Početna Članci Duhovnost i psihologija Dr Velkov i dr Day: “Bolesti ne postoje – postoji samo intoksikacija tijela i uma!”

Dr Velkov i dr Day: “Bolesti ne postoje – postoji samo intoksikacija tijela i uma!”

Datum objave: 01.03.2017

Kada nekome kažemo da ima rak ili AIDS, već poslije nekoliko sati će stanice imunog sistema prestati s radom. Zašto? Zato što su upornim dugogodišnjim ponavljanjem da su AIDS i rak smrtonosne bolesti, “vlasnici” tih bolesti programirali ljude da umiru.

Naš zadatak je da razbijemo taj program.

Svi koji misle da će umrijeti od raka ili AIDS-a trebaju se deprogramirati, pustiti stanice da ponovo uspostave svoj metabolizam.

Dok smo u stresu i u programu smrti, stanica zatvara svoju membranu i ne prima hranjive tvari niti otpušta toksine pa tako lagano stanica po stanica izumire.

Svi koji misle da su teško bolesni neka izbace taj program iz glave i počnu normalno živjeti.

Prepustite se radostima života, izađite na svjetlost dana, UGASITE TELEVIZOR, ne čitajte novine, budite što više u prirodi, ne skidajte OSMIJEH s lica, jedite sirovu hranu, bacite sve otrove iz kuće i sve će biti u redu.

Bolesti ne postoje, postoji samo intoksikacija tijela i uma.

Dr. Sladjana Velkov

***

“Aboridžini su prastanovnici Australije. Oni imaju jedan ritual.

Ako jedan od muškaraca iz plemena prekrši izvjesnu zabranu, onda se poziva vrač. On dođe sa svojom vrećom punom svega i iz nje izvuče pileću kost i uperi je k prijestupniku. To se zove upiranje kosti.

Čovjek uvijek umre, ako ne odmah, onda za par dana. Zašto umire? Zato što vjeruje da će umrijeti – uprli su kost prema njemu.

Ista stvar se događa i u medicini. Mnogi pacijenti umru jako brzo nakon što im doktor kaže koliko im je života preostalo.

Doktor je “uperio kost”! Pacijent umire zato što vjeruje da će umrijeti. Ali vi ne morate to prihvatiti.”

Dr Lorain Day

alternativainformacije.com
Preuzeto sa: Atma.hr
Art: Cameron Gray / ParableVisions.com