Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Zagreb, TECAJ UNUTARNJEG VODSTVA (Selfmanaging leadership), Sandra Baksa

Datum objave: 01.10.2010

Oglašivač:

Zagreb, TECAJ UNUTARNJEG VODSTVA (Selfmanaging leadership)
Voditeljica: Sandra Baksa
Vrijeme: subota i nedjelja, 16. i 17. listopada 2010., oba dana od 10 do 14.30 sati
Mjesto: Medoviceva 10 (uz Petrovu ulicu), Zagreb
Info i obvezne prijave: 091 1770 550 i bks_wsu@hotmail.com
web:www.meditacijabk.hoola.hr
cijena: Tecaj je besplatan
O tecaju:
Temelj osobnog zadovoljstva i uspjeha na svim podrucjima zivota predstavlja znanje o sebi. Zivot temeljen na poznavanju svoje svrhe i vrijednosti zivot je ispunjenosti, radosti i samoostvarenja.

Cilj ovog selfmanaging programa, kojim se zapocinje rad na postizanju stabilnosti u obiteljskom, poslovnom i osobnom zivotu, ponajprije je probuditi svjesnost o sretnom i svrhovitom zivotu. Tecaj unutarnjeg vodstva omogucuje da se priblizite istini o sebi te da procijenite i razvijete sposobnosti samovodstva, jer jedino kada znamo upravljati svojim potencijalima, mozemo voditi druge i pomagati im.

Tecaj ce vam omoguciti da bolje razumijete svoje jedinstvene unutarnje vrijednosti i uvidite svoju svrhu, a kako biste osvijetlili i osmislili svoju buducnost, pomoci ce vam u kreiranju i konkretiziranju vizije, tj. vaseg idealnog stanja.

Fokusirat cete se i na iduci korak u svom zivotu – u obitelji, karijeri, partnerstvu, financijama, studiju, zdravlju ili samorazvoju. Promisljajuci o postojecim i mogucim preprekama u ostvarenju te vizije, stvorit ce se realisticni temelji za primjenu tih uvida u prakticnom zivotu.

Pet koraka samousmjeravanja kroz koje cemo proci su:

· Polozaj odvojenog promatraca

· Otkrivanje vlastitih unutarnjih vrijednosti

· Svrha zivota

· Kreiranje vizije

· Osnazivanje i odrzavanje smjera


O metodama:

Sudionicima ce teme biti priblizene na jasan i jednostavan, ali dubok nacin, a zatim ce istrazivati istinu o sebi, koristeci se:
kratkim vjezbama pozitivnih misli,
samoistrazivanjem uz radne listice,
promisljanjem,
vježbama vizualizacije,
razmjenom u paru i malim grupama.

O voditeljici;
Sandra Baksa - vodi tecajeve meditacije, unutarnjeg vodstva i otklanjanja ljutnje, te redovite radionice samorazvoja i samopostovanja u okviru Brahma Kumaris Svjetskog duhovnog univerziteta. Ohrabruje pojedince da laganim metodama ponovno prepoznaju svoju istinsku unutarnju ljepotu i da zive u skladu sa svojom svrhom i visim ciljem.

Tecaj ne zahtijeva nikakvu posebnu opremu, osim papira i olovke. U predvidjeno vrijeme trajanja tecaja ukljucene su kratke pauze i mala zakuska.

Prijava:

Molimo Vas da se obvezno prijavite na 091 1770 550, na email: bks_wsu@hotmail.com zbog ogranicenog broja mjesta.

Veselimo se susretu!