Horoskop 2019

Datum objave: 08.01.2019

Horoskop za cijelu 2019 godinu

Veliki godišnji horoskop za sva životna područja: ljubav, zdravlje, financije i drugo, otkriva kakva će biti ova 2019 godina za vas. Otkrijte što čeka pojedinačno znak pod kojim ste rođeni da ne bi bilo iznenađenja... Ono što je vaša sudbina može se usmjeriti drugačije kada vam je ta sudbina otkrivena. Horoskop izrađen od grupe stručnih astrologa s dugogodišnjim iskustvom. Znakovi zodijaka prema vašem datumu rođenja mogu vas usmjeriti na pravi put.

Ova godina donosi mnoge promjene vezane za događanja u svijetu. Velike sile poput Amerike proživljavat će krizu koja će se odraziti na cijeli svijet dok će Hrvatska zakoraknuti naprijed na više područja i ova godina će za nas biti bolja od prethodne. U trećem mjesecu Merkur ulazi u retrogradnu fazu tako da će i to donijeti jedano usporavanje u nepromišljenim djelovanjima onih koji vladaju svijetom. Retrogradni Merkur uvijek poziva na oprez kako u poslovima tako i u ljubavi, a posebno opominje da se u tom periodu ne započinje ništa novo ili da se to radi vrlo promišljeno i oprezno. Neka od  proročanstava krajem godine biti će ispunjena, što dobra, što loša, od strane Nostradamusa. Uglavnom, jedna od godina, kada se sve svede, u svakom slučaju bolja od prethodne u svim područjima, od politike, ekonomije do osobnih događanja u životu pojedinaca. 

Također vam donosimo zanimljivu razradu najgorih osobina horoskopskih znakova.

Ostanite u tijeku s nama, kako za sebe i svoje životne promjene u 2019 godini, tako i za događanja u cijelom svijetu. Na našem portalu možete čitati kako o horoskopu tako i o tarotu, vidovitosti te drugim alternativnim metodama gledanja u budućnost. Ono što se okom ne vidi, otkriva vam naši vidovnjaci i tarot majstori te astrolozi i numerolozi. Možete nam se obratiti i putem SMS poruka te tako dobiti odgovore na vaša pitanja bilo da su vezana za horoskop ili nešto drugo.

Uz horoskop poklanjamo i besplatnu natalnu kartu koja oslikava vaš život od rođenja do kraja.

Čitajte više na portalu: Vidovitost.net

tarot, SMS tarot, vidovnjaci