Početna Članci Tehnike samorazvoja Energoterapije u službi iscijeljivanja

Energoterapije u službi iscijeljivanja

Datum objave: 02.02.2014

        Kada se javi duboka bol, poremećaji fizičkog zdravlja poput teških depresija, nesanica, noćnih mora, kada se ujutro budite umorniji nego što ste na večer legli vi i sami znate da imate neriješen problem koji traži hitno rješavanje

                                      Energoterapije u službi iscijeljivanja

        Kada se javi duboka bol, poremećaji fizičkog zdravlja poput teških depresija, nesanica, noćnih mora, kada se ujutro budite umorniji nego što ste na večer legli vi i sami znate da imate neriješen problem koji traži hitno rješavanje. I tada kreće potraga za receptom kako povratiti ravnotežu u svoj život, kako prevladati bol, kako izliječiti tegobe koje su još na razini tegoba. Počinju posjete liječnicima, ambulante i čekaonice postaju vaša učestala odredišta spasa. I nakon dugih čekanja da vas pozovu u ordinaciju, konačno, vraćate se svome domu torbica ili vrećica punih lijekova, preparata, prve pomoći itd.

        Što rade svi ti silni lijekovi, što čine vašem tijelu? Mnogi pomažu. Možda ste došli do kratkoročnih ili malo duljih rješenja. Sada se osjećate bolje, znate da netko, nešto skrbi za vas i imate nadu. Možda bolje spavate. Možda je to trajno riješenje. I toliko puta jeste.

        Medjutim, nitko ne pita zbog čega se sve to dešava. I ako pita, što se čini na samom uzroku problema? Ponekad se spletom okolnosti stvari poriješavaju same po sebi, dobili ste posao, obiteljski su se odnosi popravili, nesuglasice u vama ili oko vas imaju novi pozitivni epilog. Ali nije uvijek tako.

        A što kada nije tako? Kada vas životni izazovi iznova pritišću? Kada ne možete raspetljati petlju neugodnih zbivanja i ne vidite izlaz iz mnogih različitih situacija?

        Te situacije mogu biti različite. Mogu biti vezane uz mnoga neriješena emotivna pitanja. Možete se osjećati izolirano i bez podrške, bez pravog prijatelja sa kojim biste porazgovarali, izmijenili stajališta, posavjetovali se ili jednostavno samo kroz razgovor bez mjerenja sami došli do zaključka što je to što je za vas najbolje i donijeli promjene u svoj život. Spasonosne promjene. Po vaše zdravlje.

        Kada se ne dešava ništa od navedenog, kada tegobe postaju dublje, kada bol postaje jača i kada akutna stanja imaju tendenciju postajati kroničnima, poput povišene razine šećera u krvi, kolesterola, bolnih zglobova, ledja, učestalih glavobolja, pada imuniteta, čitav široki spektar raznih bolesti i sindroma, možda bi bilo vrijeme obratiti se energoterapijama, bioenergoterapijama, iscijeljivanju kroz ljudsko energetsko polje i kroz traženje, pronalaženje i uklanjanje samog uzročnika postići sveobuhvatno rješenje svog zdravstvenog problema, gdje god on bio i na koji god se način očitovao.

        Ili, svjesni već unaprijed da je to možda jednostavniji i kraći put, potražiti pomoć iskusnog terapeuta odmah, tako da sam tijek bude lakši i brži. Konačna odluka je uvijek vaša.

        Energoterapije donose iscijeljivanje na razini uzroka i samim rastvaranjem se postiže sklad u energetskom protoku, iscijeljuju se vaši suptilni energetski centri koji kroz vitalni pojačani protok tada unose životnu energiju u svaki organ vašega tijela, neophodnu za savršeno zdravo funkcioniranje. Uz samo otklanjanje bolesnih stanja energoterapije vitaliziraju i osnažuju vaš obrambeni sustav, čine vas snažnijim i jačim da se sa svakom stresnom budućom situacijom suočite na jedan učinkovitiji i manje poguban način.

        Metode koje se koriste mogu biti razne. Sve ovisi o vašem trenutnom stanju, okolnostima koje su doprinijele da do razvoja bolesti ili tegoba uopće dodje. Neki puta je dovoljno samo položiti ruke, energija će teći i učinak, blagotvorni učinak, neće izostati. Ponekad je potrebno više, potrebno je dublje ući u vaše energetsko polje i na toj razini učiniti pomake u otklanjanju raznih nakupljenih blokirajućih energija, starih trauma koje su sada našle svoje ispoljenje. Postoje mnogi različiti uzroci, nebrojeno puno njih. Mnogi su doneseni iz prošlih života, nekih ste moguće i svjesni, mnogih najvjerojatnije i ne.

        Za mnoge bolesti se kaže kako su neizliječive. Ne bih se složila sa tim. Mnoge bolesti su tu iz razloga što kroz njihovo otklanjanje, borbu za svoje zdravlje i život trebate naučiti neku, ili više njih, vrijednu lekciju, možda preusmjeriti svoj život u nekom drugom pravcu ili učiniti promjenu koja je zdrava za vas.

        Moje iskustvo mi govori da kroz iscijeljivanje mnogih bolesti za koje je rečeno da ne postoji mogućnost većeg pomaka, iscijeljivanje postaje sasvim moguće. Vi ste bitni, vaša želja za jednim zdravim životom je bitna, vaša volja je bitna. Snažna volja pokreće tijekove rijeke uz brdo ako je to potrebno, pomiče planine i donosi čisto zdravlje i vitalnost. Kako fizičkog zdravlja, tako i u sve ostale aspekte vašeg života.

        Ukoliko kažemo :“ Ah, šta ja tu mogu, moja je sudbina takva i tako mora biti, jadan ja…“ najvjerojatnije se nikakav pozitivni pomak neće niti desiti.

        Medjutim, ukoliko kažete : „Ja uistinu ne želim biti bolestan, to nije moje prirodno stanje, želim biti zdrav, trčati, pjevati, plesati , biti sretan na sve načine…“ imate sve elemente da to i postignete.

        Ukoliko je uzrok bolesti karmička lekcija, treba biti svjestan da je karmu moguće iscijeljivati, zbog toga vjerojatno i jeste tu, moguće ju je svojim akcijama otpuštati, rastvarati, čistiti i reprogramirati. Uvijek, ali neizostavno uvijek, vi ste gospodar svoga tijela, vi ste odlučujući faktor.

        Ono što je potrebno to je usmjeriti akciju u pravom pravcu. Ukoliko ne znate kako, pitajte! Odgovor će stići, to je sigurno. Poslušajte svoj unutarnji glas koji vam govori na koja vrata treba kucati da biste našli pravilan put izlaska. Pitajte svoje srce i ono će vam reći. Ne postoje neriješivi problemi, postoji samo naša neodlučnost da ih riješimo, postoji samo slabost nedostatka upornosti i akcije.

        Mnoge ovisnosti, mnoge fobije, mnoge kronične bolesti, stare traume i povrede, mnoga akutna stanja imaju mogućnost biti iscijeljena. Vaše pravo rodjenjem je pravo imati jedan zdrav, uravnotežen, sretan i ispunjavajući život. Uzmite to svoje rodjenjem stečeno pravo i budite gospodar svoga života u svom vlastitom zdravom tijelu i kormilarite kroz svoj izabrani život na svoj osobni način.

        Kao terapeut nikada ne dajem dijagnoze, ja nisam certificirani liječnik niti jedne prakse toga tipa. Niti imam bilo moralno bilo zakonsko pravo to činiti. Ne prepisujem lijekove niti dajem savjete sa tom svrhom.

        Ono što ja činim je terapeutski rad iscijeljivanja kroz ljudsko energetsko polje, kroz korištenje mnogih dodatnih tehnika koje su potrebne u svakoj pojedinoj situaciji, kroz stečeno znanje i kroz bezuvjetnu ljubav. Za sve sustave, tehnike posjedujem certifikate i diplome, uglavnom inozemne, ali ne mašem njima poput zastave, moja diploma, sve moje diplome su u mojim rukama i u mom srcu, primila sam dar iscijeljivanja poput najvećeg mogućeg dara za mene i u službi čovjeku kojemu je moja pomoć potrebna. Ne priznajem razlike u klasi, razlike u boji kože, razlike u nacionalnosti, vjeri itd.

        Moja je služba u službi čovječanstvu, gdje god je potrebna.

                          www.song-of-silence.com