Početna Članci Tajne onostranog Obratite pažnju: Ovo su znakovi upozorenja od anđela!

Obratite pažnju: Ovo su znakovi upozorenja od anđela!

Datum objave: 27.12.2021

Ove vrste upozorenja namijenjena su da vam pomognu, a ne da vas preplaše. Nema potrebe da se osjećate nesigurno kada znate da su vaši anđeli uvijek tu.

Kada napravite svjesni izbor da radite sa svojim anđelima, oni vam šalju znakove poput brojeva i perja kako bi vas obavijestili da ste na pravom putu. Oni vam nude suptilne znakove, savjete i poruke kako bi vam pokazali put i obavijestili vas da su s vama. Ovi znakovi obično se ponavljaju,  neobični su, osobni ili neočekivani.

Oni nam također šalju znakove kojima nas upozoravaju na opasnost ili upozorenja kada trebamo obratiti pozornost na ono što se događa oko nas.

Kada naiđete na znak upozorenja, ne brinite. Prestanite s onim što radite ili obratite pažnju na upozorenje.

Anđeli će vam također poslati znakove i poruke upozorenja kada zanemarite suptilne znakove. Ako poruka ostane neprimijećena, a vi nastavite tražiti znak, pokušat će je isporučiti na različite načine. Ako ste zamolili svoje anđele za znak i osjećate da ga ne dobivate, pokušajte tražiti da dođe na način koji sada možete razumjeti i oni će nastaviti s pokušajima.

Evo pet znakova upozorenja koje vaši anđeli mogu koristiti za komunikaciju s vama.

1. Snovi ili predosjećaji

Jedan od najlakših načina pomoću kojih naši anđeli komuniciraju s nama su naši snovi. Obično smo otvoreniji za poruke iz duha kada naš ljudski ego spava. Sanjanje o događaju prije nego što se dogodi – poput automobilske ili avionske nesreće ili snažan predosjećaj da će se nešto “loše” dogoditi, može biti zbunjujuće, ako nije sasvim zastrašujuće.

Predosjećaj također može uzrokovati anksioznost, jer znate da ste u opasnosti i morate učiniti nešto. Mnogi koji su preživjeli zrakoplovne nesreće izvijestili su da su imali noćne more nekoliko tjedana prije leta.

Kad god imate takav emocionalno nabijen san ili predosjećaj, obratite pozornost na to. Ovo je još jedan zajednički znak ranog upozorenja od Boga i anđela. Postavite im pitanja, zatražite da vam se razjasni predosjećaj.

Snovi i predosjećaji namijenjeni su da vam pomognu da posložite svoje misli i osjećaje, a zatim da odlučite koje radnje trebate poduzeti, a koje ne.

2. Neugodan osjećaj u gornjem dijelu trbuha

Ovo područje vašeg tijela je mjesto gdje se nalazi vaš solarni pleksus. Ovaj energetski centar najviše je usklađen s mentalnim svijetom i često je područje u kojem nastaju znakovi upozorenja.

Ovo je područje posebno osjetljivo i vaši anđeli će poslati senzaciju ovom području kako bi vas obavijestili da nešto nije sasvim u redu. Možete osjećati mučninu, zatezanje, leptire pa čak i nelagodu. Ne zanemarujte ove osjećaje. Obratite pažnju na ono što se događa čim se bilo koji od tih osjećaja pojavi.

Na primjer, ako se osjećate mučno svaki put kada se nalazite kraj određene osobe, to je znak da nešto nije u redu i morate biti svjesni i postupati u skladu s tim (npr. izbjegavajte biti sami s tom osobom). To bi se moglo kretati od neugodnog osjećaja u želucu do općeg ‘izopačenog’ osjećaja.

Odmah zastanite i zatražite od anđela dodatnu zaštitu. Zamolite svoje anđele da vam pomognu da razumijete osjećaj kako biste mogli djelovati u skladu s tim i ostati sigurni u svakom trenutku.

Ove vrste upozorenja namijenjena su da vam pomognu, a ne da vas preplaše. Nema potrebe da se osjećate nesigurno kada znate da su vaši anđeli uvijek tu.

3. Čujete neobične glasove

Svatko uvijek kaže da želi čuti gromoglasan glas koji dolazi od anđela koji će mu reći da ide određenim putem ili da nešto određeno učini ili ne učini. Obično je nečiji glasan glas znak upozorenja od vaših anđela da će se dogoditi nešto, a to obično nije nešto dobro kao ‘kupi loto listić’. Obično je to upozorenje na nešto što želite izbjeći.

Evo priče jednog od mojih čitatelja:

“Sjećam se jednog od prvih trenutaka kad sam čuo bučan glas, vozio sam se kroz grad kad sam bio tinejdžer s jednim od mojih prijatelja i odjednom sam čuo poruku da pazim na opasnost. Rekao sam prijatelju da stavi sigurnosni pojas. Srećom, poslušao me je i upravo tada je automobil izletio pred nas i morao sam jako zakočiti da ga ne udarim. Da nisam  poslušao upozorenje, ishod tog dana bio bi sasvim drukčiji.

Ponekad glasovi nose poruke ljubavi. Jedna od mojih klijentica koja je provela mnogo godina u palijativnoj skrbi i gerijatriji je podijelila: “Kao medicinska sestra često sam imala priliku biti s ljudima koji su pri kraju svog života. Prvi put sam čula glasan glas kako mi zahvaljuje što sam pomogla da prođe kroz proces napuštanja tijela. To me prestrašilo, ali saznala sam da je to česta pojava.”

4. Čudna kašnjenja ili mehanički kvarovi

Neobjašnjivi mehanički kvarovi jedan su od najčešćih znakova upozorenja koje anđeli koriste kako bi vam privukli pozornost. Zanimljivo je da, kad ste izvan opasnosti, mehanički problem često magično nestaje ili ljudski anđeo stigne kako bi otklonio problem.

Anđeli koriste taktiku odgode kako bi vas usporili i privukli pozornost. Automobilske nesreće koje usporavaju vaše putovanje na posao, školu ili druga odredišta, često su frustrirajuća, ali su često tu da vas nešto pouče ili da izbjegnete situaciju u kojoj biste se inače našli da nije bilo određene prepreke.

Autobus ili vlak koji ne kreće po rasporedu, otkazani letovi i iznenadni vremenski uvjeti su druga čudna kašnjenja koja mogu biti smislena upozorenja vaših anđela.

Ne dopustite da padnete u loše raspoloženje kada se nađete u lošoj situaciji kada nešto kasni i time uništite ostatak dana. Koristite ove znakove ili događaje da se opustite i tražite dublje značenje, jer ono uvijek postoji. Razmislite o njima kao prilikama da poboljšate stvari jer ih ionako ne možete promijeniti.

5. Iznenadna bolest ili zloslutna upozorenja od drugih

Nekolicina obitelji žrtava 11. rujna izjavilo je da su se njihovi najbliži probudili s iznenadnom bolešću koju su ignorirali. Jedan zapis spominje čovjeka koji se probudio s ekstremnom vrtoglavicom. Budući da je inače bio prilično zdrav, zanemario je svoje simptome i odlučio ići na posao unatoč ženinoj molbi da ostane kod kuće i odmori se.

Slične priče su dokumentirane od strane pojedinaca koji su propustili otići na posao taj dan jer se nakon buđenja nisu osjećali dobro pa su odlučili ostati kući i preživjeli su dok njihovi suradnici nisu.

Anđeli često koriste druge ljude da vas upozore na moguće opasnosti; bez obzira na to jesu li prijatelji i obitelj ili stranci, te poruke imaju zadatak da vas zaustave. Netko vas odvraća od uobičajene rutine.

Netko vam iznosi sumnju vezano za vašeg novog partnera. Shvatite ovo kao znak da dublje promotrite stvari. Ne morate prestati viđati tu osobu, ali znajte da postoji razlog za stanku i razmotrite veću sliku.

Kada dobijete znak upozorenja od vaših anđela, nemojte se izbezumiti! Zaustavite se i pripazite. To je doista dar anđela. Ako je riječ o neposrednoj opasnosti, brzo reagirajte. Ako je to osjećaj, prestanite s onim što radite i dublje pogledate.

Vaši anđeli ne žele vas zbuniti ili otežati vam život, oni su tu da vam pruže podršku i pomognu vam da nađete bolji način.

Znakovi upozorenja se pojavljuju da vas upozore.

Sa svjesnošću sadašnjeg trenutka možete primijetiti suptilne znakove, kao i velike znakove upozorenja vaših anđela koji će vam pomoći da izbjegnete zlo i ostanete u najboljem i najsigurnijem smjeru za vas.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: Atma.hr

Foto: Pixabay.com