Početna Članci Dnevnik indigo djeteta Astralni poljubac Marilyn Monroe

Astralni poljubac Marilyn Monroe

Datum objave: 01.10.2015

Vrijeme je za meditaciju. U ruke uzima bubanj i lagani ritam postupno proširuje njegovu svijest. I zatim se događa nešto neobično. U viziji susreće, ni manje ni više, Marilyn Monroe! Bio je to čudesan susret, tada i više nikada, tim više vredniji.
 

Scena 1.

Godina 2001.
Povratak s jednog sedmodnevnog meditativnog intenziva u Istri, mjesto radnje kafić u Crikvenici. Mladić imenom Daniel razmišlja o vlastitom životu i traži neki znak, svjedočenje nečega bilo čega nadnaravnog, vodstvo, kontakt s višom silom.

Naručio je kavu s mlijekom i pogled mu privlače 2 šećera u vrećicama koje mu je donijela konobarica. Jedan na sebi ima otisnut znak vodenjaka, a drugi znak blizanca. Ne bi to možda bilo ništa posebno da Daniel po horoskopu nije vodenjak s podznakom blizanca.
 

Scena 2.

Godina 2007.
Mladić imenom Daniel razmišlja o prirodi međuljudskih odnosa, ljubavnim odnosima, vlastitim odnosima, da li će i kada li će, ako će uopće ikada, i on ostvariti suvisli ljubavni odnos. Pod suvisli on podrazumijeva takav odnos u kojem si partneri međusobno ne zabijaju nož u leđa, a što je pak česta slika nesuvislih ljubavnih odnosa.

Vrijeme je za meditaciju. U ruke uzima bubanj i lagani ritam postupno proširuje njegovu svijest. I zatim se događa nešto neobično. U viziji susreće, ni manje ni više, Marilyn Monroe! Bio je to čudesan susret, tada i više nikada, tim više vredniji.

Marylin, ta astralna divota, odlučila je povjeriti se Danielu, tom...khm... čovjeku sa Zemlje.

I Marylin započe svoju priču, o tome kako je "iza scene" s njom bilo loše postupano, kako je pogriješila u životu jer je u osnovi bila dobra djevojka koja je težila naći dobrog muškarca, a umjesto tog djevojačkog sna uplela se u političke krugove gdje ju je više muškaraca na visokim pozicijama seksualno i emotivno iskoristilo. Sve je otišlo toliko daleko da je čak izgubila život radi političkih intriga. Marylin je Daniela uvjeravala da sve što on treba u životu je "jednostavno i u potpunosti biti dobar". Prave djevojke vole takve muškarce i problema neće biti ako će se tako ponašati. Garantirala mu je uspjeh u životu i u maniri glumice skupila dlanove i otpuhnula mu poljubac, kao da je potpuno i apsolutno zaljubljena u njega. Ovo je, dakako, bila njena mala šala. Poruka koja je stajala iza ovog susreta bila je u tome da Daniel shvati kakva je ljudska priroda te da svojom vibracijom može utjecati na svoju sudbinu. Marylin je pogriješila u tome jer nije bila potpuno dosljedna sebi, onom što je uistinu htjela u dubini svog srca. Danielu je ovo bilo do velike pomoći, jer razbilo je neka njegova razmišljanja o tome kako se ne isplati biti dobar i kako su dobri ljudi naivci koji izvuku kraći kraj i koje drugi iskorištavaju. Daniel je shvatio kako dobro u konačnici privlači dobro, kako dobrota ne isključuje samopoštovanje i kako ne treba imati strah od povrede. No to znači i da treba paziti u kakvom se društvu krećeš.


Scena 3.

Godina 2014.
Mladić imenom Daniel smjelo kroči visoravnima Velebita. Njegova djevojka Maja u jednom se trenu okreće, skuplja dlanove i otpuhuje mu poljubac. Ovog puta to nije bio glumljeni poljubac, već stvaran. Najljepši koji je on u svom životu vidio.

 

Autor: Daniel Postružin
Svi članci autora: http://indigo-svijet.hr/clanci/dnevnik-indigo-djeteta/
Autorova usluga očitanja duše: http://indigo-svijet.hr/proizvodi/usluge/ocitanje-misije-duse/ocitanje-misije-duse-412/