Početna Članci Razno ​Da li ste Jadnica ili Boginja?

​Da li ste Jadnica ili Boginja?

Datum objave: 20.05.2015

Žene, poštujte "svog" Muškarca i NIKAD, baš nikad ne podmećite mu suknju da nosi, umjesto hlača!
Kada žena ne živi Ljubav, ona ljubav ni muškarcu ne može dati. Ona je Jadnica. 
Jadnica u odnosima manipulira onim što ona zove Ljubav, nakon nekog vremena i takve ljubavi nestane i ostanu izgovori. Ostanu djeca koja Jadnicu vežu uz muškarca s kojim je nekad bila.


Jednom odbačena ona se puni bolom, napetošću i mržnjom (agresijom).
Jadnica živi umom i njen Um preplavljen strahom i patnjom je ostavljen; i kao takva ona plače jer je ostavljena i osamljena.

„Njen“ muškarac je pobjegao od te jadnosti, manipulacija i ponižavanja te ona gubi Moć. Patnja caruje. Jadnica Odbačenica tad živi u okrutnosti, ljubomori, radi Zlo sebi i drugima. Željna je Osvete. Jer nekad je Ljubav imala, ali ju je odbacila da bi na kraju i sama bila odbačena. Sama sebi je presudila.

Žarko želi Ljubav jer ju je konačno spoznala, ali muškarca tad već nema. On je u sigurnosti zagrljaja Ljubavi, u krilu Boginje.
Boginja je žena živi plamen Vatre zvane Ljubav. Boginja je zdrava i prirodna. Boginja je lijepa jer dijeli uokolo lijepe misli. One druge povjerava samo muškarcu s kojem živi u Ljubavi. 

Muškarac Boginje nosi hlače! 

Boginja je u Tišini. Ona ne traži, ne želi, ne traga, ona Ljubav dopušta i živi s muškarcem. Nikad ga ne zove „svojim“ jer on je slobodan kao i ona. Ljubav je Sloboda.
Ako se Jadnica i Boginja istog muškarca sretnu, Jadnica ima neopisivu potrebu pokazati se boljom nego što jest, tad ispada smiješna, tad ispada predmet ogovaranja sitnih duša koji vrijeme ispunjavaju prekapajuć po Jadničinim demonima koji je iznova opsjedaju.

Da li ste Jadnica ili Boginja?

 

Autorica: Albina Hržić
Photo Credit: facebook.com