Početna Članci Duhovnost i psihologija Kako orgoniti mogu pomoći vašem zdravlju i harmoniji

Kako orgoniti mogu pomoći vašem zdravlju i harmoniji

Datum objave: 30.01.2023

Što su orgoniti?

Orgoniti su uređaji koji se koriste za očuvanje i unaprjeđivanje zdravlja, ravnoteže i harmonije, te su postali popularni u zajednicama alternative medicine i duhovnosti.
Tehnologija koja stoji iza ovog vječnog generatora pozitivne orgonske energije naziva se ORGONIT. Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju 'alkemijsko' djelovanje. Orgonit u svom sastavu sadrži organsku smolu, metalnu špenu (bakar i/ili aluminij) i prirodne kristale.

Orgoniti: Kako funkcioniraju i kako ih koristiti

Prema autorima, orgonski generatori konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetni orgon (npr. štetno zračenje koje emitiraju elektronički uređaji) u pozitivno zračenje. Ovo se dešava pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Ugrađeni kristali u ovom slučaju ne trebaju čišćenje (za razliku od standardnih kristala) , pošto orgonski generatori ne nakupljaju negativnu energiju.

Ova sposobnost transformacije štetne energije u pozitivnu pomaže u smanjenju negativnog utjecaja na okoliš i povećava vibracije u našem tijelu i okolišu.

Postoje mnogi načini na koje se orgoniti mogu koristiti, uključujući nošenje kao nakit, postavljanje u domove ili radna mjesta, korištenje u meditaciji i korištenje za unaprjeđivanje zdravlja. Orgoniti se također koriste za povećanje energije, smanjenje stresa, poboljšanje spavanja i oslobađanje od negativnosti.

Kada kupujete orgonite, važno je odabrati kvalitetne proizvode koji su izrađeni od kvalitetnih materijala. 

Uz korištenje orgonita, može se pojaviti potreba za unaprjeđivanjem životnog stila poput  uključivanja promjene u prehrani, tjelovježbi, meditaciji i životnom okruženju. Uključivanjem orgonita u svakodnevni život, moguće je unaprijediti zdravlje, ravnotežu i harmoniju, te stvoriti pozitivne promjene u životu.

U zaključku, orgoniti su jedinstveni proizvodi koji se koriste za očuvanje i unaprjeđivanje zdravlja, ravnoteže i harmonije. 

Za nabavku orgonita i više informacija posjetite web shop Indigo svijeta.

Foto: Pixabay.com