Početna Članci Indigo i kristalna djeca Briga o djeci novog Milenija

Briga o djeci novog Milenija

Datum objave: 10.02.2010

Najdraži moji! Dolazim Vam ispunjen radošću. Dugo sam čekao ovu priliku da vam pričam o onome što je vrlo blisko mom srcu.Napokon je došao božanski trenutak i sada slobodno mogu pričati o djeci, o prekrasnoj,prekrasnoj djeci koja blagoslivljaju ovaj svijet svojim prisustvom.
Dopustite mi da vas podsjetim da ništa na ovoj planeti nije statično i u ovom trenutku sva kraljevstva počinju proces transformacije. Same stanice, atomi i molekule koje čine razne oblike života su u procesu transformacije, mutacije. Postaju atomi svjetla i vibriraju na višoj frekvenciji od one na koju ste navikli. Ono što je nekad bio vema dugotrajan i spor proces evolucije, danas se dešava velikom brzinom i pritom utječe na sve na ovom planetu, uključujući i vas.

Najdraži moji! Dolazim Vam ispunjen radošću. Dugo sam čekao ovu priliku da vam pričam o onome što je vrlo blisko mom srcu.Napokon je došao božanski trenutak i sada slobodno mogu pričati o djeci, o prekrasnoj,prekrasnoj djeci koja blagoslivljaju ovaj svijet svojim prisustvom.
Dopustite mi da vas podsjetim da ništa na ovoj planeti nije statično i u ovom trenutku sva kraljevstva počinju proces transformacije. Same stanice, atomi i molekule koje čine razne oblike života su u procesu transformacije, mutacije. Postaju atomi svjetla i vibriraju na višoj frekvenciji od one na koju ste navikli. Ono što je nekad bio vema dugotrajan i spor proces evolucije, danas se dešava velikom brzinom i pritom utječe na sve na ovom planetu, uključujući i vas.
Odrasli, teške vibracije materije na kojima ste vi odrasli ustupaju mjesto višim, svjetlijim, sofisticiranijim razinama . Ove vibracije su imale veliki utjecaj na djecu koja su se počela inkarnirati 1990-ih godina i ja želim dati svoj komentar o toj djeci. Ova djeca, koja će u zrelu dob doći u slijedećem tisućljeću donose poseban dar svijetu – posebnu razinu ljubavi i uspomena koje ne možete niti zamisliti.
Ona su slijedeći val učitelja na Zemlji. Ona su vrlo napredna bića svjetlosti koja su došla u radosnu službu Zemlji. Oni su vaša budućnost. Oni će vas voditi u prekrasni novi svijet, koji vas željno očekuje. Dopustite im da vam pomognu. Ne prisiljavajte ih da stanu u vaše kalupe, jer ona na pripadaju tamo. Oni dolaze sa novim otiskom šifriranim u čovječanstvu od prapočetaka. Ova djeca nikad dosad nisu bila inkarnirana na zemlju. U biti, nikad nisu bila inkarnirana nigdje. Ovo je sasvim novo iskustvo za njih. Dolaze iz šeste dimenzije i nose sa sobom ogromno duhovno znanje.


U ova vremena, više nego ikad prije, bilo bi pameto da vi koji jeste roditelji i vi koji ćete tek to postati , da se sjetite da vaša djeca nisu vi. Na višim razinama vašeg postojanja ste postigli dogovor sa ovom djecom, da ćete im dopustiti iskustvo Zemlje kroz vas. Želim ponoviti: oni dolaze kroz vas ali nisu vi.Svako od njih je poseban i dolazi sa svojim karakteristikama, sa svojom osobnošću i talentima. Ne očekivajte da će oni živjeti vaše snove.
Mnoga od ove djece koja se rađaju sada i koja se tek trebaju roditi će zbunjivati starije, jer oni dolaze sa definiranom misijom. Iako će zadržati za sebe mnoga svoja znanja, ipak će biti prikrivena. Vaš zadatak je da ih bezuvjetno volite, da ih podržavate i da ih ohrabrite u njihovim istraživanjima , tako da otkriju svoj smisao, svoju misiju. Budite im adekvatan uzor.Ova bića terebaju više od kruha za život.
Djeca više energije
Mnoga od ove djece će biti vrlo energična i vrlo uzbudljiva jer nose drugačije neurološke veze u svojim tijelima. Zahtjevat će mnogo ljubavi i razumjevanja od svoje obitelji i zajednice. Ova djeca mogu biti izopćena iz društva, jer su na neki način glasnici dolaska 6 vrste, Indigo vrste na vaš planet. Oni su prethodnici bića veće dimenzije, koji tek trebaju doći.Ova djeca će se u ranoj dobi zalagati za duhovne istine i pokazati razumjevanje za ovaj svijet. Mnoga od njih će osjećati potrebu za povlačenjem od svijeta i društva u samoću , da bi bila sama sa svojim mislima. Oni će trebati određeno vrijeme samo za sebe. Na taj način će se "obnavljati". Ukoliko ne dobiju to njima tako dragocjeno vrijeme, svojim ponašanjem će vas prisliti i dat ćete im "time-out", mali predah.

Ponašanje u obitelji

Kao roditelji, dobro ćete učiniti ako proučite metafizičke studije. Vrlo je poželjno inicirati obitelj u meditaciju sa mekom i laganom glazbom u pozadini tokom koje svaki član obitelji može sudjelovati u duhovnoj zajednici.Čak i mala djeca mogu naučiti kako da se centriraju.Jednostavna molitva i sjaj svijeća može donijeti sveto ozračje u obitelj. Budite kreativni i smislite ritual u kojem će svaki član sudjelovati na neki način. Također, djeca su svjesna prisutnosti anđela.Ohrabrite ih da njeguju svoje veze sa anđelima.Dozvolite anđeoskom kraljevstvu da sudjeluje u ovim čudesnim vremenima na Zemlji. Njihov je izbor da služe čovječanstvu- djeci i odraslima.


Iskustvo snova

Poslušajte svoju djecu kad požele sa vama dijeliti svoje snove.Unatoč raširenom mišljenju, snovi su vrlo važni.Ovo su vremena kad duša može komunicirati direktno sa osobnošću bez miješanja ega.Mnoge informacije o prirodi i zemlji su prenešene na taj način i one utječu na preživljavanje inkarniranih duša.U snovima su mnoge lekcije naučene i dani su ključevi koji pomažu otkrivenju mnogih tajni i rješenju mnogih problema.U snenom stanju budući događaji se ponavljaju dajući nam priliku da iskušamo mnoge uloge u sigurnom okolišu.
S vremena na vrijeme, možete dobiti informaciju od svoje djeca koja kaže : "ja sam već bio tu, već sam radio to".Mi to poznamo kao "deja vu" fenomen u kojem sjećanje na iskustvo koje smo prošli na nekoj drugoj razini izlazi u svijest i ponekad se čak igra sa nama. Iako je ovo vrlo česta pojava, može biti vrlo iznenađujuća kad netko prolazi kroz iskustvo mjenjana psihičkih razina. Snovi donose poruku duše, a poruke se očitavaju kroz simbole.Zato je dobro da čak i mala djeca nauče jezik simbola, tako će lakše voditi sebe kroz svijet snova.

Priroda

Ohrabrite svoju djecu da vole i poštuju prirodu, da osjete zemlju, da promatraju biljke i životinje kako prolaze kroz cikluse prirode. Naučite ih da vole i poštuju svoje ljubimce.Ako je moguće vodite ih u planine i preko velikih planinskih lanaca. Dopustite im da vide veličinu planeta.Pitajte ih što osjećaju i vide, možda čak i čuju, jer oni neće vidjeti, čuti i osjetiti isto što i vi.Slušajte ih.Mudri su. Oni znaju da osjećajni organi imaju više namjena.Npr. oni mogu dotaknuti neki obojeni predmeti ne samo osjetiti već i čuti zvuk boje .Dopustite im da vas nauče tako da možete dijeliti njihovo oduševljenje.
Možda ćete i vi probuditi svoja osjetila.

Pojave

Morate znati da miješanjem donjeg astralnog stupnja sa fizičkim stupnjem, vaša djeca mogu ugledati figure, oblike i druge pojave prolazeći kroz njihova energetska polja.Vjerovatnije je da će djeca vidjeti pojave nego njihovi roditelji, zato što oni imaju jako malo unaprijed stvorenih pojmova o tome što im je ili nije dopušteno vidjeti.
Ove vizije postoje i mogu biti zbunjujuće ili zastrašujuće. Za one, koji vide ove pojave, to je znak pronicljivosti i mudro je da roditelji koji ne vide ove pojave, da polako otpuste ova iskustva.Ohrabrite djecu da pričaju o svojim iskustvima i podržavajte ih u njihovim osjećajima, smijite se s njim ili žalite s njima, ali u svakom slučaju dopustiti djeci da se izraze u vezi sa ovim viđenjima. Radite sa svojom djecom da predaju ove entitete u ruke anđela, a anđeli će ih odvesti na mjesta kojima pripadaju.

Izvori zajednice


Kao roditelja, sigurno će vas vaša djeca zbuniti svojim ponašanjem.Nemojte žuriti sa donošenjem odluka, jer vaša djeca nisu luda. Njima ne treba psihijatar koji će ih napuniti kemijskim mješavinama. Ako ste obeshrabreni i ne znate kome da se obratite da vam pomogne,potražite pomoć onih koji razumiju metafizičko i duhovne, i razumiju transmutaciju energije. Učitelje koji vam mogu pomoći možete naći širom ove planete. Oni su se godinama prepremali da bi mogli pomoći danas, u vrijeme velikih promjena.
Njihov izbor je pomoći, zato ne bojte se i potražite ih. Najdraži moji, vrlo sam radostan što vam prenosim ovu poruku i kažem vam,..dajte svojoj djeci krajnju pažnju.
Naučit će vas mnogim znanjima, i blagoslovljeni ste njihovim prisustvom.
Dajte im svoju bezuvjetnu ljubav.Blagoslovite ih.. Čuvajte ih jer oni su vaši učitelji.. Oni dolaze sa velikom ljubavlju, oni dolaze sa mirom, harmonijom,tolerancijom i radošću u svojim srcima.Da, dragi moji,..slušajte dobro jer oni nose znanje i mudrost za vas.
Sada se povlačim i prepuštam djeci da pričaju o sebi.
Hvala Vam što ste me saslušali!
Adonai Sananda

Izvor:
By Sananda and the Childre trough Carolyn Holtgrewe