Silverex sprej za njegu kože

Srebro čisti i štiti kožu!

Jedinstven silverex sprej djeluje kao antiseptik i antibiotik.

SPREJ S IONIMA SREBRA – jedinstven proizvod za njegu i zaštitu kože

Prvoklasna patentirana SREBRNA PJENA stvorena moderna tehnologijom čistog srebra

 

Silverex sprej koristi modernu tehnologiju srebrne mrežaste pjene koja generira ione srebra, nudeći zaštitu od zaraza, nježniju i hidratiziranu kožu te velik poticaj imunitetu. Srebrni ioni ovdje su prirodni antibiotici u borbi  protiv raznih neželjenih mikroorganizama koji često zagađuju površinu kože.

Znanstvenici su na područjumoderne tehnologije uspjeli ono što nitko drugi nije - stvoriti proizvode, kojima je temelj 99,99 postotno čisto, ionsko srebro.

Sa Silverex sprejem, kao njihovim prvijencem, otvaramo srebrnu galeriju Silverex proizvoda.

Silverex sprej svoju efikasnost duguje čistom srebru, od kojeg je satkan.

Dinamika trošenja srebrne mrežaste pjene u spreju je vidljiva prostim okom, budući da se i fizički smanjuje.

 

Silverex sprej jedinstven je iz više razloga. Navest ćemo najvažnije:

  • Voda obogaćena ionima srebra lakše prodire u pore kože, čisti je i štiti od negativnih vanjskih učinaka.
  •  Ionizirana voda trenutačno umiruje kožu te djeluje na smanjenje alergijskih reakcija
  • Sprej je dugotrajan i jednostavan za korištenje - Silverex sprej ispunjava uvjet štedljivosti i mogućnosti dugoročnog korištenja. Bilo koju tegobu imate, tretirajte je slobodno više puta dnevno, a sprej će vam usprkos tome trajati najmanje 2 godine

 

Silverex sprej dolazi u pakiranju od 50 ml.

Može se držati u kapaonici kao neizostavan dodatak svakodnevnoj njezi ili ga možete koristiti prilikom raznih aktivnosti za osvježenje i dezinficiranje svoje kože.

 

SIGURAN – sprej djeluje kao antibiotik – suzbija infekcije te uništava viruse, bakterije i gljivice. Djelovanje Silverex spreja ne donosi nuspojave i u potpunosti je bez štetnosti. Dobitnik je najboljih certifikata i nagrada, a brojni testovi, kontrole i provjere dokazali su njegovu učinkovitost.


UČINKOVIT - voda sa srebrenim ionima lakše prodire u pore kože, čisti ju, njeguje i hidratizira te spriječava razvoj raznih bolesti. Rezultati upotrebe Silverex spreja su senzacionalni - tretira akne, bubuljice, ekceme, kožne bolesti, crvenila, afte, desni, sve vrste gljivica, genitalna područja itd.

Djelovanje Silverex spreja ne donosi nuspojave ni u kojenm segmentu ljudskog tijela i življenja. Silverex sprej samo pomaže, on nikako ne može naštetiti. Ta činjenica daje vam mogućnost njegova neograničenog korištenja. Srebrna pjena od koje se sastoje svi Silverex proizvodi, iz tijela se izlučuje već nakon 2-3 dana, zahvaljujući činjenici što u njemu nema opasnog taloga, odnosno tzv. srebrnih soli.

Silverex sprej je odobren od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske kao kozmetika s posebnom namjenom. Pod nazivom kozmetika s posebnom namjenom predstavljaju se granični proizvodi između kozmetike i ljekovitih (farmaceutskih) proizvoda. Silverex sprej revolucionaran proizvod bez opasnosti nastanka nuspojava i učinkovit je kod sljedećih problema: akni i bubuljica, suhe i grube kože, lošeg zadaha, kožnih alergija, gljivica na noktima, znojenja i neugodnih mirisa tijela,zaštite zubnog mesa, herpesa, svrbeža nakon depilacije, crvenila kože nakon brijanja, uboda insekata, oštećene kose i prhuti, tvrde kože na stopalima, nadraženosti kože nakon uporabe šminke i sličnih problema.

 

RUKOVANJE

Napunite ga običnom čistom, pitkom vodom i nakon samo pola sata spreman je za upotrebu, odnosno raspršivanje duž cijelog tijela. Kad ga napunite, voda tijekom 30 minuta postepeno biva obogaćena ionima srebra. Nakon tog vremena, sprej postaje izvor ionizirane srebrene vode koncentrirane ionima srebra.

U svakom je trenutku nadopunjiv vodom! Za svako njegovo punjenje možete koristiti običnu čistu pitku vodu iz slavine. Možete koristiti i flaširanu vodu, ili vodu iz aparata, ali nije potrebno puniti sprej destiliranom vodom jer ionsko srebro u spreju ne nastaje procesom elektrolize, kao što je to slučaj s koloidnim srebrom.