Početna Članci Tajne onostranog Pronađena grobnica divovskih izvanzemaljaca?

Pronađena grobnica divovskih izvanzemaljaca?

Datum objave: 27.06.2011

Tim arheologa navodno je u središnjoj Africi pronašao mjesto na kojem su ukopana tajanstvena bića, a gotovo su sigurni da nije riječ u ljudima. Grobnica je stara barem 500 godina, a u blizini nisu pronađeni ostaci ljudskog života.
U oko 40 grobnica znanstvenici su pronašli preko 200 savršeno sačuvanih tijela nepoznate vrste, prenosi Pravda.ru. Sva bića su navodno visoka preko dva metra, glave su im neproporcionalno velike, a nemaju usta, nos, niti oči.

Znanstvenici vjeruju da je riječ o izvanzemaljskoj vrsti koja je sletjela na Zemlju, ali nije bila otporna na zemaljske viruse, koji su navodno dokrajčili nesretne pustolove. No, iako ima onih koji čvrsto vjeruju u ovu teoriju, za sada u blizini grobnice nisu pronađeni nikakvi ostaci ili tragovi izvanzemaljske letjelice.

Iako iznenađujuće, ovo nije prvo takvo arheološko otkriće. Skupina kineskih znanstvenika zabilježila je slično nalazište 1937., kad su u planinskim pećinama pronašli kosture sa sličnim lubanjama.

Tom prilikom su u blizini tijela pronašli i neobične crteže zvijezda, Sunca i ostalih nebeskih tijela, te kamene diskove na kojima je navodno bila ispisana priča o zanimljivom događaju.

Pismo je dešifrirano godinama kasnije, a navodno opisuje događaj koji se odigrao prije otprilike 12.000 godina, kad je leteći objekt pao u planinsko područje na kojem su pronađeni kosturi.

Slična bića navodno su pronađena i u Turskoj i Egiptu. Iako se tijela razlikuju u visini, sva imaju neproporcionalno veliku glavu. I dok neka nemaju oči, usta i nos, neka imaju velika usta bez jezika.

Zajedničko im je i da još uvijek nije odgonetnuto o kakvim se bićima zapravo radi. Naravno, teorija da je riječ o izvanzemaljskim posjetiteljima nije jedina. Tako je jedna od zastupljenijih da je riječ o ljudskoj vrsti koja je u međuvremenu izumrla.

K.L.
27.06.2011.
Preuzeto sa: www1.net.hr
http://www1.net.hr/planet-x/page/2011/06/27/0040006.html