Početna Web shop RASPRODAJA ZADNJIH KOMADA ZEOLIT - Panaceo med prah

ZEOLIT - Panaceo med prah

550,00 kn 495,00 kn

Zeoliti su rijetki prirodni minerali vulkanskog podrijetla, nastali iz četiri elementa: zemlje, vatre, vode i zraka. Aktivirani mikronizirani zeolit klinoptilolit se koristi kao najučinkovitiji prirodni detoksikator, te se uzima kao preventivna ali i kao suportivna medicinska terapije kod brojnih zdravstvenih tegoba i poremećaja. 


Bivši ONKO SUPPORT i bivši HEPA PROTECT sada dolaze u jedinstvenom medicinskim proizvodu!

PANACEO MED - visoko učinkovit, testiran, provjeren, dokazan.

Panaceo Med je uputno uzimati za sve medicinske indikacije kada se preporuča zeolit kao suportivna terapija, jer ima visoku zastupljenost nano čestica, tj. maksimalnu mikronizaciju i aktivaciju i time maksimalnu učinkovitost. Zbog takvih karakteristika ovaj medicinski proizvod se može koristiti i za lokalnu aplikaciju na kožu i sluznicu.

PANACEO MED je najnoviji i najjači panaceo proizvod, zbog primijenjene dvostruke ekstra aktivacije i mikronizacije. Posebno se preporuča kod težih i kroničnih oboljenja, onkoloških, kod kemoterapije i radio terapije, kod drugih težih bolesti, ali i za tretiranje organa i funkcija koje nisu u neposrednoj vezi s gastro traktom, npr kosti, meka tkiva, ekstremiteti, glava, za cjelovitu dezinfekciju organizma od teških metala, posebno mozga, kao oralna i lokalna terapija kod kožnih oboljenja, za osteoporozu i za cijeljenje kostiju. Ovaj proizvod sadržava značajniji udio nano dimenzija u odnosu na sve ostale panaceo proizvode, pa se može aplicirati ne samo oralno nego i lokalno, na rane i sluznicu. 

PANACEO MED je posebno dizajniran proizvod sa namjenom da osigurava podršku i olakšava organizmu za vrijeme kroničnih i teških bolesti i kod kemoterapije i zračenja. Detoksicirajuća i suportivna svojstva povećavaju tjelesnu toleranciju liječenja i smanjuju štetne nuspojave jakih lijekova, kemoterapije i radioterapije. Ovaj medicinski proizvod se ne metabolira u organizmu i nema negativnih nus pojava.

Slobodni radikali su odgovorni za izravne nuspojave kemoterapije koja u organizmu proizvodi visoki oksidativni stres. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj sposobnosti ionske izmjene i iznimno unaprijeđenim apsorpcijskim svojstvima PANACEO MED vezuje teške metale i ostale toksine zaostale nakon kemoterapije, eliminira odumrle supstance koji su posljedica kemoterapije i radioterapije, alkalizira organizam, smanjuje nivo slobodnih kisikovih radikala, te posredno i neposredno povećava sposobnost imunološkog odgovora organizma. Snižavanje oksidativnog stresa i apsorpcija amonijaka događaju se na fizičkoj razini, što doprinosi smanjenju negativnih štetnih učinaka na biološkim strukturama cijelog organizma, čime se znatno ubrzava regeneracija i oporavak.

Medicinski stručnjaci i znanstvene studije tijekom godina su promatrali i analizirali učinke ekstra mikroniziranog prirodnog zeolita klinoptilolita u obliku Panaceo Med i potvrdili njegove pozitivne učinke.

• suportivna terapija za detoksikaciju organizma: probavnog trakta, jetre, bubrega, crijeva i kože, kod dugotrajnog uzimanja lijekova i citostatika, antibiotika, oralne kontracepcije, različitih drugih lijekova, kao i izloženosti zračenju
• suportivna terapija uz i nakon kemoterapije ili radioterapije odnosno zračenja
• smanjuje mučninu, umor i gubitak apetita i sve uobičajene nuspojave kod kemoterapije i zračenja
• smanjuje slobodne radikale u gastrointestinalnom traktu i cijelom organizmu 
• smanjuje želučane i probavne poremećaje (proljev)
• olakšava funkcioniranje jetre, bubrega, crijeva
• smanjuje poli-neuropatske simptome
• prevenira mukozitis i pomaže kao suportivna terapija u liječenju mukozitisa (upala sluznice usne šupljine s ranicama u ustima, aftama - jedna od neželjenih pojava kemoterapije)
• suportivna terapija kod kožnih oboljenja i problema koštanog sustava, posebno cijeljenja kostiju i osteoporoze
• oslobađa organizam teških metala, toksina, slobodnih radikala i bolesti koje isti uzrokuju
• efikasno regulira kiselost organizma, uspostavlja alkalnu ravnotežu čime prevenira kandidijazu i ostale brojne bolesti kiselog okruženja
• suportivna terapija kod liječenja ezofagitisa (upala jednjaka), gastritisa ili IBS (upalna bolest crijeva)
• suportivna terapija kod liječenja bolesti povezanih s oksidativnim stresom, kao što su ateroskleroza, dijabetes i neurodegenerativne bolesti, kao što su Alzheimerova i Parkinsonova bolest


Sastav

100 g PANACEO MED praha sadrži 100 grama minerala Panalit (vulkanski mineral zeolit klinioptilolit aktiviran i mikroniziran po PMA©tehnologiji - PANACEO Micro Activation)

 

Pakiranje i cijena

PANACEO MED prah 360 grama
cijena 550 kn

 

Preporučena doza

  • PANACEO MED prah

Tri do četiri puta dnevno jednu mjernu žličicu praha (= 3grama), rastopljenu u velikoj čaši vode, uzimati neposredno prije jela

 

ŠTO JE ZEOLIT?

Zeoliti su rijetki prirodni minerali vulkanskog podrijetla, nastali iz četiri elementa: zemlje, vatre, vode i zraka. Produkt su više milenijskog kemijskog procesa i prirodne reakcije između kondenzata vulkanskih para i oceanske vode u specifičnim geološkim uvjetima.
Poznate su brojne podvrste zeolita, koje se zbog karakterističnih svojstava snažne ionske razmjene koriste u različite svrhe u znanosti, industriji, poljoprivredi, graditeljstvu. Podvrsta zeolita koji se zove klinoptilolit i koji ima kristalnu molekularnu strukturu tradicionalno se koristio kao prirodni lijek u humanoj medicini.
Zeolit klinoptilolit ima strukturu kaveza sa snažnim negativnim nabojem, koja privlači i apsorbira teške metale, opasne kancerogene toksine, organske otrove i druge štetne supstance. Početak suvremene medicinske primjene zeolita klinoptilolita bazirao se na njegovim iznimnim biofizikalnim svojstvima i svojstvu ionske izmjene, koji omogućuju istovremeni proces remineralizacije organizma i učinkovitu prirodnu detoksikaciju.
Za suvremenu medicinsku upotrebu zeolit klinoptilolit podliježe procesu jedinstvene tribomehaničke mikronizacije i aktivacije u kojem se multipliciraju njegova ljekovita svojstva.
Zeolit je 100% prirodni mineral kojeg ljudski organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu. Apsolutno je siguran i netoksičan, nema letalnu ni toksičnu dozu, nema neželjenih kontraindikacija, nuspojava ili interakcija s drugim farmakološkim ili fitofarmakološkim supstancama. Zeolit ne stvara ovisnost, ne taloži se u organima, u cijelosti se eliminira iz tijela.

OPREZ PRILIKOM KUPNJE ZEOLITA!

Panaceo Tim je zastupnik EU proizvođača 100% prirodnih MEDICINSKIH proizvoda na bazi zeolita za humanu upotrebu. U prirodi ima preko 270 vrsta zeolita, a samo jedan od njih se koristi za humanu upotrebu, Zbog mogućnosti onečišćenja zeolita u zemljinoj kori i prilikom iskopa, te zbog važnosti i osjetljivosti procesa mikronizacije i aktivacije zeolita i garancije kvalitete gotovog proizvoda, EU I HR zabranjuju registraciju zeolita kao dijetetskog proizvoda. Zeolit mora biti registriran kao MEDICINSKI proizvod. Cijeli proces od nabavke i skladištenja sirovine do gotovog proizvoda mora biti pod stalnim nadzorom HACCAP kontrole za proizvodnju medicinskih proizvoda (kontrola kritičnih točaka proizvodnog prcesa, bliska kontroli lijekova). Dok registraciju dijeteskih proizvoda odobrava i kontrolira Ministrastvo zdravlja, za medicinske proizvode (i lijekove) nadležna je specijalizirana medicinska agencija - Halmed. Nažalost, na hrvatskom tržištu se još uvijek može nabavljati zeolit koji nije registriran po zakonu EU, što je ne samo protuzakonito nego i vrlo rizično. Gotov proizvod na bazi zeolita za humanu upotrebu mora imati oznaku CE, kojem su kriteriju na hrvatskom tržištu do sada udovoljavali isključivo Panaceo proizvodi.

ZAŠTO ODABRATI UPRAVO PANACEO PROIZVODE NA BAZI ZEOLITA?

PANACEO proizvodi austrijskog proizvođača PANACEO GmbH registrirani su sukladno kriterijima HACCAP koje propisuje nadležna komisija EU, kao MEDICINSKI PROIZVODI. Na osnovu te registracije hrvatski zastupnik PANACEO TIM d.o.o. registrirao je u Hrvatskoj medicinske proizvode PANACEO kod HALMED (Hrvatska Agencija za lijekove i medicinske proizvode).


Zbog sveprisute upotrebe zeolita kao suportivne medicinske terapije, a zbog mogućnosti da različiti rudni kopovi zeolita klinoptilolita iz istog rudnika sadržavaju različite dodatne supstance koje je zeolit zahvatio u svoju kaveznu strukturu, te zbog nužnosti da proces proizvodnje, aktivacije i mikronizacije zeolita namijenjenog za humanu upotrebu bude pod kontinuiranim nadzorom ovlaštenih službi za kontrolu kvalitete, to je nadležno zakonodavno tijelo EU donijelo zakon da se proizvodi na bazi zeolita NE SMIJU registrirati kao DIJETETSKI PROIZVODI ili kao DODACI PREHRANI, kao što su se prvobitno registrirali. To iz razloga što takva registracija ne omogućava dovoljnu zdravstvenu zaštitu korisnika. Istim zakonom je propisano da se proizvodi na bazi zeolita moraju nužno registrirati kao MEDICINSKI PROIZVODI, što znači da se u procesu proizvodnje moraju primijeniti HACCAP kriteriji koje je propisala EU, te da proizvodi na bazi zeolita moraju imati oznaku kvalitete MEDICINSKIH proizvoda''CE'' koja garantira kontrolu čistoće i kvalitete zeolita te primjenu patentiranog tehnološkog procesa proizvodnje zeolita za humanu upotrebu.
PANACEO proizvodi na bazi zeolita se ni u kojem slučaju ne talože i ne metaboliraju u organizmu, nema nuspojava ni alergijskih reakcija, jer organizam prepoznaje zeolit kao vlastitu supstancu, kao npr. vodu. Iznimno, kod osoba sklonih opstipaciji, veće količine praha eventualno mogu uzrokovati prolazno pojačanje opstipacijskog efekta, koja je pojava prolazna, a regulira se pojačanim uzimanjem tekućine i privremenim smanjenjem preporučenih doza praha.


ZEOLIT U MEDICINI

Aktivirani mikronizirani zeolit klinoptilolit se koristi kao najučinkovitiji prirodni detoksikator, te se uzima kao preventivna ali i kao suportivna medicinska terapije kod brojnih zdravstvenih tegoba i poremećaja. Na opravdanost primjene zeolita kao suportivne terapije upućuju brojna tradicionalna i suvremena anegdotalna iskustva, znanstveno utemeljena i evaluiran u stotinama dostupnih znanstvenih i kliničkih studija.


ZEOLIT U SPORTU

Panaceo Sport - patentirani proizvod na bazi zeolita namijenjen vrhunskim sportašima predstavlja jedinstveni pristup održavanju zdravlja sportaša i istovremeno unapređenju sportskih rezultata. Više o načinu djelovanja zeolita u sportu i postignutim efektima kod sportaša možete vidjeti pregledom izbornika u lijevom stupcu.


UPOTREBA

Zeolit je 100% prirodna, sigurna, apsolutno netoksična supstanca, organizam ga prepoznaje kao vlastitu supstancu (npr kao vodu), nema negativnih kontraindikacija, ne sadrži dodatke životinjskog podrijetla, aditive, konzervanse ili E brojeve, nema negativni sinergizam s drugim klasičnim medicinskim, dijetetskim ili alternativnim lijekovima ili terapijama, nema toksičnu ni letalnu dozu, ne postoji mogućnost predoziranja, ne stvara ovisnost, ne metabolizira se i ne zadržava u organizmu. U organizmu aktivno djeluje 4-6 sati, a nakon toga se u potpunosti eliminira kroz stolicu, mokraću i znoj.

 

IZJAVE KORISNIKA

Radi poštivanja privatnosti, a i na zamolbu dijela naših korisnika, navodimo samo njihove incijale. Original izjave arhivirane su kod Savjetodavne službe.

H. K., 27 god, mixglioma
Moja prva dijagnoza je bila glioblastoma, ali je naknadnom obradom na Columbia i Mayo Clinic utvrđeno da se radi o mixgliomu 2-3 stupnja. Više od pola godine uzimam Panaceo prah i kapsule Panaceo Weihrauch i Focus. Teško je biti potpuno realan i reći da me Panaceo izliječio, jer uz Panaceo uzimam još neke preparate na prirodnoj bazi, ali mogu sigurno reći da u mom slučaju kombinacija Panaceo medicinskih proizvoda uz ostale prirodne preparate, te uz korigiranu prehranu i rad na duhovnoj dimenziji, uz određene fizičke aktivnosti, nesumnjivo doprinijela konvergenciji prema mom potpunom ozdravljenju.
Moje zdravlje je trenutno stabilno, osjećam da mogu slobodno reći odlično. Dalje nastavljam sa svim što sam do sada koristio, a Panaceo proizvodi će mi ostati sastavni dio života, jer mislim da je to kolektor koji pročišćava i štiti moj organizam, a moja borba još traje. Iskreno bih ga preporučio svima.

B. M., 67 god, karcinom
Moja dijagnoza je bila vrlo ozbiljna, metastazirani karcinom na urološkom traktu. Nakon radikalne operacije i kemoterapije moji nalazi su i dalje bili pozitivni na karcinom. Saznala sam za Panaceo i uzimam ga od rujna 2005 godine, redovito i svakodnevno, u početku više dnevne doze, a sada po 1 žličicu praha. Osjećam se dobro, rado ga pijem, osjećam da mi koristi i uzimat ću ga dalje. Svi moji medicinski nalazi su se brzo stabilizirali i sada su stalno uredni. Kontrolu imam dva puta godišnje, a u međuvremenu živim i radim normalno kao i prije operacije. Prije Panacea probala sam neke druge pripravke, no ništa mi nije odgovaralo, moje tijelo i um su ih odbacili već pri prvom uzimanju. Panaceo sam odmah prihvatila, sretna sam jer je to prava stvar za mene, dapače osjećam potrebu za njim. Pit ću ga i dalje i preporučam ga iskreno i drugima sa sličnim dijagnozama.

M. F., 59 god, karcinom
Početkom 2007 godine operirala sam karcinom dojke, sa metastazama, prošla program kemoterapije i radioterapije, nakon čega sam bila vrlo loše. Stoga sam odmah u travnju 2007 započela terapiju zeolitom, Panaceo Weihrauch, Panaceo Sport i Panaceo Medicin prah. Do kraja 2007 godine uzimala sam oko 14 grama zeolita dnevno,a kasnije se dnevna doza postupno smanjivala tako da danas uzimam oko 5 grama dnevno. Prvih mjesec dana od početka uzimanja terapije teško sam prihvaćala Panaceo prah, ali kasnije nije bilo problema. Već od kraja 2007 godine pa nadalje moji tumorski markeri se kreću unutar dozvoljenih granica, moj subjektivni osjećaj zdravstvenog stanja je dobar, raspoloženje isto kao prije operacije, puna sam energije, ne osjećam nikakve tegobe, a redovne kontrole kod onkologa potvrđuju stanje remisije. Koncem ove 2010 godine idem na zadnju operaciju rekonstrukcije dojke. Moje je iskustvo izvrsno, smatram da je ova terapija bila presudna na putu mog ozdravljenja i zato Panaceo nastavljam uzimati kao zaštitu od recidiva. Moje iskustvo može poslužiti i drugima, ali svaki čovjek donosi odluku za sebe.

R. P., 70 god, kronični bronhitis, problem s disanjem, prostata
Imao sam velikih zdravstvenih problema zbog kroničnog bronhitisa i problema s disanjem, a zatim i s prostatom. Kad sam prije 5 godina vidio reklamu za terapiju zeolitom, nazvao sam Savjetodavnu službu, rekao koji su moji problemi i dobio sam savjet za terapiju. Moje stanje se vrlo brzo popravilo. Prije smo morali skoro svaku večer na hitnu, ali od kako sam počeo uzimati Panaceo, to više nije potrebno. Problem kroničnog bronhitisa i teškoće s disanjem su nestale i to je za mene vrlo važno. Od 2005 godine stalno koristim ovu terapiju, osjećam kako mi stvarno pomaže i nastavit ću i dalje dok god budem mogao kupovati. Sad pijem samo jednu Panaceo tabletu na dan, jer nisam u mogućnosti više platiti, ali moje je iskustvo jako dobro i vrlo sam zahvalan na ovome što je Panaceo do sada učinio mom zdravlju.

N. P., 50 god, karcinom
Koncem 2007 godine napravljen mi je radikalni operativni zahvat zbog invanzivnog karcinoma dojke. Odbila sam zračenje i kemoterapiju. Promijenila sam način života, ishranu i počela piti Panaceo proizvode. Već dvije godine uzimam Panaceo medicin prah, Panaceo Weihrauch i Panaceo OPC+C kapsule. Moji onkološki nalazi su ubrzo nakon početka ove terapije postali uredni i takvi su danas: UZV abdomena, srce, pluća, scintigrafija kostiju, markeri u rasponu 10 do 14. UZV dojke uredan, a mamografiju ne radim po osobnom izboru. Još imam određeni problem s anemijom koju imam od ranije, prije karcinoma. Subjektivno smatram da su Panaceo proizvodi bili velika pomoć i podrška mom ozdravljenju, posebno zato jer nisam željela na kemoterapiju niti na radioterapiju. Smatram da me Panaceo proizvodi trajno pročišćavaju,i štite i daju osjećaj sigurnosti, zato ih dalje uzimam.

D. R., 60 god, maligni melanom
Operacija malignog melanoma na koži vrata učinjena mi je u veljači 2009. Nakon operacije onko markeri su bili povišeni. Kemoterapija i radioterapija nisu dolazili u obzir, pa sam od 01.03.2009. počeo uzimati terapiju zeolitom i to Panaceo medicin prah i kapsule Panaceo Weihrauch i Focus. Uzimajući Panaceo proizvode osjećao sam se puno bolje, dobio sam na tjelesnoj masi, moji onkološki nalazi su se poboljšavali do odličnog stanja, pa je sada bolest u remisiji. Manje se umaram kod fizičkih i intelektualnih napora i nemam drugih komentara, osim da sam i dalje na ovoj terapiji. Makar mi Savjetodavna služba sugerira smanjenje dnevnih doza, ja se osjećam sigurnije s uobičajenim dozama i ne želim riskirati ovaj osjećaj sigurnosti u svoje zdravlje.

M. K., 62 god., karcinom
Kad sam počela uzimati terapiju zeolitom, bila sam u terminalnoj fazi. Karcinom dojke je metastazirao na kosti, bubrege, jetru. Bila sam u krevetu, s bolovima i nepokretna. Nakon nekoliko mjeseci intenzivne terapije moje stanje se jako poboljšalo, ustala sam iz kreveta, sada hodam bez štapa, sve se povuklo, ja više nemam karcinom. Moja ocjena je 5. Zeolit uzimam i dalje, jer osjećam da mi jako pomaže. Smatram da s ovom terapijom treba pokušati svako ko ima tako teških zdravstvenih problema.

M. P., 57 god, dijabetes, poremećaj rada žlijezda lojnica, fibrom
Dijabetičar sam i imala sam poremećaj rada žlijezda lojnica. Terapiju zeolitom sam uzimala 12 mjeseci. Kad sam bila na kontroli na Vuku Vrhovcu moja liječnica je ostala nijema, ništa joj nije bilo jasno, jer su moji nalazi šećera bili izvrsni,iako se moja terapija euglikonom nije mijenjala. Povukli su se simptomi mojih zdravstvenih problema. Također sam imala izraslinu, tzv fibrom, dugačak 4 cm, koji se uz ovu terapiju smanjio na 3 milimetra. Iako nisam Panaceo terapiju počela uzimati zbog fibroma, on je praktički nestao bez operacije. Nakon povlačenja simptoma sam nažalost zbog teške materijalne situacije prestala uzimati Panaceo, ali mi zbog mog zdravlja jako fali i nastavit ću čim budem u mogućnosti.

M. I., 27 god, HPV, carcinom in situ, Cin 3
Imam HPV i dijagnosticiran mi je carcinom in situ, Cin 3 visokog stupnja. Izvršena mi je konizacija, a terapija zeolitom mi je pomogla da se fizički i psihički osjećam puno bolje i trebam manje sna. Prije sam trebala 12 do 16 sati sna dnevno, a sada 6 do 7, imam puno više energije. Nalaz imunoelektroforeze proteina mi je konačno u normali. Ipak ću nastaviti uzimati ovu terapiju jer mi puno pomaže u mom svakodne3vnom funkcioniranju.

K. K., 70 god, kronični gastritis, cista na jetrima, bubrežni kamenac
Imam kronični gastritis, cistu na jetrima i bubrežni kamenac. Do sada sam 2 godine na terapiji zeolitom. Moje ukupno zdravstveno stanje se znatno poboljšalo. Uzimam znatno manje drugih lijekova nego ranije. Više ne osjećam probleme s gastritisom niti bolove uzrokovane cistom i bubrežnim kamencem. Ovo je jako dobra terapija i bilo bi dobro kad bi cijena mogla biti pristupačnija. Ipak uzimam Panaceo i dalje, jer mi puno pomaže.

S. B., majka djeteta starog 3 god, nekontrolirano piškenje danju i noću
Moje dijete je bilo staro 3 godine i nekontrolirano je piškilo danju i noću. Tada smo saznali za terapiju zeolitom i počela sam mu davati 8 kapsula dnevno. Rezultati su bili odlični, vidljivi već nakon mjesec dana uzimanja. Djetetu sam davala ovu terapiju 24 mjeseca i simptomi bolesti su potpuno nestali, pa sam mu zbog toga prestala dalje davati terapiju.

D. T., 50 god, otvorene rane na nogama
Terapiju zeolitom u obliku praha i kapsula Panaceo uzimam oko godinu dana. Na venama na nogama sam imala otvorene rane, koje nisu mogle zacijeliti. Nakon vrlo kratkog vremena terapije zeolitom rane su zacijelile. Danas se dobro osjećam zahvaljujući terapiji Panaceo.

D. L. majka 5 djeteta starog 5 god, infekcije urinarnog trakta, dišnih puteva, kandida, oštećenje jetre
Moj sin je počeo uzimati zeolit zbog čestih infekcija uslijed sniženog obrambenog sustava – infekcije urinarnog trakta, dišnih putova, čestih gljivičnih infekcija – kandida. Imao je oštećenje jetre zbog čega je uzimao lijekove. Unatrag dvije godine kako moj sin redovno uzima zeolit i to 8 kapsula dnevno, praktički je zdrav. Naravno da nastavljamo s terapijom na bazi zeolita.

O. J. 55 god, herpes, stres
Herpes je dugi niz godina bio moja stalna tegoba, na sve nepovoljnije životne situacije moj je organizam odgovarao pojavom herpesa. Zeolit sam počela uzimati iz preventivnih razloga, radi detoksikacije organizma i za smanjenje stresa. Nisam znala da je učinkovit kod herpesa. Međutim, nakon nekog vremena terapije zeolitom sam primijetila da se meni više ne pojavljuje herpes. A ako bih ponekad osjetila nadražaj na usnicama da bi se mogla pojaviti lezija herpesa, samo bih utrljala Panaceo puder za kožu i svi početni simptomi bi se povukli. Već dugo vremena nemam nikakvih simptoma moguće pojave herpesa. Stalno preventivno uzimam Panaceo terapiju. Moje ukupno psihofizičko stanje je izvrsno, a u terapiji kombiniram različite Panaceo proizvode, ovisi kako osjećam svoj organizam. Uz Basic prah, najviše volim uzimati Panaceo Sport, jer mi povećava vitalnost i raspoloženje, ali u vrijeme raznih viroza uzimam Panaceo OPC-C ili ljeti za poboljšanje cirkulacije Panaceo Smart. Preporučam ga svima za detoksikaciju i za smanjenje stresa. Vjerujem da Panaceo proizvodi dosta doprinose očuvanju mog odličnog zdravstvenog stanja.

M. O., 48 god, policitemija
Moja dijagnoza je policitemija s kojom sam se dugo vremena neuspješno borila, uzimajući različite terapije, medicinske i alternativne. Nakon samo mjesec dana uzimanja zeolita moje se stanje znatno poboljšalo. Više nisam umorna, krvna slika je bolja i uvjerena sam da ću kroz još par mjeseci biti potpuno zdrava.

D. B. 37 god, NHL (Maltoma) Syndrome Sjogren
Zbog dijagnoze NHL (Maltoma) Syndrome Sjogren liječila sam se u Novoj bolnici u Zagrebu. Primila sam 18 doza kemoterapije koja nije dala nikakve rezultate. Tjedan dana nakon kemoterapije limfni čvorovi bi se vratili u prvobitno stanje. Liječnik mi je preporučio zračenje i ponovnu ekstrapolaciju čvorova što sam ja odbila. Prije 4 godine krenula sam s uzimanjem terapije zeolitom koja je odmah počela davati dobre rezultate. Uzimam 6 – 14 kapsula dnevno, a da je malo jeftiniji, povećala bih dozu. Ja se i ovako osjećam dobro, a limfni čvorovi su u stalnom padu. Za moj slučaj dajem ovoj terapiji ocjenu 5, zato što mi konačno nešto uistinu pomaže, jer jedino to sada koristim i druge lijekove ne uzimam.

Z. B., 58 god, poremećaj cirkulacije, upala kožnih živaca, rastresenost
Imao sam ozbiljno poremećenu cirkulaciju (zbog slabe fizičke aktivnost), upalu kožnih živaca i opću rastresenost. Već 20 mjeseci, s dva prekida od cca dva mjeseca uzimam zeolit terapiju u obliku Panaceo kapsula. Već nakon kratkog vremena, nakon cca 7 dana počeo sam osjećati da se nešto pozitivno događa. Nakon mjesec dana bio sam siguran da je to zbog utjecaja zeolita. Moje psihičko i fizičko stanje bitno se popravilo, nastavljam uzimati ovu terapiju, jer osjećam da mi koristi i pomaže. Osjećam se bolje kada ga uzimam a i moji nalazi su odlični. Moja ocjena za ovu terapiju je izvrsna, jer se ne radi samo o subjektivnom osjećaju, nego o 100% objektivnoj ocjeni, tj o mojim laboratorijskim nalazima. Pažljivo sam pratio pozitivne promjene i zato mogu dati ovakav odgovor.

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

1. Što je zeolit?
Zeolit je vulkanski mineral koji zbog svojih biofizikalnih ljekovitih svojstava spada u najviše istraživane supstance suvremene medicinske znanosti. Zeolit je 100% prirodna supstanca s jedinstvenim kompleksom kristalne kavezne strukture koji djeluje na staničnoj razini i u svoje kaveze zahvaća alergene, teške metale i druge štetne toksine. U stvari, zeolit je jedan od rijetkih negativno nabijenih minerala u prirodi, pa djeluje kao magnet na pozitivno nabijene toksine koje zarobljava u svoje kaveze i odnosi ih iz tijela. Ovo je jedinstvena sposobnost uklanjanja otrova iz tijela.

2. Što je Panaceo?
Svi Panaceo proizvodi se baziraju na aktiviranom zeolitu kao osnovnoj supstanci koja podliježe suvremenom procesu obrade, aktivacije i mikronizacije. Neki od Panaceo proizvoda uz zeolit sadrže i druge ljekovite biljne supstance koje suvremena znanost priznaje kao tradicionalni lijek.

3. Kako su registrirani proizvodi Panaceo?
Proizvodi Panaceo su u EU i Hrvatskoj registrirani kao medicinski proizvodi. Austrijski proizvođač je Panaceo medicinske proizvode u EU registrirao za 5 namjena, dok je ALMP u Hrvatskoj iste proizvode registrirala za dvije namjene, kao apsorbens teških metaka i drugih toksina iz gastro trakta, te kao sredstvo za ubrzano cijeljenje rana.

4. Koje su direktne prednosti uzimanja zeolita?
•    uklanja iz tijela teške metale i druge organske i anorganske toksične supstance
•    djeluje kao moćan antioksidant
•    smanjuje rizik raka
•    stabilizira imunološki sustav i funkcije
•    smanjuje učestalost proljeva
•    poboljšava apsorpciju hranjivih tvari u probavnom traktu
•    balansira pH , čime smanjuje štete kiselosti organizma
•    djeluje na široki spektar anti-virusnih agenta, mikroba, gljivica

5. Da li je zeolit, odnosno Panaceo lijek?
Ne, zeolit i Panaceo nisu lijek nego medicinski proizvodi koji se koriste isključivo kao suportivna medicinska terapija. Zeolit i Panaceo nisu zamjena za klasičnu medicinsku terapiju.

6. Tko može uzimati zeolit?
Panaceo medicinski proizvodi na bazi zeolita su sigurni i netoksični, a organizam ih prepoznaje kao vlastitu supstancu. Zeolit ne stvara ovisnosti i ne taloži se u organima, nego se u potpunosti izlučuje iz tijela. Mogu ga uzimati sve kategorije korisnika. Trudnice i mala djeca uzimaju proizvode Panaceo u dogovoru s nadležnim liječnikom.

7. Da li životinje mogu uzimati zeolit?
Da, zeolit je 100% siguran za ljude i za sve životinje sisavce.

8. Koliko dugo se uzima zeolit?
Zeolit se može uzimati neograničeno dugo kao sigurna i pouzdana antistresna podrška zahtjevnim uvjetima života suvremenog čovjeka.

9. Da li zeolit ima kontraindikacije s farmakološkom terapijom, odnosno lijekovima?
Ne, zeolit nema kontraindikacija s lijekovima.
Zeolit se ne uzima isključivo za vrijeme neposrednog trajanja kemoterapije (plus jedan dan prije i jedan dan nakon primanja kemoterapije).
Savjetodavna služba Panaceo Tim daje dodatne upute radi predostrožnosti te predlaže korisnicima da zeolit uzimaju jedan sat vremena prije ili poslije uzimanja farmakološke terapije, tj klasičnih lijekova. Kod uzimanja bilo kojih prirodnih ili dijetetskih proizvoda takvo ograničenje nije potrebno.

10. Da li je zeolit antioksidant?
Zeolit djeluje kao antioksidant, a jedinstven je po tome što se ne djeluje na principu klasičnih antioksidanta. Njegovo se djelovanje u suštini svodi na način da on apsorbira u svoju kaveznu mrežu višak slobodnih radikala, deaktivira ih i eliminira ih iz tijela. Na taj način djeluje komplementarno s tradicionalnim antioksidantima.

11. Da li zeolit liječi rak?
Zeolit kao ni bilo koji proizvod na bazi zeolita nije lijek za rak. Zeolit smanjuje rizik raka jer čisti tijelo od kancerogenih toksina. Zeolit također unapređuje homeostazu, antioksidativnu i imunološku obranu organizma, zbog čega organizam vlastitim snagama može adekvatnije odgovoriti na sve zdravstvene izazove.
Svaki korisnik samostalno odlučuje o upotrebi zeolita i proizvoda na bazi zeolita. Činjenica da se radi o proizvodu kojeg organizam čovjeka prepoznaje kao vlastitu supstancu otvara prostor svakome da neposredno i bez straha od negativnih posljedica osjeti prednosti ove suportivne terapije koju tradicionalne kulture koriste tisućljećima.

12. Zašto je važna detoksikacija za moje tijelo?
Prosječni suvremeni čovjek je izložen brojnim toksinima koje uzima putem vode i zraka, na radnom mjestu i u vlastitom kućanstvu putem sredstava za čišćenje, dezinfekcijskih sredstva, pesticida, aditiva i drugih nepoželjnih supstanci koje sadržavaju naše namirnice kao nikad prije u ljudskoj povijesti. Sve to slabi imuni sustav i on ne može obavljati svoju funkciju zaštite zdravlja na odgovarajući način, što se odražava na porastu različitih vrsta fizičkih i psihičkih oboljenja.

13. Koje količine zeolita i koliko dugo trebam uzimati za detoksikaciju?
Preporuča se uzimati 8 do 10 grama zeolita dnevno u obliku kapsula i praha, tokom 1 do 3 mjeseca, ovisno o stanju organizma.
Poželjno je prije i poslije početka detoksikacije izmjeriti oksidativni stres (laboratorijska pretraga TAS ili FRAS), koji pruža zbirnu osnovnu informaciju o opterećenosti organizma različitim toksinima.

14. Ako sam bolestan, koje doze zeolita trebam dnevno uzimati?
Ako je organizam u stanju nadprosječno povećanog stresa, bilo da se radi o fizičkom, emocionalnom ili psihičkom stresu, preporuča se uzimati 5 do 10 grama zeolita dnevno, u kapsulama i prahu, dok se subjektivni osjećaj i objektivni nalazi ne unaprijede.
U vrlo zahtjevnim stresnim stanjima uzima se do 30 grama zeolita dnevno.
Dvostruko slijepa studija koju je proizvođač Panaceo medicinskih proizvoda napravio s profesionalnim sportašima pokazala je da je jaki stres kojem su izloženi profesionalni sportaši za vrijeme natjecanja mogao biti neutraliziran dnevnim unosima od čak 30 grama zeolita dnevno. Zbog antistresnog doprinosa zeolita, sportaši su uspjeli polučiti mjerljivo nadprosječne sportske rezultate, a za to vrijeme njihov organizam nije pokazivao uobičajene simptome ugroženosti.

15. Što znači da zeolit balansira pH faktor?
Negativno nabijena molekula kavezne strukture zeolita zahvaća pozitivni ion vodika H +, što utječe na snižavanje pH nivoa ili kiselosti organizma. Zeolit ima sposobnost uravnoteženja pH na neutralnu i alkalnu razinu.

16. Zašto je važno održavati odgovarajuću pH ravnotežu?
Optimalan pH organizma treba biti blago alkalni, oko 7.4. U kiselom pH rastu bakterije i virusi. Kiseli pH od 6,9 i niži pogoduje razvoju bolesti. Čak 80% bolesti su bolesti kiselog okruženja, uključujući karcinom.

17. Da li zeolit ima anti-virusni efekt. Ako da, kako radi?
Da.
Anti-virusna aktivnost zeolita bazira se na svojstvu zeolita da u svoju kaveznu strukturu zahvaća pojedine supstance (pozitivnog naboja) koje učestvuju u stvaranju lanca virusa. Tako se virusi ne mogu replicirati i započinje anti virusno djelovanje zeolita.

18. Da li aluminij iz zeolita može biti potencijalno štetan?
Ne.
Molekula zeolita je gotovo neuništiva i ne postoji nikakva mogućnost njene razgradnje u tijelu. Zeolit se formirao se pri temperaturi lave od tisuće stupnjeva C, pa je potreban minimalna temperatura od 900 stupnjeva C za njegovu razgradnju. Stoga je zeolit praktički neuništiv. Posve je stabilan kod niskih i visokih temperatura i neosjetljiv na promjene temperature.

19. Može li zeolit smanjiti kalij i druge esencijalne minerale u tijelu?
Ne.
Zeolit ima specifičnu selektivnu sposobnost apsorpcije. Znatno je veći afinitet manjih atoma s jačim pozitivnim nabojem prema zeolitu nego većih atoma slabijeg ionskog naboja. Teški metali imaju karakteristiku da su mali atomi snažnog kationskog naboja. Esencijalni minerali imaju svojstvo da su velikih dimenzija i slabog kationskog naboja. Na primjer, arsen ima naboj 3, a promjer mu je 1.8 Angstroma. Kalij ima naboj 1, a promjer mu je 2,8 Angstroma. Stoga arsen ima visoki afinitet prema zeolitu, kalij i esencijalni minerali gotovo nemaju nikakav afinitet.

20. Kako ću znati koji mi Panaceo proizvod najbolje odgovara?
Svi Panaceo proizvodi sadrže zeolit kao osnovnu supstancu, pa se efekti zeolita postižu u slučaju bilo kojeg izbora između svih Panaceo proizvoda.
Obzirom na dodatne supstance u sastavu Panaceo proizvoda, navodimo kratke i jednostavne orijentacione upute. Za detaljnije upute obratite se neposredno savjetodavnoj službi.
Panaceo Weihrauch – kronične upale: reumatske i crijevne, tumori
Panaceo OPC+C – imunološki, virusni i kardiovaskularni problemi
Panaceo Focus - antibakterijski, imunološki efekt, vid
Panaceo Smart - cerebralna i periferna mikrocirkulacija
Panaceo Sport – hormonalna aktivnost, energija, vitalnost, plodnost, raspoloženje
Panaceo Guarana – stimulacija energije, potencije, raspoloženja
Panaceo Basic – detoksikacija, problemi kostiju

21. Koja je cijena Panaceo proizvoda?
Panaceo proizvodi u kapsulama imaju cijenu od 300 do 370 kn za 180 kapsula, što je prosječna mjesečna doza. Prah je po gramu 2 do 3 puta jeftiniji.

22. Koje su nus pojave uzimanja zeolita?
Zeolit nema nus pojava.
U rijetkim slučajevima, osobe sklone opstipaciji, u prvim danima uzimanja mogu imati prolazno pojačani opstipacijski efekt. Ova pojava je obavezno prolazna, a eventualno se javlja kod uzimanja većih količina zeolitnog praha. Kontrolira se povećanim unosom tekućine u organizam.

550,00 kn 495,00 kn