Početna Članci Duhovnost i psihologija Kada više ne budete ništa očekivali, ljubav će se vratiti!

Kada više ne budete ništa očekivali, ljubav će se vratiti!

Datum objave: 12.11.2020

Na običan dan, kada sva vaša pažnja bude usmjerena na sebe, kad iskušate sve što ste htjeli, život će vam dovesti pravu osobu. Pojavit će se osoba vrlo slična vama. Kada ne budete više ništa očekivali, sve što ste dali vraća vam se. Ljubav će se vratiti!

Osoba će doći u vaš život i nećete ju prepoznati! Proći će dosta vremena nakon vašeg prvog susreta, ali na vašem putovanju, napisan je datum kada ćete je ponovno vidjeti … vaše oči se susreću i tu je sablasno prepoznavanje u zraku od kojeg vam trnci prolaze kroz kralježnicu, nešto što već znate!

Otkrit ćete nježan i zaigran pogled u tim očima, kao da ponovno otkrivate dijete u sebi i osjetit ćete topli tok energije koji polako obavija vaše tijelo, ali još uvijek nećete biti uvjereni!

Previše boli, razočaranja, žaljenja i grešaka zamagljuje vaše srce, ali ta osoba je poslana da slomi sve zidove – poput vjetra koji tjera oblake, učinit će da vam srce i oči ponovno zasvijetle!

A kasnije … ako ste u mogućnosti vidjeti sinkronicitet, nadmašit ćete trenutak vašeg susreta, gledajući to kao “slučajnost” koja vam je pomogla da pronađete odgovore koje niste čak ni tražili.

Pričajući svoje priče, počinjete otkrivati ​​sve neobične sličnosti; ista bol, iste rane. Ubrzo nakon toga shvatit ćete da je u vašem putovanju bilo zapisano da ćete pronaći i iscijeliti jedno drugo, snagom ljubavi koja i dalje postoji unatoč svemu!

Onda će biti potrebno da se uzajamno otvorimo, dajući konačno ljubav koju ste oduvijek tražili – i tada ćete shvatiti da ste se počeli sebi davati ljubav, svu pažnju ste usmjerili na sebe, počeli ste voljeti sebe.

Držali ste srce tako dugo zatvoreno, ali sada je vrijeme da se pobrinete za sebe. Vidjet ćete da se vrata srca nikada ne zatvaraju, to je nemoguće, jer na njemu nema brave!

Pojavit će se osoba vrlo slična vama. Ona će vam dati ono što ste dali drugima, a niste dobili zauzvrat, kao da sadite cvijeće, a ono cvjeta u vrtu druge osobe.

To je čudan život i čini da shvaćate da ste pogriješili kad ste rekli da ne biste trebali davati ljubav. A kada više ništa ne očekujete, sve što ste dali vraća vam se. Ljubav će se vratiti!

Na običan dan, kada sva vaša pažnja bude usmjerena na sebe, kad iskušate sve što ste htjeli, život će vam dovesti pravu osobu, onu koja je stvarno na vašoj strani u dobru i u zlu, bez zakletve, hodat ćete zajedno do kraja vašeg putovanja!

Hvala ti Bože!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: Atma.hr