Početna Članci Indigo i kristalna djeca Djwhal Khul se obraća Indigo djeci

Djwhal Khul se obraća Indigo djeci

Datum objave: 10.02.2010

Blagoslov tebi, Ljubljeni! Putovao si kroz mnogo različitih razina (postojanja) i mnogih postojanja u tvojoj Zemlji i iza tvoje Zemlje. Ti si poput malog putnika kroz vrijeme. Ti si onaj koji zaslužuje počast i onaj kojeg treba njegovati.

Blagoslov tebi, Ljubljeni! Putovao si kroz mnogo različitih razina (postojanja) i mnogih postojanja u tvojoj Zemlji i iza tvoje Zemlje. Ti si poput malog putnika kroz vrijeme. Ti si onaj koji zaslužuje počast i onaj kojeg treba njegovati. Zato što si božansko dijete. Ipak život na Zemlji nije uvijek lagan za tebe. Ali tada si ti to odabrao. Ti si tražio da budeš prisutan na Zemlji u ovo vrijeme. I tražio si mogućnost donošenja određenog pogleda koji bi mogao biti dugačiji. Drugim riječima, pogled na Zemlji i perspektiva mnogih koji ovdje žive, što mnogi očekuju od tebe i što neki žele od tebe , NIJE tvoj pogled. Zar nije tako? Ti imaš drugačiji dar za Zemlju. Ti si Indigo Dijete.

Ne smiješ biti indigo dijete kao neki; ti si varijacija, jer oni nisu svi jednaki. Možda si donio indigo potrebu za istinom i indigo potrebu za ljepotom. Možda si donio indigo senzitivnost koja jedino želi biti u ljubavi. Ona želi širiti ljubav i stvarati ljubav. Možda si donio umjetničku percepciju Indiga. Ili čak Veliku Inteligenciju i Duboku Znanstvenu Kalkulaciju Indiga koji je kod kuće okružen kompjuterima.

Postoje stvari koje trebaš učiti i postoje stvari koje trebaš poučavati.

To te ne čini boljim od ikoga. Niti je bilo tko drugi bolji od tebe. Svi su od BOGA. To je poput velikog vrta. Mnogo cvijeća raste u tom vrtu. Sjeme koje širi tvoj pojedinačni cvijet došlo je izdaleka. I sada je posađeno u vrtu Zemlje. I znaj da si za sada na pravom mjestu jer si ovdje. Trebaš biti ovdje. Postoje stvari koje trebaš učiti i postoje stvari koje trebaš poučavati. Trebaš biti ovdje. Stoga nemoj trošiti svoje vrijeme sanjareći o odlasku. Zbog toga što u tvojim snovima i vizijama možeš načas opaziti druge svjetove. To su svjetovi u kojima si živio. Ali to ne znači da je greška što si došao ovdje. Jer došao si ovdje otvoriti srce. Čak i ako je to prilično jedinstven put, iz perspektive nekih na Zemlji.
I ja ti neću reći sve stvari koje ćeš raditi. Ti si cvijet koji raste na vinovoj lozi. A što to znači? To znači da ti rasteš omotan s drugima. Postoje drugi koji će doći i koji će ti se pridružiti. I vi ćete rasti zajedno. I ti ćeš pronaći ostale koji su poput tebe. I tada se nećeš osjećati tako sam.

Jer ti si došao graditi novo društvo.

Duboko u sebi ti znaš zašto si došao, jer tvoje srce zna. Ti si došao zasaditi Novu Vrstu Bića. I to ide protiv zrna tvog društva. Jer ti si došao zasaditi novo društvo.
Došao si kako bi postao graditelj novog pogleda i novog društva. To je kao da postoji prizma a ti si došao ispolirati jednu od boja u prizmi. Ali ja ti kažem iz razloga kako bi ostvario ono zbog čega si došao – tvoj posao – tvoj dar – važno je da poštuješ druge boje u prizmi. I važno je da dosegneš određeni balans u svom svijetu, kako bi te drugi mogli slušati. I kako bi mogao učiti o mnogim stvarima. I kako bi TADA mogao donijeti svoj vlastiti dar, a ostali će te slušati. Jer oni te neće uvijek razumjeti, ali kada ti razumiješ, kroz brbljanje, možda ćeš reći, malo od svih tih stvari koje su njima bitne, tada ćeš ih dovesti sebi, bit ćeš omiljen. I tada te se neće bojati. Tada neće biti odbačeni. Doći će ti bliže. I tada će moći vidjeti tvoj dar. I te stvari koje kreiraš, moći ćeš dijeliti s njima, jer se nisi odvojio od njih.

Važno je da naučiš ponešto o svakome. Zato si u školi.


Ne smiješ se odvojiti od drugih, već da doneseš Dar Jedinstva i Zajedništva. Možda si zlatna nit. Ali ima i niti koje su srebrne, zelene, sive i niti koje su bijele. Ti si došao uzeti iglu i ujediniti sve niti. A ne biti nadređen ili podređen. Ili također prestati slušati svoje srce. Ali s ciljem kako bi dosegao srce i uho, kako bi drugi vidjeli tvoj rad i slušali te, važno je da naučiš ponešto o svakome. Zato si u školi.
Ti si već došao sa darom I imaš svrhu. A to je da obnoviš ljepotu na Zemlji. Da obnoviš srce. I da držiš fokus na Božanskoj Ženstvenosti. A Božanska Ženstvenost izvire iz tebe kao fontana. Mnogo ljepote i mnogo izljeva harmonije, jer ti si sav od harmonije i ljubavi. I tamo gdje nema harmonije, ti to ne razumiješ. I tamo gdje nema ljubavi, ti ne želiš biti. I kad nešto nema smisla u tvom srcu, tvoj um želi otići i ne biti tamo. I zato su snovi toliko snažni unutar tebe. I zato je snaga ljubavi toliko snažna unutar tebe. Ali kako bi tvoje stablo naraslo i ojačalo te izgradilo tvoje lišće i grane da donesu cvjetove, važno je, pošto si usađen u tlo Zemlje, da razumiješ nešto o Zemlji. Zato si u školi. Da razumiješ nešto o stvarima s kojima ne bi odabrao biti za dugo vrijeme. I naučiš nešto o tome. Zašto? Kako bi mogao pričati s mnogo ljudi. Kako bi mogao voljeti mnogo ljudi. Kako bi mogao dijeliti svoje darove s njima i učiti iz njihovih darova. A to ne znači da ćeš izgubiti dar koji si donio.

Ti si drugačiji, ali si također isti.

Ti si drugačiji, ali si također isti. Jer sve je ujedinjeno. To što je stvorilo Sve. Svaki cvijet, svaku pticu, svaki planet, svaki svemir, svakog malog psa I malog čovjeka I malog anđela. Stvoritelj Svega je stavio nit Jedinstva kroz sve kako bi se sve kretalo zajedno. Na tvojoj Zemlji, nije lako vidjeti te niti. Čine se nevidljive, ali nisu. Sve je ujedinjeno.

Stoga te molim, Voljeno Indigo Dijete, molim te da poštuješ i voliš sebe.

Stoga te molim, Voljeno Indigo Dijete, molim te da poštuješ i voliš sebe i znaj da si poštovan na Nebu, I da ćeš biti poštovan na Zemlji. I tamo je također jedinstvo! Nebo i Zemlja su uistinu jedno. Sve je zaista povezano. Zemlja je kao takva pomalo škola. Možeš ponekad ne voljeti školu i Zemlju. Ali molim te da ju poštuješ. Znaj da je Ona živa. Ona nije samo velika lopta po kojoj hodaš. Ona je živa. Savaki njen mali dio. Baš kao da hodaš na Njenom Velikom Tijelu, Ona je svjesna i Ona raste. I Ona je, u jednom smislu, u Njenoj vlastitoj školi razvoja, širenja. Ona se vrti kroz svemir i čini mnoge stvari. I ona te štiti. I ona je jedna od tvojih majki, jer te hrani. Njene vode ti daju piće. Tako, molim te, Ljubljeni, poštuj svoje srce jer je puno. I jednako tako poštuj svoj um. Jer je pun. Oni idu zajedno. Um slijedi srce; neka um drži korak sa srcem.

Izvor:

Through Wistancia
Excepted from, The Master Djwhal Khul’s Message to the Indigo Children on the Seven Major Rays of Creation
http://www.drjoshuadavidstone.com/wist/DK-children.htm