Početna Članci Dnevnik indigo djeteta Ono što mislimo i osjećamo zaodijevamo oblikom - duhovna poruka jedne mačke

Ono što mislimo i osjećamo zaodijevamo oblikom - duhovna poruka jedne mačke

Datum objave: 21.06.2023

Svima nama treba pažnja i ljubav. No ako ju grčevito tražimo, po definiciji, mi se ponašamo kao da nam ljubav nedostaje.  Stoga ju tražimo od partnera, djece i prijatelja. Ukoliko čeznemo i očekujemo tuđu ljubav, ono što svjesno i nesvjesno na razini vibracije zračimo je nedostatak ljubavi, sreće i radosti. Stoga, po principu zrcaljenja,  potraga za ljubavlju u našoj stvarnosti kreira odsutnost ljubavi.

Ono što zračimo to i privlačimo jer vanjski svijet zrcali naše energetsko stanje i služi kao feedback onoga što mi mislimo, osjećamo i vjerujemo u vezi nas samih.

Tražeći nikada ne nalazimo.  Čežnja je uzaludno očekivanje. Postajemo poput psa koji proganja vlastiti rep.  Potragu bi stoga trebalo zamijeniti prepoznavanjem, jer činjenica je da je ljubav i radost pohranjena u dubini svakog čovjeka.  To je posebno  vidljivo kod dojenčadi i ukazuje da se moć kreiranja  nalazi u nama.   Mi cijelo vrijeme i kreiramo svoj život, samo što nismo svjesni svoje vibracije.  Zato se čini kako nam se ljubav nije ukazivala i davala,  a u stvarnosti ona već postoji u nama. 

Gotovo paradoksalno, mi iz dubine nas samih možemo prizvati osjećaj koji bi imali da dobijemo to što želimo. Taj osjećaj je naš cilj, a taj osjećaj je nama već poznat, jer  inače mu ne bi ni težili.  

Zato se kaže da je potrebno ponašati se kao da je naša želja već  ispunjena.  Zakon ukazuje da ono što mislimo i osjećamo zaodijevamo oblikom.

Paxton Robey, autor knjige Nema vremena za karmu, kaže kako stvarnost nastaje na osnovu u glavi iskreiranih misli i u tijelu kreiranih osjećaja.

Vjerovali ili ne, ali i mačke mogu biti duhovni vodiči. Tako je moja sestra imala mačka Bucu kojeg smo jako voljeli. Nakon što je preminuo, sestra je dugo vremena bila neutješna. Međutim, Buco mi se pojavio u snu i rekao mi - Kada pomisliš na mene s ljubavlju, ja ti dolazim.

Razmišljao sam dugo o toj rečenici i shvatio da mi Buco, osim utjehe, jer njegova esencija (duša) je nastavila postojati i nakon fizičke smrti, ujedno daje i lekciju o manifestaciji.

KADA = uvjet manifestacije

POMISLIŠ = misao   

S LJUBAVLJU = pridružena emocija, osjećaj

NA MENE = objekt želje

JA TI DOLAZIM = manifestacija