Početna Članci Sponzorirani članci BIOCENTAR - holističko i frekvencijsko liječenje

BIOCENTAR - holističko i frekvencijsko liječenje

Datum objave: 01.10.2012

Biocentar je specijalizirani centar za holističku i frekvencijsku terapiju, za liječenje virusnih, bakterijskih, gljivičnih i parazitnih infekcija. Holistički pristup u rješavanju uzroka tegoba te liječenje najsuvremenijom švicarskom tehnologijom u suradnji sa europskim centrima. Sustavni pristup u liječenju anksioznosti i paničnih poremećaja.

 

                                                                          

Biocentar je specijalizirani savjetodavno-terapijski centar  za holističko i frekvencijsko liječenje. Djeluje kao podružnica svjetskih centara koji okupljaju liječnike i znanstvenike koji vjeruju u prirodne i učinkovite metode liječenja.

Tisuće medicinskih dokumentacija potvrđuju da postoji samo jedan pravi pristup liječenju svakoj bolesti, a to je cjelovit - holistički pristup.

Znanstvena istraživanja tijekom 60 godina primjene, već su davno potvrdila frekvencijsko liječenje kao najdjelotvornije liječenje karcinoma, virusnih, bakterijskih, gljivičnih i oboljenja. 

Zbog velike potražnje, skupocjene opreme i terapija, posljednjih godina razvili su se kompaktni generatori kako bi terapija ovom metodom postala dostupna većem broju pacjenata.

U Europi postoji samo jedan certificirani uređaj koji daje uspješne rezultate liječenja. Prije terapije nalazi se dijagnostički obrađuju u Njemačkoj.

Samo sustavno i cjelovito  provođenje protokola mogu vas zauvijek osloboditi dugogodišnjih tegoba i lijekova.