Početna Članci Sponzorirani članci I ljubimci vole glazbu

I ljubimci vole glazbu

Datum objave: 12.10.2011

Mnogi se vlasnici susreću sa problemom u ponašanju svojih kućnih ljubimaca kada ih trebaju ostaviti same kod kuće.

Takve životinje su često nesretne, anksiozne, depresivne ili pokazuju agresiju koja se očituje u uništavanju namještaja, neprekidnom glasnom lajanju i sl.

 

Ljubimci ne vole biti sami bez ljudskog društva jer su im oni oslonac i glavni izvor sigurnosti. Pošto mnogi rade po cijele dane, kako onda pomoći ljubimcu da bez stresa i posljedica boravi sam u zatvorenom prostoru?

Nakon više od 10 godina rada na brainwave terapijskoj glazbi za ljude i velikog uspjeha svih naših izdanja (pod nazivom Anemona) koja pomažu ljudima za opuštanje i pojačavanje osobne energije, kao posljedica problema koje smo iskusili sa našim životinjama svjetlo dana ugledalo je ovo novo izdanje "Brainwave glazbe za pse i mačke".

Na ovom CD-u se ne nalazi klasična glazba ili lagane pjesme, a koje se najčešće mogu pronaći na CD-ovima namijenjenim životinjama.

Ne umanjujući učinkovitost klasične glazbe, potrebno je napomenuti da je posebno programirana brainwave glazba zasebna i ciljana znanstvena metoda koja koristi posebno ugođene zvučne valove s ciljanim učinkom. Njenu djelotvornost odavno su potvrdili svjetski znanstvenici.

Otkriveno je da se moždani valovi životinja primarno nalaze u theta rasponu u kojem dominiraju povišena intuicija i emocije, što objašnjava njihovu sposobnost da predosjete potres ili dolazak svog vlasnika.
Frekvencija moždanih valova životinja se najčešće kreće u rasponu od 4-7 Hz, a to se povezuje sa snom, pospanošću i dubokom relaksacijom. Upravo ono što je našim ljubimcima najpotrebnije.

Posebno programirana glazba može pozitivno utjecati na pse, mačke i ostale životinje u trenucima kada proživljavaju:

  • stres,
  • nemir,
  • strah,
  • agresivnost i
  • depresiju.


Pošto su theta moždani valovi prirodno stanje vašeg ljubimca, ovaj brainwave CD generira theta frekvenciju pomažući mu da se opusti i smiri.

Naši ljubimci ne mogu si pomoći, stoga je na nama ljudima da se pobrinemo za njih. Njihova sreća i zdravlje naša su odgovornost. Izbalansirana životinja je sretna životinja, naš najbolji prijatelj i sustanar.

Budite među prvima koji će ponuditi svojim ljubimcima ovu jedinstvenu priliku i tako zaraditi njihovu zahvalnost i ljubav. Ovaj CD jedinstven je na europskom i svjetskom tržištu.

Posebna preporuka za:

  •  veterinare kod kojih dolaze bolesne i nemirne životinje
  • skloništa i azile napuštenih pasa i mačaka kojima je svaka pomoć neophodna
  • vlasnicima koji su često odsutni iz svojih domova
  • svima koji vole svoje ljubimce i žele da budu sretni


Pustite glazbu s ovog CD-a u pozadini kada je vaš ljubimac sam kod kuće kako biste mu osigurali ugodnu, zaštićenu i opuštajuću atmosferu.

Postanite i Vi član čopora zadovoljnih i sretnih vlasnika i njihovih ljubimaca !

 

Više o brainwave tehnologiji pronađite na linku:

http://www.indigo-svijet.hr/upload/pdf/Brainwave.pdf

 

NARUDŽBA CD-a:

http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/anemona-brainwave-music-cats-and-dogs-cd/205/