GMO hrana i prerađena hrana
  • Izloženost kemikalijama i pesticidima za čišćenje kućanstva
  • Pušenje, alkohol i droga

Poznati fizičar Nikola Tesla također je istraživao energetske frekvencije i tvrdio da bi, ukoliko bismo mogli ukloniti određene frekvencije koje ometaju naše tijelo, mogli smanjiti šanse za bolest.

Baš kao što određene frekvencije dovode do bolesti postoje i druge frekvencije koje stimuliraju iscjeljenje i regeneraciju.

Ove frekvencije poznate su kao Solfeggio ljestvica, za koju se vjeruje da je upotrijebljena u drevnoj svetoj glazbi i gregorijanskim pjesmama.

Svaki Solfeggio ton osmišljen je kako bi uravnotežio energiju vašeg tijela i zadržao je u savršenom skladu.

6 glavnih tonova su:

396 Hz – oslobađa krivnju i strah kako bi vam pomogao ostvariti vaše ciljeve

417 Hz – pomaže u rješavanju promjena i uklanjanju starih obrazaca i navika

528 Hz – ljubav i obnova DNA, vjeruje se da donosi čuda

741 Hz – pomaže u rješavanju problema i izražavanju sebe, također snažno sredstvo za čišćenje

852 Hz – budi, omogućuje vam da vidite istinu, razvijate intuiciju

936 Hz – povezuje vas s jedinstvom i svjetlošću

Druga snažna iscjeliteljska frekvencija iznosi 432 Hz i vjeruje se da pomaže u izazivanju meditativnog stanja, stimulira srčanu čakru i donosi sklad tijela.

Istraživanja su također pokazala da slušanje glazbe na frekvenciji od 432 Hz može pomoći u stimuliranju smirenosti i sreće.

Samo slušajući glazbu koja vibrira na ovoj frekvenciji, tibetanske pjevajuće zdjele, gong i slično, možete potaknuti iscjeljenje, no ovdje su i neke druge tehnike:

Vibracijska medicina

Vjeruje se da esencijalna ulja, cvjetne esencije i homeopatski lijekovi sadrže snažnu vibraciju i frekvenciju.

Najmoćnije eterično ulje je Ruža i frekvencija mu iznosi 320 Hz, a nakon njega je Lavanda kojoj je izmjerena frekvencija od 118 Hz. Većina svježeg bilja također ima frekvenciju od 20-27 Hz.

Organska svježa hrana

Čini se da svježa, organska hrana ima najveću frekvenciju u rasponu od 20-27 Hz.

Da biste stekli perspektivu, određena GMO i prerađena hrana imaju frekvenciju od 0 Hz.

Dragulji i kristali

Svaki dragulj i kristal emitira svoju jedinstvenu frekvenciju koja radi u skladu s ljudskim magnetskim poljima. Frekvencija kristala ovisit će o njegovoj jasnoći, rezu i načinu na koji je obrađen.

Neka draga kamenja i kristali koji vibriraju na visokoj frekvenciji uključuju penfieldite, dijamant, kvarc, danburit, moldavit, tanzanit, safir i brukit.

Pozitivne misli

Pozitivne misli vibriraju na frekvenciji od 10-15 Hz tako da je lako vidjeti kako vaše misli mogu brzo utjecati na vašu ukupnu energiju i dobrobit.

Meditacija, mantre i duboko disanje

Držanje određenih Mudra i duboko disanje tijekom meditacije može također pomoći u podizanju vaše vibracije kao što može i izgovaranje mantri.

Poznati “Om” ili “Aum” također je odličan način za poboljšanje vaših vibracija i postizanje mirnoće i sklada.

Priroda

Provođenje vremena u prirodi je sjajan način usklađivanja vaše energije i uravnoteženja tijela. Uzemljavanje koje zahtijeva da hodate bosi po travi također je odličan način za povezivanje s energijom Zemlje.

Svi smo mi energija, tako da ima smisla da različite energije oko nas mogu utjecati na nas na fizičkoj, emocionalnoj i duhovnoj razini.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: Atma.hr

Foto: https://pixabay.com/illustrations/woman-ear-equalizer-frequency-5572875/

Istraži više i downloadaj: Anemona - Solfeggio frequency