Početna Članci Dnevnik indigo djeteta Slatka koincidencija?

Slatka koincidencija?

Datum objave: 11.08.2017

U ljeto 2001. prisustvovao sam 7 dnevnom seminaru dr. Đure Despota u Istri. Svaki Đurin intenziv rezultirao bi povišenim stanjem svijesti i odličnim osjećajem. Također sam navikao na to da se za vrijeme i nakon intenziva  mogu događati interesantne stvari.


Ovog puta smo Antić, Irena i ja završili smo u Biogradu na kavi. Kava kao kava, ne bi bila ništa posebno da mi konobarica nije donijela dva šećera s otisnutim znakovima horoskopa. Jedan je na sebi imao otisnut simbol Vodenjaka, što je moj horoskopski znak, a drugi je imao simbol Blizanca, što je moj podznak. Sa svoje druge strane, šećeri su imali otisnute znakove Jarca i Bika. Kako sam putem do Biograda u sebi molio za neki znak vodstva, ove šećere sam primio kao poruku svemira da je itekako svjestan mog postojanja i da su neke stvari zapisane u zvijezdama radi čega ne treba previše brinuti o budućnosti.

Kolika je vjerojatnost da naletiš na kafić u stranom gradu koji u prvom redu uopće ima takve šećere i da ti konobarica k tome donese dva komada okrenuta baš na pravu stranu, pokazujući tvoj horoskopski znak i podznak?

Autor: Daniel Postružin
Ostali članci: http://indigo-svijet.hr/clanci/dnevnik-indigo-djeteta/