Horoskop Strijelac

Datum objave: 20.11.2019

Mjesec horoskopskog znaka Strijelac

Ljubav, Financije i posao te zdravlje

Savjeti

Horoskop izradila: https://www.vidovitost.net/biba-tarot-majstor-vidovitost/

 

 

Ovaj mjesec za Strijelce će ući u završnu fazu na putu velikih promjena. Beće početak biti dobar, no na koncu će doći do stabilizacije.

Novci, te sve vezano za posao dovest će do velikih turbulencija. Jako je važno da u ovome mjesecu ostanete pribrani. To se odnosi posebno na trošenje ili ludilo trošenja u prosincu koje će zahvatiti I vas. Novca imate dovoljno, no novac nestaje kao vjetar. Možda da sjednete I svedete malo račune, a onda se bacite na kupovine, što potrebne, pto nepotrebne.

Ipak će se na kraju strpljenje isplatiti te će doći do mirnog okruženja na poslu i smirivanja nekih dosadašnjih nesporazuma s radnim kolegama. I s vaše strane bi bilo dobro da pokažete više inicijative, a ne samo da očekujete to od drugih. Jer I drugi očekuju od vas što i vi od njih. Razmislite malo o tome, donijet će vam napredak na poslovnom polju gledano i dugoročno.

Vaš ljubavni život pod nježnim pogledom je planeta Venere. Ukratko, ljubavni problemi kakve god vrste, nestaju ovaj mjesec. Ipak to ne znači da je sve savršeno i da možete sjediti prekriženih ruku očekujući ljubavna čuda. Potreban je i vaš trud da bi sve išlo glatko, vaša pažnja, vaše iskazivanje osjećaja. Jer često zatajujete svoje osjećaje tako da vaš partner u mnogim situacijama ne zna na čemu je s vama. Strijelci koji nisu u vezi, imat će više prilika da upoznaju nekoga tko bi im mogao osvojiti srce. Pod utjecajem Venere sve je moguće, pa se prepustite i riskirajte, ništa nećete izgubiti.

Važno za istaknuti je da će te u 2020 godini biti pod milosti Jupitera te će se mnogi nesporazumi s prijateljima, a i bližom rodbinom napokon početi rješavati. Zatvorili ste putove do sebe najbližima tako da je došlo I s njihove strane do udaljavanja.

Savjet:

Ne pazite dovoljno na zdravlje i to je veliki propust u vašem životu, te vam je savjet da čisto zbog sigurnosti posjetite liječnika ili se okrenete alternativnim metodama nekog stručnjaka. No pazite kome se obraćate. Alternativni stručnjaci su svuda oko nas...No kako vi niste skloni vjerovati u magiju, možda bi bilo dobro da malo obratite pažnju na skriveno, na taj dio stvarnosti koji je svakodnevno oko nas mada ga direktno ne vidimo. Vi imate dobru intuiciju, ali ne obraćate pažnju na nju mada bi vam mogla mnogo toga pokazati i uljepšati vam život. Nije li dosadno samo slušati glas razuma? Ne vodi uvijek logika ka pravim rješenjima, pomislite nekada na to i razmislite. Bogatstvo sreće je unutar nas, nije van. A većina Strijelaca je okrenuta prema van i malo obraća pažnje na unutarnji svijet, svoje pravo biće. Otuda dolaze neželjeni događaji u vašem životu, naglost, hirovitost, prevrtljivost. To se odnosi posebno na vaš ljubavni život i sklonost aferama čime ugrožavate stabilnost veze te dolazite do točke da izgubite dragocjeno.

No ovaj mjesec vam se doista smiješi sreća u ljubavi, pa se možete opustiti i ponašati prema željama srca. Venera, ta planeta sazdana od ljubavi zakrilit će vas svojom snagom, pa čak i mudrošću ako to zatreba.

https://www.vidovitost.net/horoskop/