Početna Članci Sponzorirani članci TANTRA - LJUBAV I TIJELO

TANTRA - LJUBAV I TIJELO

Datum objave: 17.05.2010

Istraživanja pokazuju da kvaliteta ljubavnog života ima odlučujuće djelovanje na bračni život, zdravlje, radnu učinkovitost i opći uspjeh u životu. No čini se da nakon mladenačkih zanosa tek mali dio populacije uživa u kvalitetnom ljubavnom životu i s godinama braka i ljubav i seksualni život počinju stagnirati.

Uzrok tome možemo pronaći u našem genetskom nasljeđu i hormonalnim promjenama koje ono izaziva tijekom vođenja ljubavi. Cilj naših gena je što veće razmnožavanje sa što većim brojem partnera, a ne društveni ideal dugotrajne monogamije. U skladu s time, prokreativno vođenje ljubavi, a to je obrazac uzbuđenja, vrhunca, seksualnog rasterećenja i zasićenosti koji je upravljan genetskim kodom za razmnožavanje, praćeno je hormonalnim promjenama koje smanjuju osjećaj ljubavi, bliskosti i uzajamni interes para. Ponavljanjem tog iskustva dolazi do osjećaja otuđenosti i svih njegovih posljedica u bračnom životu.

Međutim, to nije jedini mogući scenarij! Istraživanja pokazuju da ne moramo robovati svojoj genetskoj uvjetovanosti već da malim izmjenama u obrascu seksualnih reakcija možemo izmijeniti prateći tok hormonalnih promjena i postići da naš ljubavni život bude neprestano svjež, nadahnjujući, izvor bliskosti, zdravlja i životnog uspjeha! Detaljnije o hormonalnim promjenama vidite na flash prezentaciji http://tantra-klub.crolink.net/pptantra.swf

Knjigu Ljubav i tijelo + DVD možet

 

Sljedeći datumi održavanja tečaja TANTRA - LJUBAV I TIJELO:

                                                                                  28. i 29. 9. 2010 s početkom u 17:00h

                                                                                  30. i 31. 10. 2010 s početkom u 13:00h

Mjesto održavanja: Velika Mlaka

Cijena tečaja: 360,oo kn

Obavezne prijave telefonom na 091/893-0171

 

KONZULTACIJE: za pojedince i parove – dogovori na 091/893-0171

 

Na tečaju LJUBAV I TIJELO naučit ćete sljedeće:

 

-         Koje hormonalne promjene prate naš ljubavni život i kako one utječu na naše raspoloženje i sve vidove života pojedinca i društva.

-         Kako tijekom vođenja ljubavi potaknuti hormonalne promjene koje će nas zbližavati i održavati u stanju neprestane zaljubljenosti

-         Kako muškarac može trajati u ljubavnom odnosu i učiniti da ga spajanje puni energijom

-         Kako se žena uz adekvatnog partnera može otvoriti dubljim iskustvima ljubavne ekstaze

 

Tečaj je namijenjen i onima s dugogodišnjim iskustvom u ljubavnom životu i onima koji u njega tek kreću.

 

Tečaj se sastoji od tri koraka, svaki u trajanju od po dva sata:

 

  1. Uvodno predavanje: objašnjava hormonalnu podlogu nezadovoljstva u ljubavnom životu i uobičajenih seksualnih problema, njihov globalni utjecaj na sve aspekte života pojedinca i društva, te nudi rješenje kroz mijenjanje obrasca seksualnog ponašanja.
  2. Vježbe za muškarce: kroz razgovor i crteže se objašnjavaju jednostavne i lagane vježbe koje muškarcima osiguravaju kontrolu nad ejakulacijom, jačanje prostate, obnavljanje potencije, doživljavanje višestrukih orgazama bez ejakulacije i trajanje u ljubavnom odnosu. Vježba se kod kuće.
  3. Vježbe za žene: kroz razgovor i crteže se objašnjavaju jednostavne i lagane vježbe koje uklanjaju predmenstrualne i menstrualne tegobe i omogućuju nove oblike prirodne kontracepcije, te vježbe za doživljavanje orgazma i proširivanje orgazma na čitavo tijelo. Detaljnije se obrađuju blagodati ovakvog pristupa vođenju ljubavi na odnos para i sve aspekte njihovog života. Vježba se kod kuće.