Početna Članci Tehnike samorazvoja Tehnika Emocionalne Slobode- besplatna predavanja u Karlovcu i Zagrebu

Besplatno predavanje i najava seminara

Datum objave: 03.09.2012

Besplatno predavanje vrhunskog EFT stručnjaka Jasmine Kovačev u Karlovcu 9.9. (nedjelja) i Zagrebu 10.9. (ponedjeljak). Dođite i poslušajte više o Tehnici Emocionalne Slobode. Zainteresirani mogu dobiti više informacija o pohađanju Grupnog rada (28.9. petak) i EFT seminaru prvog stupnja (29-30.9. subota-nedjelja). Ovo su jedini EFT certificirani seminari u Hrvatskoj.

Svi oni koji žele saznati više o Tehnici Emocionalne Slobode pozvani su na besplatno predavanje koje će održati Jasmina Kovačev u Karlovcu, 9.9., nedjelja, u Centru za mlade Grabrik, M. Vrhovca 13 s početkom u 20 h. Dan kasnije, 10.9., ponedjeljak, predavanje će biti održano u Zagrebu, Knjižnica Bogdana Ogrizovića, Preadovićeva 5, s početkom u 19 h.

Predavanja su uvertira za EFT događanja krajem mjeseca a to su:

EFT Grupni rad (28.9. petak) - Olakšajete dušu i napravite "generalku" emocija!

Nevezano radi li se o čvoru u trbuhu, težini u grudima, teškoj glavi ili nečemu drugome, prijavite se na cjelodnevni grupni tretman čišćenja i otpustite barem dio tereta sa svojih leđa.

Uz moć grupe isprobajte na vlastitoj koži djelotvornost tehnike za koju vam nije potrebno nikakvo predznanje. Kroz sigurno vodstvo Jasmine Kovačev otpustite neželjene emocije, uvjerenja, riješiti se ili ublažite razna bolna stanja.

EFT Nivo 1 (29-30.9.) - Ako svakoga dana održavate higijenu tijela zašto isto ne bi radili sa vašim umom (emocijama)?

Za one koji bi htjeli naučiti kako primjenjivati tehniku na sebi i za sve one koji žele postati učinkovitiji u svojoj profesiji dodavanjem jednog moćnog alata imaju priliku pohađanja osnovnog EFT seminara Nivo Jedan.

Predavač Jasmina Kovačev je Coach za vrhunska dostignuća, energetski, psiholog, međunarodni EFT stručnjak, Nivo 3 terapeut i instruktor po AAMET standardu.

Sve predbilježbe i upite za EFT Grupni rad i EFT Nivo 1 uputite na email OrganizacijaHrvatska@gmail.com ili telefon 095 86 497 86 ili pogledajte stranice http://pokazimi.hr/eft/index.htm

Za one koji se prvi puta susreću s Tehnikom Emocionalne Slobode evo par informacija...

Tehnika Emocionalne Slobode polazi od toga, da je uzrok svih naših problema poremećaj protoka energije u organizmu (energetske blokade).

Kada je poremećaj u energetskom sustavu uklonjen, nestaju i nepoželjne psihološke i emocionalne posljedice, kao i bolest, koja je uz njih nastala.

Tehniku Emocionalne Slobode mnogi jednostavno nazivaju «tapkanje» stoga što se osobe koje rješavaju određeni problem tapkaju prstima po tijelu.

Na prvi pogled može izgledati čudno kada vidite osobu kako se «tapka» ali kada na vlastitoj koži osjete blagodati «tapkanja» neće vam biti važno kako izgledate.

Od naziva se još koristi Emocionalne Akupresura zbog spomenute procedure «tapkanja» i rješavanja teških emocija ili EFT što dolazi od skraćenice za naziv na engleskom jeziku- Emotional Freedom Technique.

Ako održavamo svakodnevno higijenu tijela Tehnika Emocionalne Slobode nam pruža mogućnost svakodnevne higijene uma.