Početna Web shop Uređaji, masaža, fitness Ostalo Aluminijska stolica za tuširanje, bijela

Aluminijska stolica za tuširanje, bijela

Ova stolica predstavlja sigurno i udobno rješenje za starije osobe ili osobe s ograničenom mobilnošću kojima je potrebna podršku za vrijeme tuširanja.

Ova izdržljiva stolica ima maksimalnu nosivost od 100 kg i u stanju je izdržati višekratnu uporabu u tušu. Plastično sjedalo ima rupice za odvod kako se voda ne bi skupljala, i kako bi smanjili rizik klizanja. Izrađena od jakog aluminija, ova stolica je lagana i čvrsta. Naša stolica je podesiva u visini, a naslon se može podešavati po potrebi. Stolica se lako može pretvoriti u mali stolić za jednostavno prenošenje, s uklonjeim naslonima za ruke. Svaka noga ima vrh protiv klizanja kako bi Vam pružila vrhunsku stabilnost i sigurnost. Nasloni za ruke su podstavljeni pjenom i dizajnirani za podršku. Sastavljanje je vrlo jednostavno.

Materijal: Aluminijski okvir + PE sjedalo

Boja: Bijela

Dimenzije: 53 x 41,5 x (72-84,5) cm (Š x D x V)

Visina sjedala od tla: 41-53,5 cm

Maksimalna težina korisnika: 100 kg

 

NAPOMENE:

Šifra proizvoda: VD110129
Dostava: BESPLATNA
Vrijeme dostave: oko 10 radnih dana
Povrat robe: moguće unutar 14 dana.

Nije moguće plaćanje pouzećem.
Isključivo internet prodaja - nije dostupno na prodajnom mjestu Indigo svijeta !
Nije moguća dostava izvan Hrvatske.

DOSTAVA NA OTOKE MOGUĆA JEDINO ZA: Krk, Cres, Lošinj, Rab, Murter, Korčula, Pelješac, Vir, Pag, Hvar, Brač, Vis, Pašman, Ugljan.

Ovaj proizvod dostavlja se direktno s lokacije naših partnera iz Europske unije, stoga molimo da prije izvršavanja narudžbe provjeriš dostupnost na e-mail: indigo-svijet@indigo-svijet.hr