Početna Članci Dnevnik indigo djeteta SOUL MISSION READING – kako sam primio sposobnost očitavanja misije duša

SOUL MISSION READING – kako sam primio sposobnost očitavanja misije duša

Datum objave: 02.05.2015

Postoje duhovne tehnike koje se ne mogu naučiti. Prije bi to mogli nazvati sposobnostima koje su rezultat višegodišnjeg duhovnog rada ili su pak pojedincu darovane iz viših sfera kao čista milost.

Prilikom jednog kontakta s Višim sebstvom rečeno mi je, potpuno nenadano, da ću na određeni datum dobiti jednu sposobnost koju ću zatim koristiti u radu s ljudima.

Bio sam u laganom otporu od te poruke jer jako je teško (barem je to moje mišljenje) dobiti točnu kanaliziranu informaciju koja se veže uz neki određeni datum.

Vodstvu sam uputio pitanje o kakvoj se točno tehnici radi, zanimalo me što bi to moglo ili trebalo biti, no s "druge strane" došao je samo općeniti odgovor - bit će to tehnika koja u biti nije tehnika, već sposobnost koju ćeš dobiti, a ljudi će tražiti da je primjenjuješ na njima.

Iako nisam izvukao konkretnije informacije, golicala me priroda poruke jer je došla tako neočekivano i jer ničeg sličnog, u smislu konkretnog rada s ljudima, nisam imao ni u primislima. Odlučio sam sve ovo pustiti i baviti se svojim svakodnevnim poslom pa neka vrijeme pokaže da li je poruka bila točna.

Kad mi u kratkom vremenu iz više različitih izvora nahrupe informacije o nekoj duhovnoj temi često je to znak da obratim pozornost. Ovog puta pažnju mi je privukla Grabovojeva metoda rada s brojčanim nizovima. Znao sam za ovu metodu od prije, ali sada su se okolnosti tako posložile da nije bilo sumnje da mi univerzum nešto poručuje pa sam odlučio isprobati je u praksi. Generalno gledajući, sve manje sam sklon eksperimentiranju s novim tehnikama i radije idem u dubinu s postojećim alatima, no ipak najvažnije mi je slijediti duhovno vodstvo, što zahtijeva otvorenost za novo, nedogmatičnost i sklonost eksperimentu koji me ponekad vodi po tankom rubu oštrice.

U životu se često nađem u procjepu između više ponuđenih opcija i htio sam poraditi na vlastitoj (ne)odlučnosti. Imao sam nekoliko gorućih nedoumica koje je valjalo riješiti i pitao sam se bi li mi ova metoda rada s brojevima tu nekako mogla pomoći.
Najbliže što bi odgovaralo toj mojoj potrebi kod Grabovoja sam prepoznao u brojčanom nizu za razvoj vidovitosti.

Pojam vidovitosti, u kontekstu očitanja budućnosti, me inače ne zanima pa sam prije izvođenja same vježbe strogo postavio namjeru kako je ono što ja zapravo želim sposobnost jasnijeg sagledavanja stvari kako bih lakše donosio važne odluke i da, po mogućnosti, to isto mogu primijeniti i kod drugih, jer primjećujem kao da većina mojih poznanika nema jasnu ideju o tome kamo idu i što im je činiti s vlastitim životom.

Kako i kažu osnovne upute, zamislio sam brojčani niz kako svijetli, položio ga u unutrašnjost zamišljene kugle koju sam zatim unio u glavu.

Zapanjila me količina energija koja se iz kugle trenutno oslobodila i prvo što sam nakon toga primijetio unutarnjim vidom bila je gusta crna nakupina energije na desnoj strani moje glave. Paralelno s time sam primio svu silu informacija o uzroku i podrijetlu te nakupine energije, za koju se ispostavilo da je negativna.

Naime, neki moji loši prošloživotni postupci uzrokovali su negativnu karmu, zbog čega sada podsvjesno osjećam krivnju uslijed čega sam kreirao razna negativna uvjerenja i programe kojima sam blokirao svoju sreću i razvoj želeći se (u svojoj iskrivljenoj percepciji) tako iskupiti za loša djela.

Energetska nakupina sadržavala je i zapis crne magije koja mi je rađena u prošlim životima, a čiji je utjecaj prenesen i u ovaj sadašnji. Magijski zapis ne bi imao nikakvog učinka da mu moja krivnja u prošlosti nije "otvorila vrata" i usidrila ga u energetskom sustavu.

Sve ovo navedeno formiralo je tu crnu nakupinu i nakon prvotnog šoka sam se sjetio da je upravo to mjesto gdje uvijek osjećam bol u trenucima glavobolje. No zašto je taj blok postavljen baš u glavu? Zato što direktno utječe na treće oko, zamagljuje životne potencijale i održava životnu suspregnutost na koju sam sebe, grubo govoreći, osudio.

Shvatio sam da su moja namjera za jasnoćom i pažnja koju sam usmjerio prilikom rada s brojevima bili inicijator razbijanja tog negativnog bloka energije. Očigledno je došlo vrijeme da duhovno krenem dalje i to je ono što mi je moje vodstvo, na pomalo zagonetan način, i namijenilo.

Razotkrilo mi se kako se bojim vlastite snage zbog straha da je ne zloupotrijebim kao u nekoj od prošlih inkarnacija, što je suludo s obzirom na moj trenutni karakter i postavke po kojima živim. Drugim riječima – nesvjesni strah od zloupotrebe vlastitih sposobnosti je za mene kontraproduktivan jer za njega više nema realne osnove jer jasno je da u ovom životu njegujem ideju o kolektivnom dobru i ne gledam samo svoju sebičnu korist.

Čemu onda sam sebe maltretiram i poništavam? To je kao kada osoba izazove prometnu nesreću i nakon toga više nikada ne želi sjesti u auto pa postane doživotni zarobljenik nesretnih okolnosti i vlastitog grizodušja, umjesto da nastavi sa životom i daje maksimum od sebe, bez obzira na prijašnju krivicu.

Jedan od najgorih zatvora upravo je onaj u koji sami sebe zaključamo.

Sljedećih dva tjedna za mene su bili pakao ispunjen migrenom, vrtoglavicama, nesanicom i mučninom. Naviknut na energetska čišćenja, koja su u mom životu pravilo prije svakog kvantnog skoka, nisam se prepao i jednostavno je valjalo istrpjeti sve te nuspojave. K svemu tome osjetio sam i napade demona koji su stajali iza crnomagijskog programa.
 

(Vezano za demone, uvijek govorim da kada ti neprijatelj postane vidljiv da si tada na dobrom putu. Pod vidljiv mislim na to kada njihov utjecaj počinješ percipirati u obliku čudnih misli, agresija, strahova, napada iz okoline, noćnih mora koje su odraz astralnih napada... To sve znači da si taknuo u osinje gnijezdo, uzburkao si nešto što je bitno za tvoje buđenje i rast i zato su se tamne sile okomile na tebe s ciljem da se prestrašiš i opet uvučeš u svoju ljušturu i prijašnje stanje. Ja te spodobe zovem čuvarima iz nižeg astrala, čija je funkcija da brane pristup u više duhovne dimenzije i drže ovu planetu u kolektivnoj amneziji.)

 

Unatoč svim okolnostima s nevjerojatnom sam lakoćom riješio nekoliko nedoumica koje su me već neko vrijeme mučile (a radi čega sam i krenuo u ovaj eksperiment), što sam shvatio kao znak da sam na dobrom putu.

Cijela ova priča kulminirala je u trenutku kad sam jedan dan, usred vožnje auta, doživio "raspad sustava". Sve mi se crnilo i bljeskalo pred očima te sam ubrzo dobio proljev. Znao sam da hitno moram u izolaciju svoje kućne energije. Gledajući izvana netko bi rekao kako se radilo o simptomima sunčanice ili otrovanja, no ovdje je bila riječ o energetskom otrovanju.

Znano je da postoje tumori koji se rasprsnu tijekom tretiranja kemoterapijom, u čijem slučaju tijelo pacijenta bude zatrovano čime je učinjena još veća šteta.

Analogno tome, frekvencije brojčanih nizova mogli bi nazvati kemoterapijom, a blok negativne energije tumorom koji me godinama sustavno crpio i naposljetku eksplodirao, privremeno trujući moj sustav. Sad se nametnulo pitanje kako se čim prije očistiti, što iskoristiti kao energetsku fiziološku tekućinu?

Uz nezaobilaznu kadulju i tamjan, po povratku kući sinulo mi je da Grabovoj nudi i brojčani niz namijenjen za uklanjanje negativnih stanja, a ovo je bila savršena prilika za testiranje!

Samo sam pomislio na taj broj i čarolija je krenula. 95 % loše vibracije trenutno je spalo s mene.

Ostalih 5 % rješavao sam paralelno s novim uvidima koji su nahrupili u moje biće. I ovdje se vraćamo na početak moje priče. Najavljena zagonetna sposobnost objavila mi se u punom sjaju!

Primio sam uvid u to da naše duše imaju karakter, kao što ga imamo na osobnoj razini i kako svaka duša ima želju i misiju (ili više njih paralelno).

Sve je bilo potkrijepljeno primjerima moje uže obitelji za koju sam primao konkretne informacije. Sve se odigravalo tako brzo da sam jedva stizao zapisivati bilješke, jer sam balansirao između ležanja na krevetu i sjedenja na zahodu. Bio sam doslovno u deliriju, procijepu između muke i užitka. Maji sam uzbuđeno vikao s WC-a koji uvid taj tren dobivam u vezi njene duše, a već sljedećeg trenutka nisam mogao pričati od bolova.

Kad se sve napokon smirilo ostao sam u blaženom i proširenom stanju svijesti koje je potrajalo još nekoliko dana.

Nakon ovog iskustva počeo sam drugačije gledati na ljude i dubinski shvatio kako je duševni nivo primaran, tj. čovjeka treba promatrati kao kompletno Biće.

Razne ljudske slabosti mogle bi se stoga opisati kao nužne, pa čak i savršene, ukoliko se gledaju iz te više perspektive razvoja i kretanja duše.

 

I naposljetku - shvatio sam se da je datum kad sam prvi put koristio brojčani niz upravo onaj datum koji sam nekoliko mjeseci prije dobio u poruci Višeg sebstva.

Pretpostavljam da se još tu istu večer u meni bila aktivirala ova nova sposobnost, samo toga tada još nisam bio svjestan jer sam bio osupnut otkrićem crnomagijske blokade, a pravi darovi su se razotkrili tek na vrhuncu energetskog čišćenja.

U čemu se konkretno sastoji ova sposobnost koju nazivam očitanje misije duše (soul mission reading)?

Dovoljna mi je jedna misao o nekoj osobi za koju želim očitanje, a ukoliko osobu ne poznajem osobno zatražim da mi pošalje svoju sliku kako bih lakše uspostavio kontakt (u daljnjim istraživanja otkrio sam da mi slika nije nužno potrebna).

Zatim dovedem svoju svijest u stanje praznine i nakon nekoliko minuta počinjem primati informacije iz nekog "višeg mjesta" - kao da je na mene izvršen energetski utisak koji zatim polako počinje poprimati konkretne obrise u obliku slika, osjećaja i raznih uvida.

Često vidim prijašnja postojanja osobe za koje radim očitanje, prepoznajem sukus tih inkarnacija, razotkriva mi se tema koju duša želi naučiti, razviti ili proživjeti. Pokazuje mi se i pojašnjava nečije ponašanje, odluke koje donosi, a najvažnije je upravo razotkrivanje potencijala i sklonosti kojima duša teži.

Ukratko rečeno, sve se odigrava kao da gledam film. Poruke koje primam najčešće su zgusnute, kratke i jasne i ciljaju na bitne stvari koje bi osobi mogle biti od iznimne pomoći. Ponekad su "pjesničke" naravi, a ponekad vrlo direktne i praktične. Važno je napomenuti da se ovdje ne radi o proricanju budućnosti!

Sve ovo polužmireći zapisujem rukom, a naknadno pretipkavam i šaljem klijentu u obliku e-maila.

"SOUL JOURNEY" BRAINWAVE GLAZBA

Među prvim čitanjima bilo je i čitanje moje vlastite duše. Bio je to osjećaj pun ganuća, kao kada nakon dugo vremena sretnete starog dobrog prijatelja.

Taj susret iznjedrio je i upute za izradu posebno programirane brainwave glazbe pod nazivom "Soul Journey" koja je ekskluzivni poklon naručiocima očitanja duše i ne može se nabaviti u slobodnoj prodaji. Neskromno za reći, ali ova je glazba stvarno potez majstora, moje duše mudraca! Definitivno prednjači u odnosu na sva moja prijašnja brainwave izdanja i s ljubavlju vam je dajem na korištenje i eksperimentiranje. Moja je želja da vas vodi i nadahnjuje barem u onoj mjeri kao što to čini meni samome.

Možete ju slobodno koristiti kao pozadinu za vrijeme duhovnih tehnika koje inače koristite ili prilikom čitanja očitanja duše kojeg ću vam poslati mailom, kako biste se dublje povezali sa samom porukom.

Glazba je višedimenzionalna, dizajnirana tako da vas poveže s vlastitom dušom i srcem i zamislite onda koje vam sve moguće darove donosi! Proširit će vašu percepciju o svijetu koji vas okružuje, pomoći da istinski zavolite sebe i druge, širom otvorite srce ovom čudu zvanom život i sjetite da ste prije svega duhovno biće koje Bog neizmjerno voli.

Moguće je da će frekvencija glazbe početi djelovati na određenu čakru u kojoj ćete osjećati ugodno strujanje, što je znak da se ispravlja problem koji sprječava vaš daljnji razvoj, odnosno da se pojačava potrebna karakteristika (npr. samopouzdanje ili nježnost).

Mogli biste primiti konkretne uvide u bit nekog svog problema ili nadahnuće na bilo kojem polju djelovanja.

Moguće je i da ćete na unutarnjem planu vidjeti žive slike koje predstavljaju vaše istinske želje. Vama se zapravo razotkriva najintimniji sadržaj vašeg srca i slike koje vidite/osjećate predstavljaju potencijalnu budućnost čije ostvarenje ovisi o tome hoćete li sebe vjerno i hrabro slijediti.


LJUBITE SEBE I DRUGE I UVIJEK SLUŠAJTE SVOJE SRCE I DUŠU.


NEKI OD PRIMJERA ZAŠTO RADITI OČITANJE MISIJE DUŠE:

 • Jedna od najvažnijih stvari u životu je znati tko si i kamo ideš, a upravo tu vam pomaže očitanje duše.
 • Otkrit će vaše posebnosti, optimalnu liniju kretanja, mogućnosti, izazove i blokade koje vas priječe da postanete potpuno biće.
 • Ako vam je, iz bilo kojeg razloga, blokirano jasnije viđenje samih sebe.
 • Ako ste znatiželjni i želite bolje upoznati sami sebe.
 • Ako se nalazite "pred zidom" i ne znate kamo dalje. Kako bi izgledao vaš život kada bi krenuli dalje i posegnuli za svojim punim potencijalom?
 • Ako imate osjećaj da vas slijeđenje vanjskih autoriteta nije daleko odvelo pa zato želite proniknuti u vlastitu istinu.
 • Očitanje vam može pomoći u tome da se približite svojim snovima, da prepoznate i počnete primjenjivati talente po kojima ste posebni.
 • Poruke nisu samo informativne prirodne i puka zabava vašem umu, već u pozadini nose i duhovnu frekvenciju koja na vas može duboko djelovati. Prijedlog je da tekst poruke koji ću vam poslati čitate s osjećajem i promatrate što u vama pokreće.
 • Iako je ovo što ja radim u osnovi spontano (intuitivno) očitanje, što znači da ne radim "pitanja po narudžbi", ukoliko imate neki ozbiljan problem za koji želite pomoć napišite mi svoje pitanje.  

  NAPOMENA: 
  Osobe za koje radim očitanje često očekuju vrlo detaljan podatak u vezi zaposlenja, no ova vrsta očitanja više pruža opće smjernice i bazira se na nivo duše i primarne probleme ili sposobnosti, a rjeđe pruža konkretniji uvid s čime bi se egzatno osoba trebala baviti. No mogli biste dobiti uputu kao što je npr. "zaštita drugih", a od vas zatim ovisi da li će to biti policajac, vatrogasac, zaštitar, član Greenpeacea ili nešto peto. 
   

 

Daniel Postružin