Početna Članci Razno 5 moćnih načina za nadilaženje svih ograničenja

5 moćnih načina za nadilaženje svih ograničenja

Datum objave: 16.08.2015

Mi smo neograničena živa bića s beskrajnim potencijalima, no ipak sami sebe ograničavamo. Stvaramo si prepreke na putu dostizanja svojih snova. Možda krivimo roditelje, društvo, novac, tehnologiju, mogućnosti, ali ipak se sve na kraju svodi na strah. Hoćete li donijeti odluku koja se na temelji na strahu ili na ljubavi?

Hoćete li biti dovoljno hrabri te zaroniti u svoje snove i odlučiti ih ostvariti? Hoćete li prepoznati kako možete imati sve što želite u ovom životu i da samo trebate pitati i krenuti u pravom smijeru?

Jim Carrey je to spoznao. Znao je razmišljati kako je ograničeno biće koje je odvojeno od svih ostalih. Ali je naučio nešto vrlo moćno što je promijenilo njegov život.

Naučio je da je povezan sa svemirom. I kada smo povezani sa svemirom, onda nemamo ograničenja. Kada je Jim bio mlad, vidjeo je primjer svoga oca.

Njegov otac nikada nije mislio da može postati veliki komičar i na taj način se ograničio. Odlučio je ići na sigurno i, po normama društva, ispravnije te naći posao kao računovođa. Ali čak i sa ‘sigurnim’ poslom dobio je otkaz i njegova je obitelj imala problema.

Ono što je Jim naučio je da osoba može provesti cijeli život zamišljajući o svojoj koncepciji budućnosti ili spoznati da se sve svodi na ovaj trenutak, upravo sada.

Odluka koju donesete danas može biti glavni činioc u vašem usmjerenju, do kraja vašeg života. Zagrlite svaki novi trenutak i spoznajte kako nemamo ograničenja! Riskirajte i slijedite svoje strasti!

Otpustite brige kako će se stvari odvijati i imajte povjerenja da će vaša energija i smisleni trud ostvariti vaše snove.

Pogledaj ovaj video (na engleskom jeziku) i poslušajte Jim Carreya dok govori o našim beskrajnim mogućnostima…

Cijeli video u kojem se Jim Carrey obraća diplomantima sveučilišta Maharishi University of Management, pogledajte ovdje.

Dakle, što ćete sada? Želite li promijeniti svijet? Želite li pomoći drugima? Jeste li oduvijek sanjali kako bi proputovali svijet ili postali umjetnik? Možda ste htjeli studirati znanost, ali su vam rekli da niste dovoljno pametni?

Kada naiđete na ograničenja, sjetite se ovih 5 točaka.

1. Vi ste povezani sa svime kao djelić svega što postoji i možete postići bilo što prema čemu težite!
2. Ponekad se prepreke u našim životima nađu kako bi nabavili nove alatke ili sastojke. Potražite ljude koji imaju iskustva, koristite internet i hrabro pitajte pitanja. Pronađite nove načine i alatke, a ako ne postoje, stvorite ih!
3. Izaberite ljubav, a ne strah svaki put kada donosite odluku. Ljubav prema sebi i svima oko vas. Ljubav za cijeli svijet kao i za majku prirodu. Težite donijeti odluke s kojima svi pobjeđuju, a ne samo vi! (Ovo je uvijek moguće ako se dovoljno potrudimo)
4. Razmišljajte “izvan kutije” i pronađite rješenja koja nitko nije isprobao ranije. Nismo prisiljeni raditi stvari na način koji su se odvijek radile. Ukoliko puno razmišljamo na jedan način, ali se naš cilj ne ostvaruje, možda postoji drugi način!
5. Prepoznajte da se svi plaše i da često daju savjet koji se temelji na njihovim strahovima. To ne znači da se vaš san ne može ostvariti. To samo znači da oni nisu bili u mogućnosti pronaći način do tih ciljeva uspješno.

Svaki dan je predivan i važan je dio našeg puta. Započnite sada s moćnim odlukama kako bi se pripremili na uspjeh! Okružite se ljudima koji vas podržavaju i osnažuju i koje vi osnažujete kako bi oni bili bolji!

Sanjajte velike snove prema svom cilju. Potrošite malo vremena svaki dan u planiranju i radu na svijetu u kojem živite. S vremenom će se ti mali koraci pretvoriti u velike skokove promjene i uspjeha u vašem životu.

Javite nam vaše vještine i alatke koje koristite kako bi ostvarili svoje strasti i snove. Kako uspjevate usprkos poteškoćama?

Hvala vam na čitanju.

Izvor: thespiritscience.net
Preuzeto sa: atma.hr