Početna Članci Sponzorirani članci Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror)

Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror)

Datum objave: 12.04.2021

Pozivamo Vas da iskusite dobrobiti Kozyrevog ogledala

 

Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror) je uređaj konkavnog oblika, napravljen je od poliranog aluminija. Instaliran je tako da stvara zatvoreni prostor u kojem se neutralizira elektromagnetsko polje zemlje i drugih elektromagnetskih polja i zračenja koja se nalaze izvan uređaja. Osoba se smjesti u sredini uređaja, u središtu vrtložne energije u neutralan prazan prostor.

U ogledalu također vrijedi i zakon optičke refleksije. Živa stanica isijava svjetlost i reflektira ju nazad u tijelo, te na taj način stvara i ojačava torzijsku sferu. Zdravo ljudsko energetsko polje modelirano je kao samorefleksivna torzijska sfera životne energije.

Kozryevo ogledalo dokazuje postojanje torzijskog energetskog polja koje je Kozyrev nazvao tijek vremena, Einstein je tu energiju nazivao eter, dok je drugi nazivaju energijom nulte točke.

Pozivamo Vas da iskusite dobrobiti Kozyrevog ogledala

 

Torzijsko energetsko polje, sfera svjesnosti

Znanost je već dokazala i objasnila energetsko polje. Među prvim znanstvenicima tu je astrofizičar i astronom dr. Nikolaj Aleksandrević Kozyrev koji je i tvorac Kozyrevog ogledala. Kozyrev je proučavao i dokazao postojanje torzijske, toroidalne energije koja doslovno prožima čitav svemir. Ta energija ima oblik vorteksa/sfere i njezina najvažnija karakteristika je ta da se sfera torzijske energije nikada ne može iscrpiti. Također ta sfera je svjesna, pohranjuje informacije. To je životna energija.

Naše stanice se konstantno mijenjaju, u ovome trenutku odumiru stare i rađaju se nove. Kakve će biti nove stanice, ovisi o našem trenutnom stanju. Cilj je obnoviti torzijsku energiju i stvoriti torzijsku strukturu. Na fizičkoj razini to znači da je svaki organ, svaka stanica zapravo mala torzijska sfera i ta se energija obnavlja i stapa u veću sferu. Tada imamo pristup energiji koja je neiscrpna, samoobnovljiva i neovisna. Na energetskoj razini to znači da cijelo energetsko tijelo postaje sfera životne energije i tada je moguće pomicati svjesnost u više dimenzije.

Unutar torzijskog energetskog polja, prošlost, sadašnjost i budućnost postoje u isto vrijeme i u svakom mjestu. To otkriće je temelj znanstvenog objašnjenja svih psihičkih fenomena.

Znanstvenici  Ruske  akademije znanosti A.Trofimov i V.Kaznachev  tridesetak godina kroz niz eksperimenata nastavili su Kozyrev rad i razvili vrlo praktična objašnjenja. Koristili su Kozyreva ogledala u mnogim eksperimentima kako bi se bolje razumjela ljudska psihofiziologija, patologija bolesti i zdravlje, telepatija i osjećanje na daljinu.

Zaključili su da je elektromagnetsko polje zemlje zapravo „veo“ koji filtrira vrijeme i prostor dolje prema našoj svakodnevnoj njutnovskoj realnosti, omogućujući nam da imamo ljudsko iskustvo prostora i linearnog vremena. U odsutnosti tog elektromagnetskog polja zemlje imamo pristup u energetsko polje trenutne prisutnosti koja se nalazi u osnovi naše realnosti. Također, ograničavajući efekti elektromagnetskog polja osobe moderiran je elektromagnetskom aktivnošću okoline i strukture njezinog bio polja.

Dokazali su da Kozyreva ogledala daju pristup povišenoj svjesnosti i promijenjenim stanjima svijesti, uključujući nelinearno vrijeme.

Kozyrevo ogledalo u studiu VARUNA