Duhovna obitelj

Datum objave: 07.12.2013

U početku bijaše nemanifestirani Bog. Nazovimo to prvim krugom ili  razinom postojanja. Zatim je Božja želja bila da ekspandira i formiran je drugi krug, suptilnija energetska razina. Zatim je nastao treći krug, grubo energetska ili fizička razina.

Treći krug je najudaljeniji od Izvora i  stoga sklon zaboravu, tako da postoje planete  i cijeli sustavi gdje se bića nalaze u duhovnoj amneziji, u jakom uvjerenju odvojenosti od Boga i Svega Što Jest. Kako bi Bog doskočio ovom problemu formirane su posebne postrojbe duša koje slušaju direktnu Božju zapovijed.

Te grupe broje po 144 duša i ja ih od milja zovem "specijalci". To su vječne lutalice koje interveniraju na planetama najveće gustoće, poput Zemlje,  u trenucima krize i velikih teškoća.

Grupa od 144 duša dijeli se u 12x12 obitelji. Obitelj od 12 članova dijeli se na 6x2 para.
Svaki od parova čine muški i ženski pripadnik i to je ono što nazivamo twin flame.
Ova podjela na neki način ide čak i dalje, na način da se unutar svakog pojedinca nalazi muški i ženski aspekt.

Postojanje muškog i ženskog aspekta služi na jednoj razini kao osigurač prisjećanja pripadnosti Velikoj obitelji. Dvojnost u meni, koja je jedno, mora imati svoj materijalni odraz. To znači da na fizičkoj razini postoji netko moj s kojim sam jedno. A nas dvoje pak pripadamo skupini pojedinaca s kojom smo jedno. 

Srodnih duša možete imati više i sve one na neki način ocrtavaju twin flame. Twin flame (svoj parnjak) ćete za života sretati u snovima i astralnoj razini, a vrlo rijetko u fizičkom tijelu.

Odnos sa srodnom dušom pruža priliku za "fino poštelavanje" jer neke stvari sam sa sobom ne možeš naučiti ni spoznati već ti treba adekvatno zrcalo. To znači da će ti partner jasno oslikavati one tvoje dijelove kojih nisi svjestan. Možeš biti nesvjestan svojim karakternih mana, ali isto tako možeš biti nesvjestan svoje unutarnje ljepote i vrijednosti. Partneri se ovdje potpomažu kako bi zabljesnuli u svom punom svjetlu i svjesno odradili misiju zbog koje su i inkarnirani.

Ono što svi mi nesvjesno radimo i u čemu se potpomažemo, čak i u trenucima svađa, borbi, prevara i sukoba je PRISJEĆANJE VELIKE SLIKE,  a to je prisjećanje o sebi samome.

Neda i ja se sjećamo jednog prošlog života gdje smo kao bračni par bili dio financijske elite u Engleskoj. Ja sam bio bankar, jedan od deset najbogatijih ljudi svijeta. Da skratim priču, "kolege" bankari su mi predstavili tajni plan kojim žele započeti prvi svjetski rat, s ciljem još veće zarade i kontrole. To je bio detaljno razrađen plan, kao kad igrate Monopoly. Mene je to slomilo, jer nisam znao kako pomoći svijetu. Ono gdje sam pogriješio je u slijedećem- ja se u tom životu nisam naučio deidentificirati. Nisam bio svjestan velike slike, predloška u kojem je čak i taj nametnuti tiranski plan protiv čovječanstva predodređen. Prosječnoj je osobi teško shvatiti da iza nepravde, rata i patnje može postojati viši plan.

U tom životu ja sam cijelu svoju moć dao svojim emocijama i nepoštenim bankarima. Išao sam protiv njih i fizički se me eliminirali. Sada, kada bih mogao birati, pokušao bih zadržati mir, prihvatio neizbježnost rata i iskoristio svoj položaj i novac da potajno olakšam tamo gdje mogu. Ja sam u neznanju pokušao odsjeći glavu zvijeri, no ta glava me ščepala. Teorije zavjera nisu teorije, ali pojedinac će se opeći ako toj temi pristupa pun gnjeva. Bit će na direktnom udaru tamnih sila, a to je u svojoj najblažoj varijanti jako zamorno.

Isti princip je vrijedio na Atlantidi. Prosvijetljeni su znali da će Atlantida propasti, no nitko to nije spriječio. Pitate se zašto je tome tako? Očigledno je da su imali dublji uvid u prirodu stvari i poznavali su astrološka doba i buduće prostorno-vremenske matrice.  
Atlantiđani su poštovali slobodnu ljudsku volju, isto kao što je poštuju i Avatari. 

Netko te povrijedi i razočara, a u pozadini toga vjerojatno  leži davni dogovor da će ti upravo ta osoba pomoći da se npr. osloniš na vlastite snage. U tom smislu ne postoje krivi odnosi ni krivi događaji, no moguće je da postoji bespotrebno trošenje energije i vremena ukoliko se neka lekcija sporo usvaja.

Partnerski odnos, bio to "običan" ili onaj srodnih duša, te uvijek iznova podsjeća da nisi sam i usmjerava tvoju pažnju na "višlju istancu" od tebe samog, tj.  odvraća te od poistovjećivanja s vlastitim egom.

U trenutku krize u vezi, a i općenito, oba partnera su svjesna još višlje istance, tj. Boga.

Na taj način par ima čvrsto uporište u nečemu što je veće od njih samih i ne izdire sebe iznutra. Ovo nazivam svetim odnosom. 

Vratimo se našim specijalcima. Ovisno o samom dobu, ove duše preuzimaju primjerenu odjeću i društvene statuse. No ono što je njihov pravi posao najčešće ostaje skriveno od očiju javnosti. Razlog tome nije elitizam već nužnost očuvanja dimenzije svete čistoće.  Njihov je zadatak sačuvati istinu o stvarnosti Boga te svijetu pružiti blagoslove i nadu. Prijenos svoje energije u kolektivnu svijest  u većini slučajeva vrše indirektno. Rijetko ćeš sresti pravog "igrača" kako nosi transparent, skandira protiv neke nepravde i tuče se s policijom. Oni su često zaigrani poput male djece i vole puno smijeha i zabavu.

No do točke stabilizirane samorealizacije, nevinost djeteta lako može biti povrijeđena, tako da tu grupu, kao i sve ostale ljude, tvrdoća okoline može duboko zaboljeti. Niska frekvencija kolektivne svijesti može ih uspavati do točke da kroz nekoliko života izgube sjećanje na svoju pravu prirodu i misiju. Njihova bića tada sudjeluju u drami života, vođena od strane negativnog ega. Poput svih ostalih, nakupljaju negativnu karmu koju će morati razriješiti. Ovo je rizik rađanja i većina duhovnih ratnika mu je podlegla u nekom od života. Da se razumijemo, roditi se na planeti poput Zemlje je s energetske razine kao da te netko bacio u septičku jamu.

No ponovno buđenje je neminovno. Naposljetku sve povrede bivaju zacijeljene, a ego prevladan.
Ono što preostaje je čista ljubav i istinsko služenje. Duhovna obitelj tada ponovno svjedoči velikoj istini koja glasi - svijet nikada nije bio sam, budno je motren očima Boga i tako će biti zauvijek.
 

Autor: Daniel Postružin
Svi članci autora: http://indigo-svijet.hr/clanci/dnevnik-indigo-djeteta/
Autorova usluga očitanja duše: http://indigo-svijet.hr/proizvodi/usluge/ocitanje-misije-duse/ocitanje-misije-duse-412/