Početna Članci Tajne onostranog Astronaut Apolla 14: Kontakti s izvanzemaljcima su zataškani

Astronaut Apolla 14: Kontakti s izvanzemaljcima su zataškani

Datum objave: 12.04.2011

Izvanzemaljci su više puta kontaktirali ljude, međutim, vlasti su uspjele više od 60 godina prikriti ove činjenice, tvrdi čovjek koji je 1971. hodao po Mjesecu.

Astronaut Apolla 14 dr. Edgar Mitchell (77) tvrdi da je tijekom njegove karijere u NASA-i Zemlju posjetilo mnogo NLO-a, no da su svi susreti bili zataškani.

Prema njegovom novom radijskom intervjuu izvori u svemirskoj agenciji koji su kontaktirali sa stvorenjima iz svemira opisali su ih kao 'male čudne ljude'. Kaže kako su pravi ET-ji vjerojatno bili slični popularnoj predodžbi malih ljudi s velikim glavama i očima.

Upozorio je kako je njihova tehnologija daleko razvijenija od naše te da bi, u slučaju da su bili neprijateljski raspoloženi, 'mi danas već bili istrijebljeni'. U jednom ranijem intervjuu ustvrdio je kako su nas u nekoliko navrata naša svemirska braća čak spasila od katastrofe.

Dr. Mitchell i zapovjednik njegove misije Alan Shepard rekorderi su u trajanju boravka na Mjesecu. Njihova je šetnja trajala devet sati i 17 minuta.

"Posjete izvanzemaljaca naše su vlasti zataškavale posljednjih 60 godina, međutim, neke informacije su procurile, a ja sam imao privilegiju saznati za neke od njih. Kretao sam se u vojnim obavještanim krugovima koji znaju da je posjeta bilo", tvrdi dr. Mitchell. Dodao je kako je slavni slučaj Roswell bio stvaran, te da se slični posjeti i danas istražuju.

Dr. Edgar MitchellNjegov sugovornik Nick Margerrison izjavio je kako je u prvi trenutak pomislio da se radi o nekoj neobičnoj vrsti astronautskih šala. Međutim, dr. Mitchell ga je navodno uvjerio kako je smrtno ozbiljan.

NASA je požurila demantirati izjave slavnog astronauta. "NASA ne prati NLO-e niti je uključena u bilo kakvo zataškavanje postojanja izvanzemaljaca na Zemlji ili bilo gdje u svemiru", rekao je glasnogovornik agencije. "Dr. Mitchell je veliki Amerikanac, međutim, ne dijelimo njegova mišljenja o ovom pitanju", dodao je.

Izvor: www.jutarnji.hr

http://www.jutarnji.hr/astronaut-apolla-14--kontakti-s-izvanzemaljcima-su-zataskani/189223/