Početna Članci Dnevnik indigo djeteta Zmajeve brazde, vremenski procjep i kontakt s keltskom svećenicom

Zmajeve brazde, vremenski procjep i kontakt s keltskom svećenicom

Datum objave: 10.03.2016

Maja i ja dali smo si u zadatak proći energetska sjecišta kojima obiluje čudnovata Istra. Marko Pogačnik, čast mu i slava, podrobno ih je opisao i na nama je bilo da sjednemo u auto i krenemo njegovim stazama. Imali smo dobar predosjećaj i na stražnje siceve našeg Zelenka ubacili smo i šamanske bubnjeve. Na ovakovu avanturu ne ide se bez pomoćnih alatki!

Smjestili smo se u Poreču i podrobno razradili plan. U sljedećih nekoliko dana valja nam proći puno toga, ispresijecati cijelu Istru, posjetiti spilju Beredine i prelijepi Grožnjan.

Motovun i Foška nezaobilazne su destinacije, energija na tim mjestima je izrazito povišena, no moju su znatiželju najviše privukli gotovo nepoznati Picugi i Mordele, pravilno raspoređeni brežuljci nadomak Poreča.

U turističkoj zajednici nisu imali blagog pojma o čemu pričamo pa smo se morali osloniti na šture opise s interneta kako bi uopće pronašli lokaciju. No, kao da smo bili vođeni nevidljivom silom, bez većih smo je problema pronašli... i ostali bez daha.

Već na prvi pogled vidljivo je kako je ovo mjesto izuzetne frekvencije. Ova brda, po meni, izgradila je civilizacija koja je poznavala svetu geometriju. Natovarili smo bubnjeve i stali se uzbuđeno uspinjati na prvo brdašce. Put do vrha je spiralnog oblika, osjećali smo da su graditelji znali što rade jer put jasno slijedi i pojačava (utjelovljuje) nevidljiv energetski tok. Kamenih ostataka i zidina još uvijek ima dosta, a energija i ozračje mjesta me preplavilo ugodom. Popevši se do vrha naišli smo na mali ovovjeki labirint izgrađen od omanjeg kamenja. Labirint je savršeno radio svoj posao. I pazite sad, iznad labirinta spiralno je letjelo na stotine ptica, slijedeći nevidljivu energetsku putanju labirinta koja se nastavljala u visinu. Gledajući uvis, činilo se kao da stojimo u centru vira. Žao mi je što to nisam imao čime pošteno uslikati jer je to bio svojevrstan dokaz energetskog djelovanja labirinta.

Proveli smo neko vrijeme u svojim mislima i zatim krenuli u traženje lokacije za bubnjanje. Krenuli smo prema drugom brdašcu i spontano se smjestili na jednoj zaravni. Mjesto je bilo pitomo kao iz raja i nije trebalo dugo da nas prisutna energija i zvuk naših bubnjeva prešalta u jednu drugačiju razinu svijesti i stvarnosti.

Ja obožavam duhovna bubnjanja. Na našim sam seansama do sada svjedočio nezamislivim stvarima, viđao sam božanstva, imao viđenje majke Božje i Babajia, vršio egzorcizam na jednom poznaniku, imao uvid u svoje prošle živote te razgovarao sa samim sobom iz paralelnog života. Da ti mozak stane, ha?

Ovom prilikom, na svetom tlu Mordela, vibracija bubnja je spontano otvorila vremenski portal. S druge strane ugledao sam mladu keltsku svećenicu i spiralni grad u njegovom punom sjaju.

Svećenica nas je uočila i telepatski sam s njom razmijenio nekoliko informacija. Objasnila mi je da brda i zdanja koja vidim, a koja su u mojoj stvarnosti tek ruševine, imaju dvojaku funkciju. Ona su spomenik njenom domu, sazviježđu iz kojeg potječe, i ujedno komunikacijski toranj s tim dalekim domom. Uhvatila me tolika sjeta da sam poželio proći kroz vremenski procjep i pridružiti joj se u tom jednom ljepšem i duhovno osvještenijem dobu. Javio mi se onaj stari osjećaj nepripadanja i poželio sam saznati tajnu putovanja vremenom i pridružiti se njenom narodu. No to nije bilo moguće i naše se druženje ubrzo privelo kraju.

I keltska svećenica kao da je osjetila tugu. Ovaj kratki dar druženja vječno će trajati u mojem sjećanju, a tko zna, možda se ponovno sretnemo u paralelnoj stvarnosti?

Picuge i Mordele prepoznajem kao jedna od najjačih duhovnih središta u Hrvatskoj. Mnogo toga u vezi njih palo je u zaborav i većinom se o tim lokacijama priča u čisto arheološkom kontekstu.

No oni željni duhovne avanture još uvijek imaju priliku uživati u darovima tih izuzetnih lokacija.

Ako sretnete keltsku svećenicu pošaljite joj moje pozdrave!

 

Autor: Daniel Postružin
Svi članci autora: http://indigo-svijet.hr/clanci/dnevnik-indigo-djeteta/
Autorova usluga očitanja duše: http://indigo-svijet.hr/proizvodi/usluge/ocitanje-misije-duse/ocitanje-misije-duse-412/