Početna Članci Duhovnost i psihologija 6 znakova koji poručuju kako Svemir “radi na vašem slučaju”!

6 znakova koji poručuju kako Svemir “radi na vašem slučaju”!

Datum objave: 26.10.2020

Iako je zapravo manifestacija onoga što želite najočitiji znak da Zakon privlačenja radi za vas, Svemir šalje manje, suptilnije signale kada ste na pravom putu.

1. Viđate ponavljajuće uzorke brojeva

Ako viđate 111, 222, 333 itd. i/ili 11:11, 22:22 vjerojatno počinjete koristiti puni potencijal Zakona privlačnosti, te bi trebali nastaviti raditi to što radite. Iako je broj 1 je možda najznačajniji broj koji možete vidjeti da se ponavlja, bilo koji ponavljajući slijed brojeva govori da Zakon privlačenja radi za vas.

Proučavanje numerologije može vam pružiti više specifičnih činjenica o tome što pojedini broj može značiti, primjerice, 21:21 je vezano za ravnotežu i samospoznaju, što ukazuje da rastete kao osoba.

Obratite pažnju dok gledate ove brojeve – često će se pojaviti upravo onda kada imate nove ideje o djelima koje bi trebali poduzeti kako bi došli do cilja.

2. Doživljavate deja vu

Svaki put kada osjetite deja vu – taj osjećaj da radite ili osjećate nešto što ste već prije radili i osjećali, možete zaključiti da Zakon privlačenja radi za vas. To iskustvo doživljavate kada uistinu nađete svoje mjesto u svijetu.

Također, možete izvući preciznije zaključke ovisno o tome kada se deja vu javlja. Ako i dalje budete imali ove epizode na određenom mjestu ili u društvu određene osobe, razmislite kako ta lokacija ili pojedinac može dati dodatni poticaj vašem radu na ostvarenju vaših ciljeva.

3. Osjećate trnce

Pod uvjetom da znate da niste bolesni, kada osjećate trnce ili ježurenje – to je zapravo pozitivan znak na vašem putovanju sa Zakonom privlačnosti. Kada se to dogodi, vaše tijelo i vaš podsvjesni um su usklađeni s nečim važnim u vašem okruženju, prikupljaju obećavajuću promjenu u vašoj vibraciji.

Možda ćete osjetiti žmarce kada upoznate neku novu osobu koja će biti važna u vašim postignućima ili  kad se krećete izvan svoje zone udobnosti u službi svog cilja. Kada mislite o osobi, a onda odmah primite telefonski poziv ili e-mail od nje, uzmite to kao pokazatelj da je vaš potencijal manifestacije upravo sada vrlo visok.

Čak i ako ta osoba nema nikakve veze s glavnom stvari koju pokušavate privući, ova vrsta susreta dokazuje da vas Svemir čuje kada jasno i glasno tražite nešto!

4. Vidite dugu i zanimljive formacije oblaka

Prirodni svijet također vam može pružiti signale koji vam pokazuju da ste na dobrom putu sa Zakonom privlačnosti. Mnogi ljudi vide duge kada prevladaju značajne prepreke ili izazove koji su ih sprječavali da manifestiraju svoje snove. Ako vidite dugu, budite uvjereni da se približavate svom cilju.

Odvojite trenutak, pogledajte u nebo i razmotrite oblike oblaka. Vidite li nešto pozitivno, kao što je zvijezda, srce ili čak i nešto što izgleda kao stvar koju najviše želite? Ovo je još jedan pozitivan signal.

5. Osjećate duboki mir

Ako se osjećate puno mirnije u zadnje vrijeme i ne postoji očigledan razlog za to, to znači da ste primili znakove koji govore da je vaša vibracija usklađena s vibracijom Svemira.

Kad god radimo ono za što smo rođeni da radimo – stvari koje nam donose najviše inspiracije i zadovoljstva – tada vlada inherentan osjećaj mira. Čak i ako još niste postigli svoje glavne ciljeve, osjećaj smirenosti pokazuje da ste sada u skladu s vašom svrhom.

6. Sretniji ste

Kada se osjećate dobro (ili barem bolje nego što ste se osjećali), vi se usklađujete s vibracijama univerzuma. U osnovi, postoji povratna petlja – što ste usklađeniji, sretnije se osjećate, a sreća potiče daljnje usklađivanje.

Svaki put kada analizirate svoje mentalno zdravlje i shvatite da se poboljšalo u posljednjih nekoliko tjedana ili mjeseci, imate dobar razlog vjerovati da Svemir “radi na vašem slučaju”.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: Atma.hr