Početna Članci Tajne onostranog Špiljske crteži NLO-a i opažanja NLO-a širom svijeta

Špiljske crteži NLO-a i opažanja NLO-a širom svijeta

Datum objave: 25.06.2010

Špiljske crteži NLO-a

NLO-i u špilji u IndijiAntropolozi koji su radili u jednom zabitom području Indije su otkrili pretpovijesne špiljske slikarije na kojima su bili crteži vanzemaljskih bića i NLO-a. crteži su pronađeni u pokrajini Hoshangabad države Madhya Pradesh, u špiljama skrivenima u gustoj prašumi. U jednoj špilji se može vidjeti crtež nečega što izgleda kao vanzemaljac u svemirskom odijelu te NLO u obliku tanjura. Iza NLO-a se vidi trag energetskih silnica. Arheolog Wassim Khan, koji je vidio crteže, kaže da su bića i objekti na ovim slikarijama potpuno drugačiji od ostalih, ranije otkrivenih, primjera pretpovijesne špiljske umjetnosti koji oslikavaju život u tom području.
(Izvor: Rajastan Times, Indija)
(Majstor Benjamina Crema kaže da je 'čovjek' na crtežu s Marsa. Ove špiljske slikarije nastale su prije 40.000 godina.)


Opažanja NLO-a širom svijeta

Australija

21. ožujka 2010. je u Sidneyu, Australija, iznad jedne prometne ulice opažen NLO. Fiona Hartigan je u nedjeljno popodne izašla iz svog automobila kako bi snimila zalazak sunca kad je na nebu opazila neki tamni objekt koji se počeo kretati. ''Maknula sam se nekih 800 metara ali se on približio, na otprilike 400 metara i tada su se još dva mala okrugla predmeta iz ovog sjajno narančastog svjetla iznad mene. Nije bilo nikakvog zvuka. Bilo je smireno i miroljubivo ali je bilo vrlo čudno. ''Gđa. Hartigan je tada vidjela kako je glavni NLO velikom brzinom otišao, dok su manji NLO-i velikom brzinom kretali u suprotnom smjeru (Izvor: Daily Telegraph, Australija)
(Majstor Benjamina Crema kaže da je to bila svemirska letjelica s Marsa.)

Meksiko

Otprilike oko 12.30 iza podneva, 3. siječnja 2010. godine, Francesko Alvearado, njegova žena i četvoro rođaka, vozili su se u gradu Metapec, u Meksiku. Tamni objekt u obliku osmerokrake zvijezde ih je pratio u zraku, vrteći se i krećući. Automobil se kretao brzinom od 100 km na sat a objekt ga je pratio istom tom brzinom. Kad su zaustavili automobil, objekt je također stao, te krenuo kad su i oni ponovo krenuli. Par je uspio snimiti objekt i snimka je bilo objavljena na websiteu Los Archivos da la Terra, a također se može vidjeti na YouTubeu. Pratio ih je neko vrijeme prije nego što je 'nestao' u oblacima, kazala je Juana Flores, Alvoradova šogorica, i dodala; ''Nikad nisam vjerovala u NLO-e i kad sam takvo što viđala na TV-u, govorila sam da su ti ljudi ludi … ali to se sada promijenilo. Sada vjerujem da NLO-i postoje – i tko zna koliko mnogo ih ima.''
(Izvor YouTube; losarchivosdelatierra)
(Majstor Benjamina Crema potvrđuje da se radi o 'zvijezdi'.)

Južna Amerika

Krajem 2009. godine bio je veliki broj opažanja NLO-a, i mnogima od njih su dobila dosta prostora na YouTubeu i u tisku. Mnoga od ovih opažanja su se zbila diljem Južne Amerike – uključujući Peru, Argentinu i Čile. Događaj koji je dobio najveći publicitet zbio se 27. studenog 2009. godine u mjestu Salta, u Argentini, gdje je u 2 sata ujutro stotine svjedoka promatralo golemi NLO tipa ''matični brod'' s upaljenim svjetlima kako leti iznad grada. U gradu je, kažu svjedoci,  nestalo struje u času kad je NLO viđen kako prolazi iznad električne centrale.
19. studenog 2009. se u San Andresitu kraj Bogote u Kolumbiji, pojavilo nekoliko ''neobičnih točaka''  na nebu i privuklo pažnju stotina prolaznika. Ove točke bile su bijele i crvene boje i bile su povezane. Nakon nekoliko minuta, bilo je sedam točaka koje su bile vidljive otprilike jedan sat  snimio ih je novinar lista El Tiempo.
(Izvor: El Tiempo, Kolumbija; ovnisalta.com.ar; citytv.com, Argentina; www.allnewsweb.com)
(Učitelj Benjamina Crema potvrđuje da su viđene svemirske letjelice s Marsa i Venere)

NLO-i iznad Velike Britanije

Izvještaji o opažanjima NLO-a oko Božića su se također pojavili i u lokalnim medijima u Velikoj Britaniji. 29. prosinca 2009. su novine Bolton News objavile priču s naslovom primijećena bijela svjetla na prazničnom noćnom nebu'', opisujući opažanja NLO-a u području oko grada Boltona. Jedan je svjedok, John, iz obližnjeg sela zvanog Edgworth, rekao kako je oko 20 minuta promatrao dva kuglasta bijela svjetla koja kao da su se igrala jedno s drugim u nekoj vrsti plesnih pokreta jednog pokraj drugog, krećući se prilično brzo s jedne na drugu stranu prije nego što su nestala. Thomas i Lyne iz susjednog sela Harwood su izjavili da je 27. prosinca u 11.10 uvečer ''otprilike šest ili sedam svjetala plesalo i lovilo jedno drugo, vidljivo na oblacima kao da su projicirana s tla, ali se nije mogla vidjeti nikakva zraka svjetla.'' Kasnije su opazili četiri objekta u obliku slova V koji su bili ''okruženi crvenkasto-narančastom svjetlošću'' kako putuju preko neba.
Welwyn Hatfield Times je izvijestio o opažanju NLO-a na Božić. Christian Joseph je bio u posjeti obitelji u Welwlynu, Hertfordshire, kad je oko 5.30 poslije podne primijetio neobično narančasto svjetlo. ''Primijetio sam nešto za što sam mislio da je raketa vatrometa ispaljena u nebo iz pravca Locklijeve farme, u luku slijeva nadesno'' rekao je. ''Bila je intenzivno narančaste boje, i zapravo nije sličila ni na kakvu raketu koju sam ranije vidio.''
Promatrao je kako objekt ''otprilike minutu'' lebdi u zraku prije nego što se počeo udaljavati, nakon čega je nestao. Dodao je: ''Tada sam se upitao ne bi li to mogao biti lampion, ali način na koji je ubrzavao u luku, kao da je raketa, razuvjerio me.''
Bridlington Free Press je također u svojim novinama donio reportažu o Božićnom opažanju, koje su potvrdili i suradnici websitea BBC Lincolnshire. Ben Walker je poslije podne na nebu vidio narančastu loptu kako putuje u ravnoj liniji iz smjera vrta njegove sestre. Kako kaže gospodin Walker objekt je bio ''otprilike četvrtine veličine sunca, ali nipošto tako sjajan.'' ''Kretao se u ravnoj liniji otprilike jednu minutu prije nego što je skrenuo pod pravim kutom i nestao u daljini.'' Gospodin Walker je izjavio da se objekt kretao sporije nego kakav mali zrakoplov i ''nije bilo vjetra tako da ne vjerujem da je to kineski lampion. Također, nije se kretao uvis nego samo vodoravno.''
(Izvori: The Bolton News; Bridlington Free Press, Welwyn Hatfield Times, Velika Britanija)  

Šri Lanka

Gamini Obeysekera iz Polonnaruwa u Šri Lanki izvijestio je o pojavi neidentificiranog objekta (“baš poput svemirske letjelice”) 18. studenog 2009. na nebu na visini od otprilike jednog kilometra iznad drevnog kipa Thivanaka Bude u povijesnom gradu Polonnaruwa u Šri  Lanki. Izjavio je da je objekt bio ''narančaste i plave boje'' te da se njegova veličina stalno mijenjala. Objekt je bio jasno vidljiv u večeri obasjanoj mjesečinom.

Izvor: http://www.share-international.net/hrv/publikacije/2010-06.htm

Bookmark and Share