Početna Članci Dnevnik indigo djeteta Kada služiš, ti si Bog

Kada služiš, ti si Bog

Datum objave: 14.06.2021

Usnio sam kako je jedan bračni par Indijaca nepravedno optužen i izbačen iz škole u kojoj su radili kao učitelji. Prišli su mi i na licima im se jasno ocrtavala iskrenost i čistoća. Ja im govorim - tako je to u životu (pravednici znaju biti optuženi i izopćeni). I to jednostavno moramo prihvatiti.

Tada pozivam svoju osobnu šoferku (osobu od povjerenja) i dajem joj nalog da autobusom ovo dvoje ljudi odveze u Beograd i zatim ih spoji s određenim ljudima koji će se dalje pobrinuti za njih. Uzimam oboje Indijaca za ruke, kako bi ih utješio, dao im do znanja kako se ja brinem za njih, da suosjećam s njima i da je sve u redu.     

Gledajući njihove tamnopute ruke, primjećujem da je boja mojih ruku identična njihovoj i da nisu bijele. I taj tren spoznajem da sam ja Sai Baba!

U trenucima kada si pun razumijevanja, suosjećanja i kada istinski pomažeš i tješiš druge ti si jednak Babi, ti si Bog. Bog tada djeluje preko tebe i kroz tebe, vi ste usklađeni.

Baba je naš prijatelj i zaštitnik i makar je svijet često težak i nepravedan, On budno motri na nas i ne ostavlja nas same u teškim situacijama. On djeluje osobno i preko svojih pomagača i suradnika.

Autor: Daniel Postružin