Početna Anemona CD-ovi

Anemona CD-ovi

Nove dimenzije spiritualnog zvuka

Brainwave tehnologija je nova spiritualna tehnologija rada sa zvukom, čiju djelotvornost prepoznaje sve širi krug korisnika. Ova tehnologija potiče našu moždanu aktivnost na rad na određenim frekvencijama koje se u normalnom životu teško postižu. U pitanju je znanstvena metoda, koju su istražili mnogi svjetski stručnjaci.

Brainwave audio tehnologija, putem djelovanja na električnu aktivnost ljudskog mozga, omogućava induciranje raznih stanja svijesti, npr. spavanja, kreativnosti, smirenosti, fokusiranja itd. Ova i ostala neobična stanja svijesti odgovaraju jedinstvenim obrascima aktivnosti moždanih valova. Kada znate kako "uvesti" vaše moždane valove u željene obrasce, vi doslovce kontrolirate vaše stanje svijesti. To znači da u kratkom vremenu možete postati smireni, kreativni, opušteni ili mentalno osvježeni - i to kada god zaželite.

ANEMONA skladbe su komponirane u raznim frekvencijskim rasponima koje vas, ovisno o samom programu, na nenaporan način uvode u promijenjena stanja svijesti te blagotvorna stanja duboke meditacije i opuštenosti.

ANEMONA CD-ovi prvi su službeno izdani brainwave CD-ovi u Hrvatskoj i zbog svoje su učinkovitosti osvojili mnogobrojne slušatelje diljem svijeta.

 

5 glavnih razloga za kupnju


1. Za razliku od mnogih konkurentskih brainwave CD-ova na tržištu koji zvuče odbojno, naglasak prilikom kreiranja Anemona brainwave CD-ova stavlja se upravo na samu slušljivost. Autor ovo postiže dobrim osjećajem za mjeru, te ubacivanjem laganih instrumentala i prirodnih zvukova. Iako brainwave binauralna glazba nije zabavna glazba, već posebno programirana glazba s ciljanim učinkom, to ne znači da mora zvučati produkcijski odbojno, zar ne? 

2. Iako samostalna, može se koristiti i kao pozadinska glazba za vrijeme masaža i ostalih tehnika samorazvoja.

3. Izrazito učinkovito djelovanje unutar manje od 20 minuta.

4. Ne zahtijeva nikakvo predznanje. Jednostavna primjena – sve što trebate su stereo slušalice.

5. Djelotvornost Anemona CD-ova potvrđuju naši brojni korisnici, terapeuti, medicinski radnici i doktori. 10 godina iskustva i postojanja ove glazbe na svjetskom tržištu govori samo za sebe.

► preko 10.000 korisnika u Hrvatskoj !

► preko 177.248 korisnika u inozemstvu !

 

DOSTA VAM JE SVEGA? OSJEĆATE NEMIR, NERASPOLOŽENJE, STRAH, BRIGE, NESANICU I STRES?

Ne postoje čarobne pilule, ali definitivno postoji nešto što unutar samo 20 minuta zaista može učiniti da se napokon osjećate bolje, zdravije i smirenije. U to nešto čak i ne morate vjerovati. Glazbene vibracije ovih senzacionalnih CD-ova će po načelu sinkronizacije automatski djelovati na vaše moždane valove i samim time na cijelo tijelo.
Znanstveno je dokazano da potisnute emocije, stres, nemir, ljutnja, tuga, briga i strah vrlo destruktivno djeluju na naše zdravlje i s vremenom mogu dovesti i do kroničnih oboljenja.
Nemojte čekati da se nešto takvo dogodi i vama i da bude prekasno. Na vrijeme prekinite negativna stanja u kojima se trenutno ili povremeno nalazite. U današnje vrijeme je mnogo toga što nas može izbaciti iz takta, ali je malo toga što nam uistinu može pomoći.

Bez jeftinih trikova...

Nitko normalan tko zaista cijeni zdravlje i život ne podnosi jeftine trikove.
Nikome se ne baca novac na proizvode sumnjivog učinka. Kako onda znati da ovi CD-ovi nisu jedan od njih? Možda vam u tome pomogne istinita autorova priča o njegovoj pobjedi nad rakom i razlogu nastanka Anemona CD-ova.

Autor ovih CD-ova pobijedio je rak!

Zamislite scenu umirućeg dječaka na odjelu onkologije. Ogromna psihofizička patnja kojoj je bio podvrgnut u njemu je nešto zauvijek promijenila. Kako se osjećao, kakve misli i brige su ga opterećivale? Što je to što je najviše od svega dječak želio? Sigurni smo da već znate odgovor na ovo pitanje. Sve što je želio je biti zdrav i napustiti bolnicu. Silno je želio živjeti, biti sretan i bezbrižan. Otpisan od strane doktora, nakon operacija i kemoterapija meditacija je bila jedina preostala alternativa koja mu se tada ukazala. Dugotrajne meditacije su urodile plodom i naš dječak je ozdravio. No razmišljao je o mnogim prijateljima koji su ostali u bolnici. Neki od njih više nisu bili živi. Dječaka je uporno progonila misao – Kako pomoći drugima?
"Nastaviti život kao da se ništa nije dogodilo nije opcija koju želim i na koju pristajem. Jednostavno MORAM nešto poduzeti za sebe i za druge, za sve one koji pate na bilo koji način, koji su tužni i neispunjeni. Na koji način ukinuti ili barem smanjiti brigu, patnju, bolest i strah? Kako doskočiti nervozi i nesigurnosti? Kako brže proizvesti meditativno stanje svijesti u kojem su moguća samoiscjeljenja na svim razinama, a da se ne mora prakticirati ikakva dugotrajna ili tehnički komplicirana tehnika? Kako pospješiti i pojednostaviti proces meditacije? Što napraviti za ljude koji jednostavno nemaju vremena ni energije? Kako proces samopomoći maksimalno pojednostaviti i učiniti pristupačnim svakome? I ono najvažnije – Kako postići maksimalnu učinkovitost i to odmah i sada?"

ODGOVOR MU JE DOŠAO KROZ KREIRANJE POSEBNO PROGRAMIRANE BRAINWAVE GLAZBE!

S obzirom na njegovu životnu priču, autor Daniel Postružin nije ni imao izbora nego kreirati nešto vrlo učinkovito. Brainwave binauralna tehnologija zaista djeluje. Njegovo uspješno ozdravljenje i još važnije - dugotrajno zadržavanje stabilnog stanja, koje između ostalog zahvaljuje ovoj zvučnoj tehnologiji, ga opunomoćuju u njegovom poslu.

O autoru

Uslijed operacije karcinoma i dugotrajnog liječenja kemoterapijom i zračenjem, počinje Danielovo duhovno istraživanje. 1994. godine, njegovoj je obitelji rečeno da se previše ne nada. Kao posljedicu operacije i kemoterapije zadobio je i oštećenje jetre te mu je na temelju jetrenih nalaza rečeno da će kroz nekoliko godina vrlo vjerojatno oboliti od ciroze. U godinama koje slijede prolazi velik broj duhovnih učenja i metoda samopomoći. Postizanje stabilnog zdravstvenog stanja dokazuju djelotvornost alternativnih/prirodnih tehnika koje je koristio.

1998. god. počinje i njegov praktičan rad jer je osjećao jaku potrebu za širenjem svog iskustva.
Veliku važnost u njegovom razvoju bili su susreti i školovanje kod dr. Ðure Despota, duhovnog učitelja i vrsnog stručnjaka za kristale.
Bogato iskustvo iz svog života Daniel je zabilježio u knjizi "Šapat s Atlantide - priručnik kristaloterapije".

2002. godine izdaje svoj prvi Anemona Brainwave CD pod nazivom "Meditative and healing music". 

2009. izdaje kartice "Indigo anđeli - poruke tebi , drago indigo dijete".

2010. izdaje kartice "Ljubavne kartice - doživi ljubav svog života".

Uz rad u tvrtki Indigo svijet d.o.o., čiji je direktor, trenutno radi na novim glazbenim izdanjima i pisanju svoje nove knjige.